2008 Ekim Anneleri

Celen sen eşine bakma ya da bi şekilde ikna et ya da bir doktora tel ile ulaş durumu anlat bak göz göre göre kıza bişey olmasın söylemek istemezdim ama benim yeğenim küçükken yüksek ateşle bir süre evde kaldı şuan 8 yaşında gözden doktora gitti baya bir yüksek numara gözlük vermişler sebebi ise küçükken yüksek ateşmiş bir tanıdığımın kardeşinin de küçükken yüksek ateşten akli dengesi bozulmuş daha ne kadar hafife alınabilinir ki bu durum ben diyorum ya kızı üşütmeyi göze aldım ama yüksek ateşli kalmasın diye ne olur hafife alma çünkü seninki üşütmeyle de ilgili

ahh bızdıkım biliorum sonuclarını allahım esirgesin melekleri.ama nie bööle yaspıo Anlayamıyorum.atesi yok onun diip cıkıo.yani ben evhamlanıorum boş yere demek istio ööle her zırt diişte doktora gidilmez demek istio bana.benlen inatlasıo gerzekalıÇok üzgünüm çoook şööle erkek kuvvetim olsa dövcemÇok üzgünüm çoook:delphin: bıcaklan yrüsem menekse gibi cocuumu alırlar elimden allah korusun.deli diekaydirigubbakcemile3

bence de büyük gelmez ben kalça çıkıklığı şüphesiyle doktora gittim doktor büyük beden bez kullanacaksın dedi herşeye de iyi geliyor ben şuan junior kullanıyorum. kiloya fazla takılmadan numaraya bakıyorum sanırım 4 olması gerekiyordu 5 numara kullanıyorum şuan

anladım canım çok saol şimdi içim rahatladı ben yeni kullanmaya başladığımdan bana çok büyük geldi heralde saolllll aydınlattığın içinnn kaydirigubbakcemile5

hala adımı yazıp konuyu niye uzatıyorsun anlamadım. canın sıkıldı tartışmak istiyor galiba. konu gitmiş bitmiş adımı vererk ne yapmaya çalışıyorsun sennnn.

komıksın sen ya..kaydirigubbakcemile3
konu acıldı ve yaptığını anlattım.noldu rahatssıızz mı oldunnkaydirigubbakcemile3

komıksın sen ya..kaydirigubbakcemile3
konu acıldı ve yaptığını anlattım.noldu rahatssıızz mı oldunnkaydirigubbakcemile3

gerçekten komik ama ben değil senin yaptıkların. unutamamışsın ki hala o konuyu anlatıyorsun.. kimseyle tartışmak tarzım değildir güzelim o yüzden sana iyi günler...

Celen kızım sen öğretmensin eğitimcisin bir kocanı eğitememişin ya ne diyim sana bak bu çocuk üzerinde seninde hak ve sorumlulukların var paran hiç mi yok bi taksiye at götür artık bak sinir etme beni ya en yakın ÖZEL hastaneye ve baktır kendi üzerinden baktır o da yoksa devlet 18 yaşına kadar bedava bakıyor zaten yoksa güvencesi tamam mı kaç defa uyardım seni YAPMA ARTIK bir öğren düzgün belki serum falan verirler o daha minicik bebek hassas sizin gibi hastalıkları kaldıramaz ya güldüğüne eğlendiğine aldanma o BEBEK

Celen kızım sen öğretmensin eğitimcisin bir kocanı eğitememişin ya ne diyim sana bak bu çocuk üzerinde seninde hak ve sorumlulukların var paran hiç mi yok bi taksiye at götür artık bak sinir etme beni ya en yakın ÖZEL hastaneye ve baktır kendi üzerinden baktır o da yoksa devlet 18 yaşına kadar bedava bakıyor zaten yoksa güvencesi tamam mı kaç defa uyardım seni YAPMA ARTIK bir öğren düzgün belki serum falan verirler o daha minicik bebek hassas sizin gibi hastalıkları kaldıramaz ya güldüğüne eğlendiğine aldanma o BEBEK

bu ne şimdi yaww :uhm:delikafadulden

hoşgeldin merancım naberrrr

ay ibolya karısı ne etti aceba merak ettim yafff :uhm:

idir canım yaa Şeniz nisanı okula gördermiyorum 2 gündür sınıfta herkes hastaymışş ...sabahleyin tamer mama içio nisan süt sonra kahvaltı faslına geçioruz...nisana hadi kızım lüften kızımm demekten yoruluyorum.tamere de bugün bisküvi falan vermedim mama oranını yarıya indirdik kafamçokkarıştı tamer doymadı nisan yemek istemiooo kafamçokkarıştı manyaklaştım sabah sabah laelaelaelaelae
onlar öyle olunca ben kendimi unutmuşum:sm_confused: wallahii kahvaltı yapmayıı unutuyorum onlarla uğraşmaktan ve hiiiçç açlık hissetmiyorum iyi mii :uhm:

gerçekten komik ama ben değil senin yaptıkların. unutamamışsın ki hala o konuyu anlatıyorsun.. kimseyle tartışmak tarzım değildir güzelim o yüzden sana iyi günler...

neden unutayım kı anlamadım??
yalnız hep aynı taktiği uyguluyorsun bunu farkettımdee.
ısmını zıkredınce damlayıverdınn...
cevap hakkı doğdu sana ve bu cevap hakkınnı keske kendını savunarak değerlendırseydın..ama savunulacak bırseyın olmadığı için laf aattın ve ağzının payını alınca taktiğini uygulayarak tarzım değil deyıp gıdıyorsun..
sen bılırısn canım.sana da ıyı gunler hadı
keyfımı bossma benımm:delphin:

neden unutayım kı anlamadım??
yalnız hep aynı taktiği uyguluyorsun bunu farkettımdee.
ısmını zıkredınce damlayıverdınn...
cevap hakkı doğdu sana ve bu cevap hakkınnı keske kendını savunarak değerlendırseydın..ama savunulacak bırseyın olmadığı için laf aattın ve ağzının payını alınca taktiğini uygulayarak tarzım değil deyıp gıdıyorsun..
sen bılırısn canım.sana da ıyı gunler hadı
keyfımı bossma benımm:delphin:

allah allah neyi savunucam anlamadım böyle bir şeye gerek duymuyorum ayrıca ismimi söylersen tabikide cevabını alırsın.. ayrıca ne konuymuş yani uzattın da uzattın çok hem de çok saçma.öffff..

sen almıcan herlade sımdı 1 ay ıcınnlülülülülülü
bilmiorum yaa almammı almasam mıı CADIARZU
heee öyle yazıyoooodelikafadulden

ben azcık kilosu fazla olan hoppala varsa ona bakim yaa :çok üzgünüm: bu ne ya kıyafet almştım ceylandan 9 aylık küçük geldi :çok üzgünüm: bu kilo olayını normale indirmemiz lazım kafamçokkarıştı

allah allah neyi savunucam anlamadım böyle bir şeye gerek duymuyorum ayrıca ismimi söylersen tabikide cevabını alırsın.. ayrıca ne konuymuş yani uzattın da uzattın çok hem de çok saçma.öffff..

guzelim leyla sordu bende cevabını verdım tamam mı..sana sormuycam burda neyden bahsedıceğimi...:1closedeyes:

kolaydı ööle koca adamı eğitmek.bize özeller bakmıo.askeri hastane bakıo.o da teeeee kadıköyde taksiyle gidersem 100 den asağı inemem.özele götüremem maddiyattan dolayı..
aradım şimdi hastaneye götürelim gel die yarın sabaha götürelim dedi:1shok:senağlama yapıcak bşiim yok artık benim ddicek sözümde.:1no2:senağlama

bilmiorum yaa almammı almasam mıı CADIARZU

ben azcık kilosu fazla olan hoppala varsa ona bakim yaa :çok üzgünüm: bu ne ya kıyafet almştım ceylandan 9 aylık küçük geldi :çok üzgünüm: bu kilo olayını normale indirmemiz lazım kafamçokkarıştı

çok hızlı büyüyolar canım bende kızıma şimdi hep 12-18 aylık bebek kıyafetleri alıyorum biraz büyük geliyor sağını solunu kıvırıyorum öle giyiyor küçük gelmesinden iyi.bir sürü kıyafeti daha yeni yeni laldı kiloyu nomale indiremeyiz ama kıyafetleri büyük alabiliriz canımm hihoyyyt

çıtırcım arıkancımm daha fazla uzatıp birbirinizin kalbinii kırmayınn lütfen :çok üzgünüm:

ya canım ben unutmustm gıtmıstı,,
leyla sorunca bende olayı anlattım.
neden anlatıyormusum???
orda bana kafa tutuyordu.haklı goruldum ve sılındi gereksız mesajlar.özür dileyeceğine hala ne dıyor ya..
taamam artık muahhattaap olmayacağğımm..bende sal..lıkk yaa..kaydirigubbakcemile3

Back
X