benim değil almanyayla brükselle lahanasıyla bilem bi anım yok hiç pişirmedim ah ah karabahtımsenağlama
heeç mii anın yokk leenn belçika almanya olmasada olur kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim değil almanyayla brükselle lahanasıyla bilem bi anım yok hiç pişirmedim ah ah karabahtımsenağlama
leyla gündüz mantıı , gece gecede mercimekkk ağırr olmasıın :jeyyar:
zaten en onemlisi de guvenebilmek canim. neler duyuyoruz Allah korusun. bu devirde cok zor iyi insana denk gelmek. demek bi de asker yolu beklicen. valla kolay gelsin. burda askere liseden sonra gidiliyo Allahtan. benim oyle bi derdim olmadi yerimseniben
bende kocacım askere gittiğinde bakıcı bulacam ama yatılı diil çünküm burda hiçkimse yatılı bakmaz çocuğa ben de huzusuz olurum rahat edemem
desene oranın saunasıda bi başka daha ilk dakkada terletmiş seni:roflol::roflol::roflol:
sabunu ibolya yapcakmışş..sabunum olursa bilin kii gelmem dedii ne demek istediyse kaydirigubbakcemile3
bende başka başka bir yerden buldum pırıltılı sabun burda arattırdım bulamadım laelaelaelaelae
ne sabunu yapcakmis ibolya yahu? biz organik kimya labinda sabun yapmistik da kopurmemisti sırnaşık şey ama ogrendim sonra. istiyosa ibolyaya puf noktasini ogretebilirim şakkıdı
sen de tam yerinde saunaya girmissin guzelim :roflol: burda hersey karisik. hatta bazilari yuh dedirtiyo..
hayırlı olsun.sağsalim kucaana al inşallah:Saruboceq: ama cıtıra göre kıyaslama bencekaydirigubbakcemile3 iklimin yeri coook rahattı cıkmak istemedi.karı dourmak için yerleri siildi.hatta bi pazar günü dourur dioduk nkaç pazar gectikaydirigubbakcemile3 iklim gelinlik kız oldu ööle doodu puhahaaalülülülülülü:roflol:
kizlar selam tatilimiz bitti ve berline donduk ama moralim cok bozuk. ucaktan indigimizden beri arda duymuyor. hicbir sese tepki vermiyor. sadece cok yuksek sesleri duyuyor. dun ucaktan sonra farketmistim ama kuruntu yapiyorum sandim. bi de cok yorulmustu yolculukta. bugun esime de soyledim. basladik seslenmeye. el cirpiyoruz, bagiriyoruz tepki vermiyor. nasil korktum size anlatamam. hemen doktorumuza gittik. ama cumartesi kapaliymis bilmiyorduk. ordan dogum yaptigim hastanenin cocuk ilk yardimina gittik. iki saat bekledikten sonra drla konusabildik. basinc farkindan ya da daha once gecirdigi enfeksiyonun yuzunden olmustur. bi iki hafta surebilir dedi. buyuk cocuklarda yutkunmayla geciyor ama bebeklerde daha uzun suruyor dedi. surekli biseyler emsin bir de burun damlasi kullanin burun yollari kurumasin dedi. ama benim yine de icim rahat etmiyor. pazartesi bir de kbb'ye goturcem. insallah biran once gecer. kafayi yicem yoksa ben.
anlat len anlatt hihoyyyt
walla merak edilecek pek bişee olmadı galiba..hepimiz aynıyız işte bebişleri büyütüoruz..ek gıda derdine düşmüş durumdayız şuanda...biz 3 aylıktan beri ek gıda meselesinin içindeyiz malum ama herkes senin gibi azar azar meyve suları püreleri başladıı..
biz o basamakları geçtikk geçtik paluk yedikk bugün kaydirigubbakcemile3
nere gidioon leen gel kaydirigubbakcemile tabi MANTIK yaptıın yoruldun bütün günn kaydirigubbakcemile3 (mantık yazmıştındaa )
hoşgeldinn çıtırımm :lepi:
izmir güzelii cemree yazın sıcaktaa naparr bilmemm kaydirigubbakcemile3
ayy bilmem kii:uhm::roflol: muhaha anletcem :dilcikar:lülülülülülü:roflol:
şindik orda otobüslerin kapıları acılınca otobüs kapıya dooru hafif yan yatıo.sakatlar ve yaslılar rahat binebilsin die.herif "aaaa:1shok:"
otobüss duraklarında tepede otobüsün kac dakika sonra geleceeni ve nerde olduunu yazıo herif "aaa:1shok:" ilk geldii g,nde (ben ondan 15 gün önce gittiydüm) dısarı cıktık u-bahn ın ordayız aşaada.orda pizzacı var.ama büfe gibi.imbissleri yani.adam acıkmıs bende tükkanlara bakıom.cebinde bütün euro var.aslında bozuklukta varda yanlıslık yapmii die bütün vermiş.almış pizzasını.ama nasıl.sağır/dilsiz taklidi yaptım dio:roflol: ya daha neler neler:roflol: yine dısarı cıktık bunlan.susadık.benimde onunda cok almancamız yok.markete girdik bakkal gibi.su isticez atık ingilizce patlatcaz.bi baktık pınar su:roflol: dedik abicim ordan bi su kap:roflol: ama coook eğlendik yaa:sm_cool: belkide o pozitiflik hamileliğimi gerceklestirdi ve yolunda gitmesini sağladıCADIARZU
len otelde sauna gireyim dedimm eşime dedim sen nisanla havuza git ben azcık spor yapıp sauna giripp geleyiimm...neyse tmm dedii..ben içeri girdim tabi havlumuu serdim ama heeeç bakmıom etrafaa neyse oturdumm kafamıı bi kaldırdım kii en üst tarafta adamın birii çırılçıplak yatııooo :1shok: yuhh dediim ama nasıl çıktığımıı anlamam kaydirigubbakcemile3 bu benii baya bi sarsmıştıır
birde yaya geçidinden geçerkenn ben bekliorum arabalar geçsinn diee eee arabalar teee uzaktan yavaşlayıpp duruorlar yaya geçidindee tabii benim bünye alışkın değil bu durumaa türkiyeden gitmişimm neysee 1 hafta sonra falan alıştımm...artık yaya geçidindeee heeeç bi tarafa bakmadan karşıyaa geçioom nee asıl olsa yollar benimm.eşimm diorduu türkiyeye gidince kesin araba çarpacakk kaydirigubbakcemile3 gerçektende öylee insan çok yadırgıoo ordan buraya gelince burdan oraya gidincee Çok üzgünüm çoook
türk mahallesine gittikk arkadaşlarla herşeyy türkiyee yaya geçidinde durmamalar camlar açıkk yüksek sesle müzik dinlemeler fln kaydirigubbakcemile3
ee hadi bende bi antalya anımı anlatıyım..o zaman bekarız iki kız tatile çıktık..
antalyada tanıdıklar var arkadaşlar filan orda çalışıolar neyse...
gece diskoya gittik..tabi biz alkol almıoz.TÖVBELİYİZ.:roflol::roflol:
arkadaşımız bize jest yaptı alevli meyvele filan ayv içseydiniz bişiler dio biz dayanmışız meyvesuyuna...:sm_cool:en son ben kıramadım ii dedim madem şarap kadehinde vişne suyu aliim:roflol::roflol:
nese söyledi masamıza bakan garsona delikanlının teki gettirdi sonra giderken adama TÜRK dimi abi bunlar dedi:roflol::roflol:
tabi bizim masa koptuk...hesabıda şarap kadehinde vişne die ödedik...:roflol::roflol:
size bugün nisanın yaptığı bişeyi anlatayım gülmekten karnım ağrıdıı yaa kaydirigubbakcemile3
babası ani fren yaptıı..nisandaa çüüşş dedii...tabii biz babasıyla arkaya döndükk ne diorsunn nisann ne demek şimdi bu dedikk..nisanda biz kızdık die hemen harf oyunu yaptıı
--hayıırr annee benn çüş demedim çük dedim dedii...ne dedin kızım diorum çükk dedim dioo
hadi gülermisin ağlarmısınn..kızım o ne demek biliormusun diorum..hayır bi anlamıı yok işte çükk dioo kaydirigubbakcemile3
şimdi ben kızımaa başka sansürlüü kelimeleri ve anlamını öğretsem mii rastgele kendi kelime oyunu yaparken mii bulsaa bilmiyorumm kafamçokkarıştı
sagol canim.. gelismelerden haberdar ederim tabi. en azindan aklinizin bi kosesinde bulunur da basiniza gelirse benim gibi panik olmayin.
senin bebis de 11ekimde mi dogdu?
size bugün nisanın yaptığı bişeyi anlatayım gülmekten karnım ağrıdıı yaa kaydirigubbakcemile3
babası ani fren yaptıı..nisandaa çüüşş dedii...tabii biz babasıyla arkaya döndükk ne diorsunn nisann ne demek şimdi bu dedikk..nisanda biz kızdık die hemen harf oyunu yaptıı
--hayıırr annee benn çüş demedim çük dedim dedii...ne dedin kızım diorum çükk dedim dioo
hadi gülermisin ağlarmısınn..kızım o ne demek biliormusun diorum..hayır bi anlamıı yok işte çükk dioo kaydirigubbakcemile3
şimdi ben kızımaa başka sansürlüü kelimeleri ve anlamını öğretsem mii rastgele kendi kelime oyunu yaparken mii bulsaa bilmiyorumm kafamçokkarıştı
demii anlatmayayımm CADIARZU
süper yaaa..
zekı bır cocuk iştee belli..kaydirigubbakcemile3
merancım öğretme..zaten o ordan burdan duyunca ya agzından kacıracak bugunki gibi ve sızın tepkınızı gorunce yanlıs olduğunu anlayacak,ya da yıne duyup merak edıcek anne bu nedemek dıye soracak.ozaman uygun sekılde acıklayı kullanmaması gerektiğini anlatırsın.
ayyy çok güldüm haaaa :roflol: :roflol: :roflol:
ben bu çocuğa bayılıyorum yaaaaa![]()
dbest teyzesine çekmiş pek zeki maşallah :roflol: :roflol: :roflol:
dbestcım kadınlar kulubu ıle ılgılı yazılanlar hakkında e düşünüyorsun??
ben cok doğru tespitler oldugunu düşünüyorummkaydirigubbakcemile3