bende gidiyorum dünden 4 saatlik uykum ya var ya yok, ay bugün teras parkta bi oyuncak dükkanına girdik, ordaki kıza dedimki ya ben böyle dikkat çekici ışıkları yanan hareket eden bişi istiom dedim, bize kelebenk gibi bişey getirdi, ama böle çok güzel yaa, teee eskiden böle oyuncakları görüyodum ama unutmuş gitmişim varlıklarını, iiki tane alternatif oyuncak beğenmiştim, kadın ilkine pili taktı çalıştırdı, ay ne güzel bayıldım hareketlerine falan, kırkayak gibi bişi böle ayakları oynuyo, ingilizce şarkı söylüyo, eve geldim açtım oyuncağı, karşısına da oturduk, anammm benim oğlan bi panikliyo bi heyecanlanıyo kaydirigubbakcemile3 eşim de dio korkuyo bu çocuk yok dedim korksa ağlar korkmuyo heyecan yapıyo dedim, hem ses çıkıyo hem hareket var hemi de ışık var çocuk şaşırmasınmı kaydirigubbakcemile3 sonra yatırdım karnının üstüne yere oyuncağı da yakınlarına bıraktım amanın nasıl debeleniyo anlatamam yani, bööle hıı hııı dio, oturttuğum zaman ayağıyla itekliyo bişeler yapıyo, heyeacınından napcanı bilemedi kafayı bi o yana bi bu yana sallıyo ay çok eğlenceli yarın yine oynatcam :dance: