2008 Ekim Anneleri

ay okuom okuom yetişemiom..benimkide durmuo bugün 6 buçuktan beri 1 buçuk saat uyudu delircem....
celencim sakin ol canım sen ara ara ölç ateşini ilaçlarınıda düzenli ver...doktorlara göre ateşi 38,5 geçerse yüksek ateş sayılıo...biliom herkes bişe dio seninde kafan karıştı :çok üzgünüm:

Celen benim bebişiminde aynı felaket ellerini sokuyor ağzına öğürünceye kadar ne buluyorsa ağzına sokuyor ama bende senin gibi inceledim diş şeklinde çizgi var ağzında ve incecik ordan hiç yakın zamanda diş çıkacakmış gibi durmuyor galiba bizim sorularımıza en iyi cevabı bahar verecek benimki de hafif ateşli seyrediyor birde ben her akşam minoset veriyorum antibiotiği de var ah bir şu kan damlası olmasaaaaaaaaaa

ya bende veriorum demir damlası ama oğlum içio....mama kaşıpının içinde multitabsla karıştıyorum sabah açken veriorum..siz nasıl veriorsunuz

bende bahar gelsede sorsam diodum.ya bende diştir diorum ama dediğin gibi doktordan duymadıkca içim rahat etmicek:1no2: şimdi cok salyalandı ve nerdeyse tüm elini sokuo azınna öğürüo o derece.şindik baharcım alt yerdeki diş cıkcak yerleri sert ama incecik.bööle ince bi cizgşi.diş cıkcak olsa kalın olmazmı???

Güzelim birden patlatmaz önce belirtiler sonra diş...benim oğlumda bu belirtiler 1 ay sürdü şimdi yeni patlattı...kısa kısa ateşlenmeler vs.. damağı sertleşiyor yavaş yavaş belirğinleşti sonra sağ tarafının damağı dıştan iyice ortaya çıktı arkasınada dişi patladı...umarım diştir endişe edilecek birşey olmaz inşallah aman diş olsunda...birde uyanır uyanmaz ateşini ölçme farklı çıkabiliyo...uyku ateşi yanıltıyo..bilmiyorum ben deneme yanılmayla buldum kimse demedi bunları bana....

selamlaarr
noluyo ya?geçmişede bakamadım yine.ortalık karışmış
cemre nasıl oldu bu arada?
cemre 37 bucukta suan ama benim kocanın son demleridelikafaduldenkötükedihüso
ilk dişini alttan çıkarcak bişe yokk üstede bakınn..nisan üstten çıkarmıştıı kaydirigubbakcemile3
celencim cemre akut bronşit dedi demi doktor...ilaç vermedimi
bizimde üstler daha sert.ya akut bronşit dedi ama ben pek iplemiorum bi göğüs bi sırt dinlemeyle konulcak teshis deil bu.heleki saalık ocaanda??
ay okuom okuom yetişemiom..benimkide durmuo bugün 6 buçuktan beri 1 buçuk saat uyudu delircem....
celencim sakin ol canım sen ara ara ölç ateşini ilaçlarınıda düzenli ver...doktorlara göre ateşi 38,5 geçerse yüksek ateş sayılıo...biliom herkes bişe dio seninde kafan karıştı :çok üzgünüm:
a.s kafam karısık moralim bozuk kuşum:çok üzgünüm:
Celen benim bebişiminde aynı felaket ellerini sokuyor ağzına öğürünceye kadar ne buluyorsa ağzına sokuyor ama bende senin gibi inceledim diş şeklinde çizgi var ağzında ve incecik ordan hiç yakın zamanda diş çıkacakmış gibi durmuyor galiba bizim sorularımıza en iyi cevabı bahar verecek benimki de hafif ateşli seyrediyor birde ben her akşam minoset veriyorum antibiotiği de var ah bir şu kan damlası olmasaaaaaaaaaa

neden her aksam minoset verion:uhm:
ya bize kan damlası verilmedi.6. aydan sonra tahlille vercek ninemiz:uhm:

buarada ben aaşama kırıfasılye yaptum.en kolay ve cabuk o oldu:sm_confused:

cıtııır sendeki kırmızımı yesilmi?ya bana yesil mercimek tarifi versin biri.sehriyeli z.yaalı oluo ya ondancokacimcoook

Son düzenleme:
Ve ellerini öyle iştahla ağzına sokuyodu ki sorma gerçi eline ne geçerse aynısını yapıyodu...salyaları durmak bilmedi önleri hep ıslak zırt pırt hasta olmasın diye değiştirdim yada bez soku soku verdim... umarım diştir ya..sen damak yapısını her gün takip et bakalım hafif çizgiler belirginleşcek mi bakalım..önce benim annem fark etti 1 ay önceden bu diş çıkarcak dedi kayınvalide inanmadı bak şimdi dediğimize geldi....

Ve ellerini öyle iştahla ağzına sokuyodu ki sorma gerçi eline ne geçerse aynısını yapıyodu...salyaları durmak bilmedi önleri hep ıslak zırt pırt hasta olmasın diye değiştirdim yada bez soku soku verdim... umarım diştir ya..sen damak yapısını her gün takip et bakalım hafif çizgiler belirginleşcek mi bakalım..önce benim annem fark etti 1 ay önceden bu diş çıkarcak dedi kayınvalide inanmadı bak şimdi dediğimize geldi....

hmmmCADIARZU nasıl farketti acaba.şimdi bütün ekişm bebişleri elini azına sokuo.ben burdan hiç yormuorum.

aynı belirtiler benim kızımda 4.ayında başladıı ve 11 aylıkken çıkardı ilk dişinii :1closedeyes:

Celen benim bebeğimde hafif hafif ateşleniyor heralde diş te çıkaracak korkuyorum ne yapıyım hem antibiotikle beraber daha iyi oluyor bildiğim hem güzel uyuyor birde bak aşısında söylemedi mi sağlık ocağı kan damlası kansızlık olsun olmasın 4. aydan sonra kullanılmak zorundaymış canım onu da vermeye başla ama kesinlikle ferro sanol verme başka bişey varmış ya kızlardan biri söylemişti ben diğer alternatifi araştırcam artık birde sade veriyordum akşama meyve suyuyla karıştırcam denicem yoğurdu da tutturamadım zaten peynir gibi bişey oldu peteğin üstünde 3,5 saat beklettim birde yanlış kattım galiba akşam tekrar deniyim bakalım bu arada arkadaşım yemeğime salça yerine domates katıyorum baharat kullanmıyorum ve tuzunu az katıyorum bebeğime de yediğimizden yediriyoruz dedi kafama yattı yaw

Celen benim bebeğimde hafif hafif ateşleniyor heralde diş te çıkaracak korkuyorum ne yapıyım hem antibiotikle beraber daha iyi oluyor bildiğim hem güzel uyuyor birde bak aşısında söylemedi mi sağlık ocağı kan damlası kansızlık olsun olmasın 4. aydan sonra kullanılmak zorundaymış canım onu da vermeye başla ama kesinlikle ferro sanol verme başka bişey varmış ya kızlardan biri söylemişti ben diğer alternatifi araştırcam artık birde sade veriyordum akşama meyve suyuyla karıştırcam denicem yoğurdu da tutturamadım zaten peynir gibi bişey oldu peteğin üstünde 3,5 saat beklettim birde yanlış kattım galiba akşam tekrar deniyim bakalım bu arada arkadaşım yemeğime salça yerine domates katıyorum baharat kullanmıyorum ve tuzunu az katıyorum bebeğime de yediğimizden yediriyoruz dedi kafama yattı yaw

hmm.bende akşam yatırmadan veriom azcık calpol.ağrısı var gibi gelio.bide uyur kalırsam atesi cıkmasın die.yarın söliim bende.ama doktoru ööle dedi.şimdi kullanırsak bişe demesin karı.
yediimiz yemeklerden bende tattırıorum.kavanoz mamasından cok daha seviocokacimcoook

eveeet geldik doktordan...yalnız oğlum kilo olayını abartmışş baya kilo almışş...yazmasam daha iyi olur kilosunu kıyaslama çok yapılacaktır.ama boyunu yazayım 70 cm :nazar: o yüzden bu ay sebze meyve ağırlıklı besleneceğiz.daha çok çiğnemeye müsait şeyler yicez...meyve suyu değil meyvepüresi falan filann....ama bunun yanında köfteye başlıcaz...yani 5 aylık bebek gibi olmayacak beslenmemiz o yüzden size şunu yapın bunu yapın diyemicem...
ben nasıl yemek hazırladığımı öğünlerini anlatıncaa doktorumuzun ağzı açık kaldıı...siz artık olmuşsunuz benim size vereceğim söyleyeceğim ek bişey bırakmadınız fazlasıyla yapmışsınız dedi... ama bundan sonra sebze meyve ve çiğneyeme ağırlıklı beslenceksiniz dedii....
herkes çok sevioo kucakları dolduruoor tosun falan diorlarr ama ben öyle olmasını istemiyoruumm
hoppalayı tavsiye etti doktoromuz hem spor olur fazla kilo almasını engeller bu ay dedi..o yüzden hoppala alcam..erkekler içinn kesinlikle kötü bi etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin dedi..ama yürüteçi tavsiye etmiyorum dedi...yürütecin olumlu bir etkisi yok die tavsiye etmiyorum dedi..yani bebek yere yatsın yuvarlansın koltuğun altındaki bir seyi almayı düşünsün o seyi almak için plan yapsın beyin gelişimi için daha iyi dedi...
hoppala kullanan arkadaşlar dbescim zambakcım markalarını yazarmısınızz gelirken aradım ama bulamadım hoppala bakmadığım mağaza kalmadı..nereye girsemm bitmiş hoppalaa

sğl canım iyi dileklerin iyin çook teşekkür ederizz Şeniz

canım medicalcilere sormak lazım hem soğuk buhar verip hem ventolin veren makineler varmış..hastanede bir bayanla tanışmıştım o söylemişşti medicalcilerden 70 tl ye aldık falan demişti ...benim ihtiyacım kalmadığı için almamıştım ben..ama normalde daha pahalı dir biliyordum...eğer alırsanız medicalcilerden alın

teşekkür ederiz teyzesii Şeniz

teşekkür ederiz canıımmm Şeniz

aayy gözünüzz aydııınn hihoyyyt

canım demir damlasını hergün sabah aynı saatte multitabsla karıştırarak mama kaşığında veriyorum

teşekkür ederiz teyzesi..ben biraz fazla yapıyorum...aslında normalde 3 ölçü yeterli diorlar

canım gözünüz aydın ne güzel haberler almışsınız.

cemre kuzusu uyudu.ateşimiz şimdilik 37 de takılı kaldı:sm_confused:
buarada 1 saat önce kargo geldi.hipp ten numune.ama ne numune:1shok: 1 koli:1shok: hepside orcinal boy.benim için cay bilenem koymuslar.devam maması elma suyu elma püresi bi de bi kutu daha mama.resimlerini cekcek kocacım eklicem size bakın sizde gönderinsositososito
inşallah tekrarlamaz ateşi, mamalar da afiyet olsun kuzuna.

buyrun gülçe hanım
ayy çok şeker, maşallah ne güzel eğleniyor ben de isttiyom kuzuma.

işte benim hamiş halimm :CüvCüv:
.....

benim doğumdan hemen önceki resmim bu işte zorla 9 kilo almıştım

bu benim kızım eylüllll
diğeri hamiş bennnn
diğeri de bugünkü halim ve eylüllll

ben hamileyken 20 kg aldımm :1shok: 2 kg kaldı fazlaaaa delikafadulden

BEN YİNE GÖRMEDİİİM YAHU ŞUNLARI ALBÜMLERE FALAN KOYUN senağlama

çok güzel fotolar, sen de çok güzelsin

yav bzim de ateişimiz çıktı, saat 10 gibi 37,5u vurdu, sonra fitil verdim şindik 37.1, anam ne kadar çok göndertmişler leeen, bende bugün milupayı aradım ayın 10unda çıktı biz gönderdik numuneyi diyolar, kargoyu aradım bize gelmedi diyolar ne iş yav bu sinir oldum ha, bi de hippe atim dur hala atcem valla bi atamadım :delphin: güle güle yisin cemroş

benimkini de mıncıkliiler anam kokma, benimki minnacık bi sıpacık ama benimkini de mıncıkliiler kaydirigubbakcemile3 dobiş olmakla bi alakası yok, bak bücürleri de mıncıkliiler :roflol:

canım tekrarlamamıştır inşallah daha yeni konulara bakamadım

ibolyacım sorduum testisleri ezilmez dedi doktor..zaten onlar yukarıı çıkar dedii....erkekler motora biniorlar ata biniorlar bişe olmuoo dedii..hatta eşimde onlar büyükk dedii biraz güldükk kaydirigubbakcemile3

len olm benim kızımda tostos değildi onuda mıncıklıorlardı ama tamer gibi diil :çok üzgünüm: tameri çok mıncık mıncık seviorlar yaa canı acıoo çucumunn zaten bembeyaz kızaroo hemeen :çok üzgünüm:
insanın içi gidiyor mıncıkladıklarında daha eti ne budu ne bu yavruların

canım benim ben şaka yaptım sana alınma sakın beni tanıdıkça anlarsın karış tabi biz burda ortak muhabbet etmiyor muyuz zaten ve en ortak noktamız annelik birbirimizin halinden en iyi anlayabildiğimiz ve bunu paylaşabildiğimiz için burdayız Ortak duamız meleklerimizi Allah Korusun yemin ederim kendi yavrum nasıl açken uyuyamıyorsam valla aç uyudu diye uyandırıp yediridim ve inanın eşimde bilir aklımda sadece Celen ve Cemre vardı acaba nasıl oldu diye dua ettim gece boyu ben hepinizi çok seviyorum Çıtır la Arıkanı da.......:oklava:

yok canım benim alınmadım ya senin de iyi niyetle yazdığını biliyorum sorun yok :teselli:

Back
X