2008 Ekim Anneleri

heryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı

yafrim geçmiş olsun kıyamam gel öpüüm seni Şeniz:teselli:

Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa küstüm size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn

ay yavrum linkini attım ya len alıntılara, amannnn siz beni öldürceniz ha ne dikkatsiz karılarsınız yaa, o alıntıları boşunamı yapıyom olm :mymeka:

heleeee bakk senn 4,5 yaşındakii yavruylaaa kendinii bir mii tutuoon len :mymeka: yavrumm o kelimenin anlamını bile bilmiorduuu :dilcikar: neyse artık bilioo :jeyyar: sana öğretim mii bilmiosaaan kaydirigubbakcemile3
anam şu sabun nasıl bişe..yapta koyy len becerüklüü hatuuunn...kızımla yaparız bi ara gerçii nisan elini yıkamak için kullanmak isterr kaydirigubbakcemile3 el yıkama manyaklığıı var kızımdaa....lavaboda yarım saat ellerinii yıkar yıkar yıkarr laelaelaelaelae

senin o manyag kızına kurban olam ben kaydirigubbakcemile3 yafrim ya niye benim alıntılara bakmıyonuz hemi de en sondaydı ne güzel dikkat çekcek bi yerdeydi, icik dötünüzü kıstırıp okusaydınız o zaman linki attığımı anlardınız bi kere :dilcikar:

günaydınlar herkeseeeeeeee
burda da hava çok güsel kerem uyansın biraz çıkcaz
akşam arkadaşlar geldiler bitanesi hamile 5aylık oğlu olcak onun da kereme arkadaş geliogamyoncuiremsu
keroş bi şirinlikler yaptı akşam gülücükler attı herkese bayıldılar valla hepsi de yeni evli sayılır arkadaşların hepsi de çocuk istiolar artık delikafadulden

len turizimci nerelerdesin sen özledim ha, sen o misafirlere dışı sizi yakar içi beni diyeydin, gece uykusuzluğu mu ararsınnnnn kafası bozulur ağlar susturamazsın ona mı yanarsııınn diye başlasaydın lafa kaydirigubbakcemile3

pırıltılı sabunlara baktım, süsmüş.. ben sevmiyom öle şeyleri yaw kesin bende bi anormallik varrrr delikafadulden

evet bence de sende bi anormallik var, şindik sen sevmedinmi yani benim yaptığım o süslü sabunları :dilcikar: hemi bence hediyelik olarak çok güzel bişi, öle gabak gibi vermiyon o sabunları heralde, görmedinmi sepetin içine konmuş filen, bence çok şık bişi valla, hemi o topici açan kişiden hötür hötür alıyo yani millet, ay ne zevksiz karısın sen be sinirimi bozdun ha :oklava:

aynen bizim ewde sabun kıtlığımı war der al sen ye afiyet olsun der:roflol::roflol::roflol::roflol:

o sabunlar yinmiyo olm yinmiyooooo banyona süs koycennnnnnnnnnn kötükedihüso

Jaftadirr haa pu hahahahah ben mantik dedim diye gulermisiniz hahaηa jaftaa mu hahahakötükedihüso

ay sen beni öldürcen allah cezanı vermesin len kaydirigubbakcemile3
Yaa kizlar ben artik haceri emzirirkn yanliz bi ortama gecmem gerekiyoo bu zilli her sese memeyi birakip hemen sese bakiyoo cene dinliyoo cadii tv bile aciksa hemen birakip ona bakiyoo memeyi unmutuyoo kafasini cevirip memeyi sokuyom agzinaa geri birakip sesi yoneliyoo karnini doyurmak icin sessiz yere geciyom bende

aynen sinir oluyom bu duruma :kızgın: hiç sessiz emerken bile birden kafasını kaldırıp etrafını seyretmeye başlıyo yaaa, hele bir de o an babası bana bişiy soruyo yada babasına bişi sölemem gerekiyo mecburen konuşuyoz, hemen kafayı kaldırıp bizi dinliyo, bi baabaya bi bana bakıyo kaydirigubbakcemile3 ay hatta onu da geçtim sıpa memeyi emerkene bi de parmağını kenardan sokuşturmaya çalışıyo yav:roflol:

ya bu linki dün gec ben koydum bura nasıl sen beni basmış oluyon olm, hemi ne gülüyon ne güzel oldu bi kere :dilcikar:

heeee azcık küçük koysana leyn resmiiii insan yicek bunları :roflol:

ben de gezmeye gidecümmm kociş çağıriiii hadi görüşürüzzz :dilcikar: :dilcikar:

Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa küstüm size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn

Len ibolyaa garusu bak gecmiside alintilarida okudum o koydugun linke baktim o sabunda neki dereken yaptigin seyin ne oldugunu sormuyomm oda nekii yani oda biseymi ben daha farklii bisey biliyom diyoom gilli garuu nerenden okuyon bide diyoki ben bosunami okadara alinti yapiyom ehehehehe gel len opecem yanlis anlasilma olmuss

o nasıl oluomuş gıııı tarifinii ver hele
derya baykalda ayşe tüter de ekmek mantısı yaptı cuma günü bayıldılar bende onu denemek istiom tam tarifi sitesine koyduysa bakıjemmmm

yavrus kıymayı soğanlan kavruon ve bildiğimi gül böreği yapıp fırında pişirion.fırından cıkınca soumasını beklion.bi yandanda et suyu kaynatıon.ben bulyonlan yapıom.börek soudumu üstüne döküom sıcak suyu.serbet gibi biri soğuk biri sıcakyerimseniben biraz beklettikten sonra üstüne sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmıs naneli biberli yağ dökosun.ahanda bu.şindik yedük anam pek bi gözel olmus haacokacimcoookdelikafadulden

ibolyacım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın hani yense yenir yani okadardelikafaduldendelikafadulden
eee benim banyomada yaparsın artıksositososito ben bilmem istiom istiom banane bananenaniknaniknaniknanik

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

ne ayni herkes gezmeyemi gitti benim kocişle bebiş uyuyolar karşılıklı bende burda yanlız...:çok üzgünüm::a015:

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

bilmiorum bu arkadaşın haberi varmı ama SÜTKARDEŞ olanlar bibiriyle evlenemez..bence böyle bir dawranış etik olarak uygun deil....yani bir iki kişiyle paylaşılabilir tanıdık olmak koşuluyla yoksa bu şekilde duyuru yapılarak ileride doğacak bi karmaşıklığa zemin hazırlanmış oluo...bence sakıncalı...:1no2::1no2:

selamun aleyküm hanımlar.herkes nerde yahu pazar tabi kocalar evde.hanimlarda kocalarına hizmet ediyorlar.

aleyküm selam hiç zannetmiorum bizim delli delikafaduldenhatunlar ewde kocalarına hizmet edio olsunlar.lülülülülülü.tam tersi olabilüü....yada dışarı çıktı çoğu bi ikimiz burayı bekliozyerimseniben

aleyküm selam hiç zannetmiorum bizim delli delikafaduldenhatunlar ewde kocalarına hizmet edio olsunlar.lülülülülülü.tam tersi olabilüü....yada dışarı çıktı çoğu bi ikimiz burayı bekliozyerimseniben

kaydirigubbakcemile3haklısın valla.bu karılar kocalarına hizmet falan etmezkaydirigubbakcemile3şekerim bunlar gececi ben gece sohbete katılamayınca gündüz sadece okuyucu oluyorum:kızgın:çünkü sohbet edecek kimse olmuyor

ewet bende bi türlü tutturamıom...:sm_confused:
bende gidiim oğluşum uyurken uzanıyım azcık....sana iyi okumalar canım:roflol:

Ben almiim alanada manii olmiim ki kimsenin alacaginida sanmiyoom

slm arkadaşlar, ben geldim, oğluşumu da alıp kocişle gezmeye gidecektik oğluşum oyun bozanlık etti , u-yu- du, eşimde araba yıkıyor. yine ben oğluşumla evde yanlızÇok üzgünüm çoook ben de oğlum uyurken hem pc d eişlerimi halledeyim , hemde sizlere bi bakim deeim amaaaaaa herkesler gezmeye gitmiş bi leyloşum kalmış,zati onunla da kaderlerimiz aynı kocişlerimiz hep çalışıyor , demi gıs

yahu ben bu süt kardeşliğini pek anlamıyom, kan bağı yokki , akrabalık da olmiy.
demek bi bildiğniz var a istemiysiz hemiiiiiii

Back
X