nurce, eylül iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, aklıma gelmeyen arkadaşlara da tekrar teeşekkür ediyorum, inşallah hayırlısıyla kurtulur, dün yanındaydım neşesi iyi gibi aama işte o korkuyla ne kadar neşeli olunabilirse artık

leylacım sıkma canını, olabilio, bende öyle bağırdığım zamanları biliyorum, istem dışı oluyo, sonra insan çok pişman oluyo ama o anda birden oluyo işte napcan, yapmamamız gerekiyo aslında, ne ekersek onu biççez, biraz daha sakin olmalıyız, sabrımızın sınırlarını daha da genişletmeliyiz ama işte bu zamanla olacak bişey, bunun için kendini suçlama hepimizin başından geçiyo, yusuf eymende öyle yapışıklık yok, erkek çocukları biraz daha soğuk oluyolar biliyosun, onu yürütecine bırak o oda senin bu oda benim gezsin, heryeri deşsin, onun derdi o, kucakta sıkılıyo daha debelenmeye başlıyo beni bırak diye, yere bırakınca da mızmızlanıyo, yürütecde durcakmış, bazen yere oturtup oyuncaklarını önüne yığıyom bi 15 dk falan oyalanıyo, sonra devriliyo kalkamayınca da kızıyo, aslında devrilmese en aşşa yarım saat oyalanır diye düşünüyorum, bakalım inşallah ilerde öyle olur, geçici dönemler olabiliyo canım, kız bebekler sevgiye daha aç oluyolar galiba, sırnaşmayı ten temasını falan çok seviyolar bence, erkek bebekler biraz daha dışarıya dönük oluyolar, peygamberimiz bile demiş ya erkek çocuklarınızı sevin kızlar zaten kendini sevdiri r diye, erkekler soğuk oluo :umursamaz:
nihal feyzanın durumu nasıl iyimi
hee cumayı bekliyoz yavrum ne edek, hayırlısıyla bi kurtulsaydı, şansı %20miş :çok üzgünüm:
yavrum şu anda bedensel olarak bi problem yok, yürüyo yiyo içiyo konuşuyo herşey normal de sorun amaliyatta, bekliyoz bakam
ayyyyyyyyyyyy tatile mi gidiyonuzzzzzzzz mafoldumben biz evi beklicez bu sene yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: bizim yerimize de gezin emi, çok pis canım sıkılıyo ya bende gitmek istiyom, bende denizi görmek istiyom, bende uzanmışım kumsala güneş damlar içime şarkısını sölemek istiyom mafoldumben
anaaaaaaaa ne cin olmuş len bu kaydirigubbakcemile3 bakışlara baksana sen bırakmaz tabi anasını, sanki her an kaççakmışın gibi saldırıya hazır bekliyo kaydirigubbakcemile3maşşşallah böceme pek tatlı olmuş
havuzunuz hayırlı olsun anacım, ben hala kararsızım netsem diye yaa, bzim bura sürekli esiyo, cesaret edemiyom CADIARZU yusuf eymenin de bacakları acayip kas yaptı, taş gibi yani öyle bıngıl bıngıl diil, zaten hiç olmadı da, şimdi hiç diiil kaydirigubbakcemile3 inadıma da heves ettiydim şöyle bğom boğum bacakları olsa die de olmadı hiç, yusuf eymen de bugün emeklemeye başladı, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum, :a015:caaanım vitrini kaldırdım, yere yorgan serecem boylu boyunca onun üzerinde debelensin artık naapim, oooolum senin yüzünden morelim çok bozuk biliyonmuuuu, netcem ben şimdi halim dumaaaannn diyom gülüyo bana, du sen daha neler gösterecem ben sana der gibi kaydirigubbakcemile3