2008 Ekim Anneleri

sğl yafrimm moral olduu kaydirigubbakcemile3
nettün anlat hele yakışıklıı napıoo :jeyyar:

valla napayım yağızı emzir,altını al,oyun oyna,besle,uyut.............başka yaptığım hiç bişey yok..yakışıklı bugün çok fena yaa..hep ağlıyoo.bide 2 gündür falan çığlık atıyo.hem şarkı söylüyo,hem çığlık atıyo.ay çok komik yaa.gülmekten kırılıyorumdelikafadulden

yemek konusunda çok şanslıyım.şimdi annemler gelcek.hem yağıza bakcaklar,hem annem yemeğimi yapcak.ben nemi yapcam?...sıcacık bi duşşşşşşşşşşşş..1 saat keselenecem valla.annem çok güzel oyalıyo sağolsun.

yaw siz sayfayı hep yenilionuzmu ben yazdıklarınızı sayfayı yenilemeden görmüom..başka bi püf noktası varda benmi bilmiom..:uhm:

amma da yaptın bea.ne var annen keselemiyomuydu seni?

bu arada canım o sitenin yoğunluğundan kaynaklanıyo.o yüzden yenile yapıysun effekaanın annesiiiiii

ibolyaaa bana da aynısını yaptı milupa.gönderdik gelmedimi dediler.kargoyu arayalım bi falan dediler.ertesi gün geldi.hipp e de 15 gün oldu mail attım.dönmediler bile.popolinden aradılar bugün yolluyomuşlar.hem pişik kremi hemde bana göğüs ucu için kremsositososito

celen sen ne zaman hipp e mail atmıştın hatırlıyonmu?

amma da yaptın bea.ne var annen keselemiyomuydu seni?

bu arada canım o sitenin yoğunluğundan kaynaklanıyo.o yüzden yenile yapıysun effekaanın annesiiiiii

yok beaa..annem yağızı oyalıcak.ben kendi kendimi keselicem:roflol:
neysee ben gaçtım.annemler geldi.onlar çaylarını içerken ben hamam sefamı yapayım.:utangac:
hepinizi kocamaaaaaaaaaan öptüm.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..kocaları boşverin:dilcikar:onlara belediye baksındelikafadulden
byeeeeeeeeeeeee

ibolyaaa bana da aynısını yaptı milupa.gönderdik gelmedimi dediler.kargoyu arayalım bi falan dediler.ertesi gün geldi.hipp e de 15 gün oldu mail attım.dönmediler bile.popolinden aradılar bugün yolluyomuşlar.hem pişik kremi hemde bana göğüs ucu için kremsositososito

celen sen ne zaman hipp e mail atmıştın hatırlıyonmu?

1 ayı gecti phatoshum

valla napayım yağızı emzir,altını al,oyun oyna,besle,uyut.............başka yaptığım hiç bişey yok..yakışıklı bugün çok fena yaa..hep ağlıyoo.bide 2 gündür falan çığlık atıyo.hem şarkı söylüyo,hem çığlık atıyo.ay çok komik yaa.gülmekten kırılıyorumdelikafadulden

yemek konusunda çok şanslıyım.şimdi annemler gelcek.hem yağıza bakcaklar,hem annem yemeğimi yapcak.ben nemi yapcam?...sıcacık bi duşşşşşşşşşşşş..1 saat keselenecem valla.annem çok güzel oyalıyo sağolsun.

beni de keseleyin beni deeeeeeee delikafadulden

sağol canımmŞeniz
senin seksüülüüün yanında bizim güzelliğimizin lafı bilem olabilemezyerimseniben

patoş naber len nassın eyimin Şeniz

beni de keseleyin beni deeeeeeee delikafadulden

Back
X