ibolya geçmiş olsun bacım. yusuf eymeni öpüyorum uflarından. benimki de yaygara yapmıştı çok. yatırınca korkudan ağlıyor bir de öfkeden niye kucağıma almıyormuşum. inşallah ateşiniz olmaz. 2-3 gün kalabalığa sokma bizim 2. gün kayınvalide görümcemler geldiler çocuğum kafayı yedi. herkes mıncıklamak istiyor yavrumun keyfi yok benim kucağımdan inmedi.
bacım ya sen mamadan yoğurt yaptınmıydı. ne menem bişii oldu. ben dün yaptım böyle suyun içinde neredeyse yüzen parçacıklardan oluşan bir garip şey oldu. süt kesiği gibi desem değil tam olarak. ben buzdolabına zcık geç koydum ondanmıdır. tadı kötü değil. ama çocuğun midesini bozmayayım bir de.
he sağol anam yaa, nasıl bağırdı bi görsen, hatta tıkandı ağlarkene, ağzını aça aça bööle anlatamam yani :çok üzgünüm: sağlık ocağı bize çok yakın 2 dk mesafede, astronotunu giydirip kucağımda götürüp getirdiydim, gelirken yolda uyudu, şimdik yatağına yatırdım, ateşini de ölçmedim ama koynunu bi yokladım elimle ateşi normel şimdilik, hemşireler yarın sabaha kadar ateşini kontrl et dediler, hüfff valla böle olunca canım sıkılıyo haaa, uykusuz kalmayı filen umursamıyom da ikide bi ateşi çıkar mı çıkmaz mı diye düşünmekten harap oluyom, yavrum o yoğurt yapma olayına daha girmedim ben yaaa, ne bilim cesaret de edemiyom pek, sanki bi 15 gün daha geçse daha iyi olcakmış gii geliyo, bi sürü ek gıdayı yüklemek istemiyom hemen, şimdilik meyvasuyu muhallebi mama filen veriyorum, öylesine bi deniyim diyorum ama denemedim daha, bu konunun uzmanı meran anacım sen meran karısına sor gelince, hiç bilmiiim nasıl oliii