2008 Ekim Anneleri

günaydınnn kızlarr :kahve:

zambakcım 3-4 saat kesintisiz ağlıyorsa mutlaka doktora götür....bii sorunu olmasa bu kadar ağlamaz :teselli:

ce-e deyip kaçıyorum bugünn delikafadulden babası kızıyla oğluna bi mobilya beğenmişş şimdi almanın sırası deil diorum ama gidip bakalım dior :mymeka: biz gidip ona bakcazz baya uzakkta...hem gezmiş oluruz dio...hem mama sandalyesi alcaz tamere hihoyyyt azcık gezip gelelim bakalım havada güzell :sm_cool:

günaydın merancımmm

hangi mama sandalyesini alcanız leynn chicco polly mi? ben de istiyom ben deee :dance:

:roflol::roflol:ay ne rezilliği len, aynı firma üretiyo diye çeşitli ürünlerinden denemicezmi yani, anam valla ben bu ikisinin aynı firma olduğunu duyduydum, aralarındaki fiyat farkını da farkettim de neden öle olduğunu bende bilmiiim
öle deme.:çok üzgünüm:milupadan garının biri aradıydı kargo gelmedimi diye sormaya...ben sizi hatırlıyom geçen gün de mail attınız dediiiiii:jeyyar:ule 2 paket mama için ün saldım mama firmalarında:utangac:belkimde ondan sordu.baktı beleşci fatoş aynı maili gönderiyii:roflol::roflol:
yav biz bebelac kullanıyozşimdilik, ilk eczaneden alırkene adama ben bunların milupasını istiyom dedim adam onlar daha pahalı onla bunun içeriği aynı filen dedi, bende o zaman niye bu okadar pahalı dediydim ama ne cevap verdiğini unuttum sıpayla uğraşırkene :)) ama adamın söylediğine göre milupanın çeşitleri azmış adamın yalancısıyım yane :))

vallah billah yeni öğreniyom bunuÇok üzgünüm çoookben şimdi milupaya süslü püslü bi mail döşemezmiyimmmkötükedihüso diycemkii,fark görebiliyomusunuz?biz göremiyoruz..eee neden daha fazla ödeyelim?:roflol:çiçek yağı reklamı gibi oldu hee

dbest hopplada kraft hoppla bazı yerlerde 11 kiloya kadar kullanılabilir dioo...şaşırdım ne yapcamııı bee...düşer diee ödüm kopuoo :çok üzgünüm:
Genel Özellikler : Evinizde Hemen Her Kapıya Uyar
Fonksiyonlar : 11 kg Taşıma Kapasitesi Vardır Çok üzgünüm çoook

yaa söylemeden geçemiycemm cemrenin fotoğrafınaa bayıldıım bayıldıım :nazar: cıbıldak kuzuuuuu :ecrin_bebek:

hee ben de bayıldım ona çok komikkkkk çok şekerrrrr :ecrin_bebek:
bakışını yerim onun kaydirigubbakcemile3 süper bakmışşşşş kaydirigubbakcemile3

dbest hopplada kraft hoppla bazı yerlerde 11 kiloya kadar kullanılabilir dioo...şaşırdım ne yapcamııı bee...düşer diee ödüm kopuoo :çok üzgünüm:
Genel Özellikler : Evinizde Hemen Her Kapıya Uyar
Fonksiyonlar : 11 kg Taşıma Kapasitesi Vardır Çok üzgünüm çoook

öle mi diyooo fisfisfis
ozaman sen hoppala alamıcan heee

bizimkiler anca yaşını bikaç ay geçince 11 kg olurlar kaydirigubbakcemile3

günaydın merancımmm

hangi mama sandalyesini alcanız leynn chicco polly mi? ben de istiyom ben deee :dance:

bence sen polly al..ilk alacak olanlara polly öneririm ben çok beğendim gayet sağlam..daha öncede konuşmuştukya nisana aldığımız herşeyin en iyisini aldık hala taş gibi..mama sandalyesi almamıştık çünküü zaten çogu zamanımız otellerde geçti birde oto koltuğunda yediriordum ee yetioduu ...tamere yetmiooo koltuukk...sonrada eşim fonksiyonel bişe olsun dedi ben onu istemedim falan filan almamıştık....şimdi tamerden sonra kullanan olayacak pahalı bişe almak istemiyorum...ama kararda vermedim..pollyi de çok beğendimm bilmiyorum bakalım nolcakk laelaelaelaelae

öle deme.:çok üzgünüm:milupadan garının biri aradıydı kargo gelmedimi diye sormaya...ben sizi hatırlıyom geçen gün de mail attınız dediiiiii:jeyyar:ule 2 paket mama için ün saldım mama firmalarında:utangac:belkimde ondan sordu.baktı beleşci fatoş aynı maili gönderiyii:roflol::roflol:

vallah billah yeni öğreniyom bunuÇok üzgünüm çoookben şimdi milupaya süslü püslü bi mail döşemezmiyimmmkötükedihüso diycemkii,fark görebiliyomusunuz?biz göremiyoruz..eee neden daha fazla ödeyelim?:roflol:çiçek yağı reklamı gibi oldu hee

:roflol::roflol:ule bende heryere aynı mesacı gönderiyodum şindik bendemi rezil oldum yani :roflol::roflol: la boşver yav hepsine ayrı kelimleeri nerden bulcez bizde insanız dimi, harbiden de çiçek yağı reklamı gibi olmuş,. farkı fiyatı :roflol::roflol:

öle mi diyooo fisfisfis
ozaman sen hoppala alamıcan heee

bizimkiler anca yaşını bikaç ay geçince 11 kg olurlar kaydirigubbakcemile3

hee öle dioo :çok üzgünüm: eşim ben yaparım hoppala dio kaydirigubbakcemile3 elinden her iş gelir yapar kesiin dee yapmışşkeen haniiiiiiiii bendeeeeeee kullaaanaaaabilllseeeeeeemmm kaydirigubbakcemile3

bence sen polly al..ilk alacak olanlara polly öneririm ben çok beğendim gayet sağlam..daha öncede konuşmuştukya nisana aldığımız herşeyin en iyisini aldık hala taş gibi..mama sandalyesi almamıştık çünküü zaten çogu zamanımız otellerde geçti birde oto koltuğunda yediriordum ee yetioduu ...tamere yetmiooo koltuukk...sonrada eşim fonksiyonel bişe olsun dedi ben onu istemedim falan filan almamıştık....şimdi tamerden sonra kullanan olayacak pahalı bişe almak istemiyorum...ama kararda vermedim..pollyi de çok beğendimm bilmiyorum bakalım nolcakk laelaelaelaelae

yok yok sen yine sağlam bişey al bence siz 2 çocukla kalmazsınız daha yaparsınız bak kocan 4 tane istiyomuş ya :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

hee öle dioo :çok üzgünüm: eşim ben yaparım hoppala dio kaydirigubbakcemile3 elinden her iş gelir yapar kesiin dee yapmışşkeen haniiiiiiiii bendeeeeeee kullaaanaaaabilllseeeeeeemmm kaydirigubbakcemile3

bana da yapsın bana daaaaaaaaaaa :dance: :dance: :dance:
eylül hoplarken çok özeniyorum yaaaa :sm_cool:

fatoşcum aynı yerlerde üretilebilirler ama içeriğii farklı güzell hatuun :jeyyar: ben milupa kullanıom...ülkerin lactumu var ülkerin hero babysi var ama hero baby yarı fiyatı...ikiside ülker ikiside devam maması ama içeriği farklı..ben aradım ülkeri sordum neden böyle diee ikisinide güvenle kullanabilirsiniz dedi....yani ikiside aynı dio..tatmin etmedi benii...ee o zaman lactum 14 hero baby 7 tl neden???
doktorumuzda onlar un ilaveli dedi lactumu tavsiye etmişti...ama ben yine aptamile döndüm milupaya çok güveniyoruz o yüzden başka bir marka kullanmayı düşünmüyorum a.s

niiiyse ben gittim size iyi kıllatmalar anacım, öpüldünüz en datlu yerlerinizden :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaayyyy

bungee jumping lastikleri varyaa onlardaan yapsınn bizimkinii delikafadulden balkondan aşağıı zıplayııp duruuruuzzz :lepi: peehh eğlenceye bakk :teytey: gazetelere çıkarızz leen kaydirigubbakcemile3 başlıkk: bebeklerini kıskandılarr kendilerineee hopplaa yaptırdılarr kaydirigubbakcemile3 hoppalaaaaa nerden çıktıı bu hoppalada olabilüü başlıkk :roflol:

fatoşcum aynı yerlerde üretilebilirler ama içeriğii farklı güzell hatuun :jeyyar: ben milupa kullanıom...ülkerin lactumu var ülkerin hero babysi var ama hero baby yarı fiyatı...ikiside ülker ikiside devam maması ama içeriği farklı..ben aradım ülkeri sordum neden böyle diee ikisinide güvenle kullanabilirsiniz dedi....yani ikiside aynı dio..tatmin etmedi benii...ee o zaman lactum 14 hero baby 7 tl neden???
doktorumuzda onlar un ilaveli dedi lactumu tavsiye etmişti...ama ben yine aptamile döndüm milupaya çok güveniyoruz o yüzden başka bir marka kullanmayı düşünmüyorum a.s

aynen be güzelim..bende milupaya çok güveniyorum.o yüzden şaşırdım zaten.açıklaman için sağol içim rahatladı biraz.

ya ikide bi elektrik kesiliyo.başlayacam haaa:oklava:
sinir oldum.evdeki elektrikli aletler bozulacak bişey değil.1 saatte 3 kere gidermi bee
ule hangi çağda yaşıyoz sinir oluyomkötükedihüso

bizde mama sandalyesi alcaz.hangini alcam bilmiyorum.hatta araba alcaz onda bile bi karar veremedim.nasılsa kışın evdeyim diye almadım.ne alayım.bi öneride bana verin kullananlar.gerçi tekerleği dönenler iyi denmiş..kraft önermişler ama benim aklımda chicco vardı:uhm:kafam karıştı..ya ben böyle değildim.tık gördüğümü alırdım.körle yatan şaşı kalkalrmış.ikizler burcu erkeğiyle evlenirsen hayatın böyle en ufak bi bebek arabasına bile karar veremeyerek geçer:delphin:

yok yok sen yine sağlam bişey al bence siz 2 çocukla kalmazsınız daha yaparsınız bak kocan 4 tane istiyomuş ya :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
QUOTE]

istemeklee olsaydıııı ooooo :delphin: 2 tane yeter ama 1 kızım daha olsun çok isterdiimm :Saruboceq: bak kızım olcağıını bilseeem hemen doğururum korkmamm çok ciddiyimm :CüvCüv:

niiiyse ben gittim size iyi kıllatmalar anacım, öpüldünüz en datlu yerlerinizden :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaayyyy

ağşama gelll nen özletmee gendünüüü :jeyyar: lafıın belinii kıralıım kıllatalım bu gecee :lepi: tüm karularııı gece beklioom kendinizi hazırlayınn bu gece kıllatma gecesii :lepi: (bide ben gelemezmişimm kaydirigubbakcemile3 )

ibolyaa iyi gezmeler anacıımm..kim nereye gezmeye gidiyosa benim yerimede gezsin..kociş 3 te falan gelcek..yarında nöbetçi...evdeyiz.bu hafta sonuda böyle yatar!p.tesi kayınvalideler gelcek zaten..bikaç gün burayada giremem..yarın tüm gün temizlik yapmam lazım.offffffffffffffffffff sıkıntı bastııııııııı

heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyytttttttttt cekilin uuuleeeeeeyyyn ben geldümkaydirigubbakcemile4delikafadulden naparsınız ulen karılar:mymeka: bu gece saat bası uyandırdı cemre uyuzukafamçokkarıştı 3e kadar uyudu sonra 4/5/6 uyandık.en son kocacım sallıodu.8 dede uyandı zatemirmirmirmir
buarada kocacım temizlik yapii ben cemreyi oyaliim:asigim::dilcikar:

ağşama gelll nen özletmee gendünüüü :jeyyar: lafıın belinii kıralıım kıllatalım bu gecee :lepi: tüm karularııı gece beklioom kendinizi hazırlayınn bu gece kıllatma gecesii :lepi: (bide ben gelemezmişimm kaydirigubbakcemile3 )

ben gelemem:1no2:
akşamları kendimi gocama ve oğluma adıyom:roflol:
ya zaten akşamdan akşama görüşüyoz ya kocişle.onu içerde yalnız bırakıp burda vakit geçiremem:çok üzgünüm:.onunda beni bırakıp nete girmesini istemem.güzel bi film koyup, kocişe sarılıp izlerim artıkın:asigim:tabii oğluş uslu durursaa ve ağlamalarından filmi anlayabilirsekkaydirigubbakcemile3

Back
X