2008 Ekim Anneleri

Anaa masallah lenn hic sismemissin poponda buyumemiss hicc yuzundr gayetten guzel benim burnum kocaman olduydu kac aylik hamilesin karnindaki tamer mi nisan mii

Ben cikiyomm karularr hepiciginizi optumm nurcecim canim sabah resim isini ben detayli anlatiyim koy ok meranin anlattigini ben bilmiyom bem baska ogrendim onu soyluyum meren o anlattigin kolaymi len oyle yapiyim yoksa

yav gitme dur korm saaattir
ııyodum yaonu kurcalycam

Anaa masallah lenn hic sismemissin poponda buyumemiss hicc yuzundr gayetten guzel benim burnum kocaman olduydu kac aylik hamilesin karnindaki tamer mi nisan mii

tamer...8 aylık olmak üzereydi galiba... :utangac:
doğuma girmeden öncekii halim felaketti kocamandım işte o zaman...bu halimde kocamandı ama o zaman elim ayağım şişmiştii yaw

yaaaaaaaaaaaaa bılgısayar takıldı ya kapatım actım o ara koymusunn..kötükedihüso

leylacım ahanda benim turşucuğum
bu adamı bırakıpt aişe gidiyom ben bugün ilk günümdügamyoncuiremsu

merancım ya 1 ay mı duracak ingilterede.. keşke siz de gidebilseydiniz ne güzel olurdu haaa şakkıdı

anam anam sorma yaa 1 aydan fazlada olabilüü heçç belli olmaz bu işlerr :delphin: uçak almaya gitcek çok detaylıı o işlerrr en son uçak almaya gittiğinde 64 gün sürmüştüü :delphin: en uzun ayrılığımız o olmuştuuu :çok üzgünüm:

ayyyyyyyyyyyyyyy ben görmediiiiiiiiiiiimmm
meran nolur tekrar yükleeeeeeeeeeee

çeviri yapıyodum yaaaaaa nolur tekrar koyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Back
X