2008 Ekim Anneleri

ateşide yok hiç bişeide beni denio...sanınırım diş derdimiz başladı görünürde bişi yok ama....
hoppala deilde salıncak yada hamak baksan ben daha önce nette bakmıştım ama biraz fiyatlı...bitanesinin fotoğrafı var koysammı acep banlanırmıyım:uhm:

ateşinin olmamasına sevindim...demek ki canı huzursuzluk yapmak istiyoo yaramazın yerimseniben

canım ben hoppalayı spor olsun die alcam kaydirigubbakcemile3 doktorumuz öyle dedi hoplasın zıplasın enerji harcasın dedi...salıncakta ya da hamakta böyle bir enerjii harcama söz konusu değil kii :1no2:

haydeee kimse kalmamış.nerdesiniz hanımlar ya.ben pek giremedim bu ara.herşey yolundamı.cemre nasıl oldu doktor ne demiş.leyla ye bakalım mantıları.bende dolaptaki son mantıyı pişirdim.annem falan gelene kadar yiyemeyiz artık.

ya tamda salıncak deil gibi ben oda dekorasyanuyla ilgili arama yaparken gördüm....
belki eşim yapar dedinya fikir olur die...sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ben geldiimmmm

Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi

hahahaa mantık yapıyonuz heee kaydirigubbakcemile3 yarına ne var matematik mi puhahaha kaydirigubbakcemile3

merancım hayırlı olsun mama sandalyenizzz
hangisini aldın yaw yaz hele ben de alacam kaydirigubbakcemile2

ya tamda salıncak deil gibi ben oda dekorasyanuyla ilgili arama yaparken gördüm....
belki eşim yapar dedinya fikir olur die...sengözlerimebaksanab

cnm gerçekten güzelmiş sğl Şeniz
peki satılıyormuymuşş buu CADIARZU eğer öyleyse gönderirmisin özelden sitenin adını

ben geldiimmmm

hahahaa mantık yapıyonuz heee kaydirigubbakcemile3 yarına ne var matematik mi puhahaha kaydirigubbakcemile3

merancım hayırlı olsun mama sandalyenizzz
hangisini aldın yaw yaz hele ben de alacam kaydirigubbakcemile2

hojjgeldinn cnm Şeniz
chicco happy snack (modeli 63688 ) ve 100 tlye aldım :lepi: üzeri penguen desenli ...penguenlisini bulamadım netten..ve internette 120den başlıo 170 e kadar aynı mama sandalyesini bulmak mümkün :1closedeyes:

merannnnnn nerden aldın leyynnnn
netten bakıyom hep 130-140 tl en ucuzu sen nerden 100e aldın leyynnn

feyza nasıl sen nasılsın niye gelmiorsun dedim :dilcikar:

saolasın canım.sen nasılsın tamer nasıl.hoppalayı yutturamamışlar sana.tabi ne bilsinler karşılarında senin gibi açıkgöz bir hanım olduğunukaydirigubbakcemile3.bu arada bebek arabası bakıyorumda sen ne tavsiye edersin

merancım güle güle kullanın çok uygun almışsın ya nerden aldım diye sorsam :uhm:

merannnnnn nerden aldın leyynnnn
netten bakıyom hep 130-140 tl en ucuzu sen nerden 100e aldın leyynnn
ilke bebeden aldım kırcamiden kaydirigubbakcemile3 internet sitesi varmışş baktımda belki satış yapıorlar bi araştır bakemm :lepi: len ilk defa kazık yemedikk bee sevindimm walla :teytey: hadii darısı sana olmazsa ben burdan alır gönderirim saa kaydirigubbakcemile3 yeterki kazık yemeyelimm kaydirigubbakcemile5
saolasın canım.sen nasılsın tamer nasıl.hoppalayı yutturamamışlar sana.tabi ne bilsinler karşılarında senin gibi açıkgöz bir hanım olduğunukaydirigubbakcemile3.bu arada bebek arabası bakıyorumda sen ne tavsiye edersin

tamer iyi çok şükür ya...adının hakkını verioo teyzesii...tamer benim kızlık soyadım biliormuydunuzz :lepi:
bebek arabasa gelincee nisanda graco almıştık oto koltuğuyla birliktee kesinlike verdiğimiz paraya değdi...başına neler geldi arabanın hala taş gibi walla.ama sadece ikiye katlanıo o yüzden biz chicconun baston arabasını da almıştık nisana...sana tavsiyem hafif ve çok katlanan sağlam bir araba al...dbest söylemişti onunki 4 e katlanıormuş pierre cardin demişti galiba..kullananlardan da memnun olduklarını duydumm a.s

oyy maşallahh yapsınlar tabiii kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin zambakcım

şevval nasıl oldu hala ağlıyo mu? uyudu mu??

yok canım yaaaa bir iki gün değil ki şu damlaya başladığımızda aşırı derecede ağlamaya başlamıştı kestikten sonra birazcık normalleşti ama normalliği bile böyle değil şimdi bir çocuk gözünü açar açmaz ağlaöaya başlar mı ya hiç kendi kendine oyalanmıyo kucağa alıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo gezdiriyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo hoplatıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo yani derdimiz herşeyden çok çabuk sıkılıyo kendi kendine oayalanamıyo nerdcem ben yaaaaaa

yok canım yaaaa bir iki gün değil ki şu damlaya başladığımızda aşırı derecede ağlamaya başlamıştı kestikten sonra birazcık normalleşti ama normalliği bile böyle değil şimdi bir çocuk gözünü açar açmaz ağlaöaya başlar mı ya hiç kendi kendine oyalanmıyo kucağa alıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo gezdiriyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo hoplatıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo yani derdimiz herşeyden çok çabuk sıkılıyo kendi kendine oayalanamıyo nerdcem ben yaaaaaa

Allah Allah doymuyor olabilir mi canım ya :çok üzgünüm:

ben geri geldim hanımefendiyi emzirmeye ikna edemedim her defasında kavga döğüş emziriyorum ya tutturana kadar zırlıyo yırtınıyo deli edecek beni birasdan tekrar deneyecem babası sakinleştirmeye çalışıyo şimdi

Back
X