2008 Ekim Anneleri

selamun eleyküm hanımlar.nasılsınız.biz pek iyi değiliz.feyza su çiçeği çıkarıyor:(((((

haydaaaaaaaa o nerden çıktı yav kafamçokkarıştı geçmişler olsun yavrum, su çiçeğinde dikkat etmessen vücutta iz kalıyomuş, ona göre tetbirinizi alın emi, tekrar geçmiş olsun :teselli:
ibolyacım canım yaaa nasıl oldu yengen haftasonu giremedim yoktum,varmı gelişme?

cumayı bekliyoz canım yaa, şimdilik öyle geziyo kalkıyo oturuyo yiyo içiyo da, sorun amaliyatta yani, inşallah hayırlısıylan kurtulcek :Saruboceq:

ay patoşum inşallah geçmişler olsun kuzucuğa yaaa, bu yaşta da ne kumu ben onu anlamadım ya, ne yediki ne kumu döküyo, çok garip yav :uhm: güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim yavrum, inşallah hayırlısıyla kurtulcaklar, annemde bende içimize güzel doğuyo, bi arkadaşıma anlatmıştım oda öyle söylüyo,g önlüme güzel geliyo diyo, onun hisleri de çok kuvvetlidir, inşallah hisleirimiz bizi yanıltmaz, ama aklıma olmadık şeyler geliyo, ya kadın ölürse netcek bebe diyom, ilkokula giden oğlu var o netcek, kocası da ben biterim ona bişey olursa filan diomuş, kardeşim söyledi biraz önce, allah göstermesin inşallah da eğer rabbim ömrünü o kadar biçtiyse de bebeyi geçici bi süre yanıma almayı düşünüyorum, şimdi onun ailesi olsun benim taraf olsun bilmezler bebe bakımını, annem az çok öğrendi gerçi de o da tek başına bakamaz, en azından 1 hafta 15 gün falan yanımda tutayım diyorum, süt vermeye falan kalkarlar kuş kadar bebeye, amcam hele hiç bilmez, inşallah sadece düşünceyle kalır bunlar, inşallah sağ sağlim ayağa kalkar da keni bebesiyle kendi ilgilenir, dolu dolu sütünden e mzirir :Saruboceq: kız bu arada patoş bi de benimki tombik diil diyon biz intaaar edelim len daha anca 8 kiloya yaklaşıyok kaydirigubbakcemile3

evet canım ya pozitif düşünelim,inşallah pozitif olsun:Saruboceq:bu arada yengen kaç yaşındaydı?ileri yaş hamileliğimi?Allah yardımcısı olsun,onu çocuklarına ve eşine bağışlasın inşallah:Saruboceq:
ya ne biliim burda daha kaç ay önce 9-10 kilolarda bebekler vardı sanki.ondan öyle dedim.hem ben tombik bebek istemiyom zaten:dilcikar: hem sağlıklı değil hem de kollarım kopuyo daha şimdiden taşırken yakafamçokkarıştı..hep kucak istediği için,sağolsun pazularım çıktı sayesindekaydirigubbakcemile3
numune paketinizi güle güle kullanın.afiyet olsun yusuf eymenimizeeecokacimcoookbana da 6 ay civarı gelmişti o paketten

anam ben çıkıyorum yağızcım ağlıyo:a015:

Nabersiniz hatunlar ben geldim bir bakem neler yapıyosunuz dedim beni artık özlemiyosunuzdur heralde yokluğuma alıştınız tabii değil mi ben sizleri çok özlüyorum valla ama hiç vakit bulamıyorum inanın neler yapıyosunuz bi yaramazlık yok değil mi herkesler iyimi bugün biraz buralardayım yazarsanız acık laflayak diye girdim ibolya bi sen bi de kimseler bilmez burda nerde leyn bu gacılar herkesler geziyo heral

İBOLYA şöyle bi göz gezdirdim ne oldu yengene öyle ama üzülme kardeşim bişeycik olmayacak inşallah aklın akötü şeyler getirme ALLAH korusun cnm benim şifasını versin hayırlısıyla atlatsın ve bebişine kavuşsun inşallah RABBİM büyüktür çok geçmiş olsun dua edeceğim cuma günü olacak ameliyat öyle mi? canım ya ALLAH' ım anne ile bebişini birbirine bağışlasın inşallah

kızlar yusuf eymen ne örendi anlatim size, iki gündür kucağıma alıyom, sırtını kendime veriyom, yüzü dışarı bakıyo yani, bacaklarından tutuyom, düş düş düş düştüüüüü deyip de aşağıya doğru eğdiriyodum, düşmemek için kendini tutuyodu , hoşuna da gidiyodu gülüyodu, bugün de yine aynı oyunu yapıyom yine, düş düş düş dedim fazla eğdirmedim bu sefer, düştüüü deyince kendini yere atıyo:roflol: acaba yorulduğu içinmi diye b sefer hiç eğdirmeden yaptım, düş düş düş diyom azık bekliyom düştüüüüü diyom kendini yere atıyo yine :roflol: düştüüüü deyince öle yapması gerektiğini örendi, bi yandan da gülüyo sıpa, bi de kovalamaca oynuyoz yürütecle, babasının kucağındayken de ben peşlerinden koşuyom onlar da kaçıyolar kahkahalar atıyo babasının koynuna saklanıyo, bi de babasının yüzüne kapatıyom elimi komik sesler çıkartıyom, gülerkene boğulcekti nerdeyse, bi kahkahalar atıyo, biz bile şaşırdık, o güldükçe bize gülmek geliyo kaydirigubbakcemile3 ama en çok düştüüüü dediğimde kendini yere atmasına çok şaşırdım, aşıkım ben bu oğlana yav opuyorumnanaktan

yirim ben onun kahkahasını.böcüğüm benim büyümüş de oyun oynarmışŞeniz

kızlar selam biz bugün 3. dişimizi çıkardık :lepi:ama epeydir çok yordu yavvvvkafamçokkarıştıbu ay hiç kilo alamadık hala 8700 deyiz boy 72 amaan sağlıklı ossun da emrem darısı sizler:Saruboceq:

abbaovvvvv yeni dişi hayırlı olsunnn.biz 2 de kaldık bakalım.inşallah kolay kolay çıkarırlar dişleri.kızlar ben kızımın ilk dişini gördüm ama hediye falan almadım almalı mıyım sizcee:uhm:

günaydın millet
hade kalkın halay war halay:teytey::teytey:
8. ayımız bitti artık kocccaaaaammmaaannnn aaaddddaaaaaaammm olduk yahu.:lepi:.hemide yaramaazlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

9.ayı hayırlı uğurlu olsun:teytey:.sağlıkla sıhhatle geçirsin bu ayı da inşallah:Saruboceq:

herkese kocaman merhabalar..zemuszemus

anne evinde baba ocağındayım.. opuyorumnanaktanohhh ne güzel ya.. sabah mis gibi bir kahvaltı yaptım. herkes iyidir umarım.. geçmişe bir bakıp gelem bakem.. öptüm sizi..kaydirigubbakcemile5

ayyy arıkann çok eğlen oldu mu.hatta benim için de eğlenn:1hug:

Nabersiniz hatunlar ben geldim bir bakem neler yapıyosunuz dedim beni artık özlemiyosunuzdur heralde yokluğuma alıştınız tabii değil mi ben sizleri çok özlüyorum valla ama hiç vakit bulamıyorum inanın neler yapıyosunuz bi yaramazlık yok değil mi herkesler iyimi bugün biraz buralardayım yazarsanız acık laflayak diye girdim ibolya bi sen bi de kimseler bilmez burda nerde leyn bu gacılar herkesler geziyo heral

hoşgeldinn olcaycımmmŞeniznasılsın.neden girmiyosun artık kimseler uğramaz oldu buralara.hele de yaz geldi herkes biyerlere gidiyoomafoldumben

bana bugün hero babyden kocaman bi paket geldi, çok mutlu oldum yaaaa

heeç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar: yavrum bi de katı gıdaları sormşsunyerimseniben şehriyeyi falan yutuyor ama bazen hiç belli olmuyor :bbo:ufacık bir taneden bile öğürüyor:1shok: eline birşey vermmiiim sositosositokorkiim hala yav :1no2:tatlı hiç sevmiyor fisfisfisyumurtayı omlet gibi yaparsam 2-3 lokma yiyoryasakkelime haşlnmışını asla yemiilülülülülülü ekmek parçasını mutlaka ıslatmam gerekiyor çok küçük de olsa :sinifsinif:en çok sevdiği maden suyu:utangac: yeşil şişeyi görünce çıldırıyorkaydirigubbakcemile3 tuhaf benimki biraz

ananaaaa bugün 10ayımız dolmuş 2ay sonra yaş günümüz var :lepi:

canım nice aylara yıllara inşallah:teytey:

abbaovvvvv yeni dişi hayırlı olsunnn.biz 2 de kaldık bakalım.inşallah kolay kolay çıkarırlar dişleri.kızlar ben kızımın ilk dişini gördüm ama hediye falan almadım almalı mıyım sizcee:uhm:

sağol canım ben de almadım

epetdir meran da yok dimi nisa77 de dbest de hatta bugün leyla bile yok:uhm:

naber kızlar napıyosunuz ben sabahtan beri mok temizliyorum mama sandalyesinde otururken oğlumun bezi sağa kaymış tabi bütün kakada bez yerine dışarı fırlamış şerefsiz bide çok yapmış Allahım ne halı kaldı ne battaniye her yer pislendi töbe töbe sizde ne var ne yok

ananaaaa bugün 10ayımız dolmuş 2ay sonra yaş günümüz var :lepi:

aayyy sizin yaşınıza az kaldı dimiiiiiiiiiiiiiii, 10. ayınız hayırlı olsunnnnn :teytey::teytey:
evet canım ya pozitif düşünelim,inşallah pozitif olsun:Saruboceq:bu arada yengen kaç yaşındaydı?ileri yaş hamileliğimi?Allah yardımcısı olsun,onu çocuklarına ve eşine bağışlasın inşallah:Saruboceq:
ya ne biliim burda daha kaç ay önce 9-10 kilolarda bebekler vardı sanki.ondan öyle dedim.hem ben tombik bebek istemiyom zaten:dilcikar: hem sağlıklı değil hem de kollarım kopuyo daha şimdiden taşırken yakafamçokkarıştı..hep kucak istediği için,sağolsun pazularım çıktı sayesindekaydirigubbakcemile3
numune paketinizi güle güle kullanın.afiyet olsun yusuf eymenimizeeecokacimcoookbana da 6 ay civarı gelmişti o paketten

anam ben çıkıyorum yağızcım ağlıyo:a015:

heee bak bi de işin iyi tarafından bakmakl azım, bu sıpaları taşırkene ayrebik yapıyoz farkında olmadan, gerçi bende hala bi deeşiklik yok ya neyse kaydirigubbakcemile3 ya heronun ürünlerini beğenirsem bazı şeyleri ondan alcam, milupanın aptamilini kullanıyoz ama diğerlerinden pek hazzetmiyo giibi geliyo bana, arada dönüşümlü verim bari diyom, bayaa bi çeşit koymuşlar içine, bakam duruma göre bi ondan bi ötekinden verim bari :ecrin_bebek:

ooo olciş yavrım nerlerdesin sen ya özledikheralde dimi :mymeka: güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler şekerim, inşallah hayırlısıyla kurtulsunlar :Saruboceq:
yirim ben onun kahkahasını.böcüğüm benim büyümüş de oyun oynarmışŞeniz

he yaaa sorma valla insan şaşırıyo, daha dün yedir içir uyut altını deiştirdi, bugün oyunlar oynuyo bu sıpalar kaydirigubbakcemile3 hero babyden de istemiş olabilirim anacım emin diilim, istemişim gibi geliyo ama tam hatırlayamıyom kaydirigubbakcemile3 ama bayaa bi çeşit göndermişler, bakam deneycük
heeç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar: yavrum bi de katı gıdaları sormşsunyerimseniben şehriyeyi falan yutuyor ama bazen hiç belli olmuyor :bbo:ufacık bir taneden bile öğürüyor:1shok: eline birşey vermmiiim sositosositokorkiim hala yav :1no2:tatlı hiç sevmiyor fisfisfisyumurtayı omlet gibi yaparsam 2-3 lokma yiyoryasakkelime haşlnmışını asla yemiilülülülülülü ekmek parçasını mutlaka ıslatmam gerekiyor çok küçük de olsa :sinifsinif:en çok sevdiği maden suyu:utangac: yeşil şişeyi görünce çıldırıyorkaydirigubbakcemile3 tuhaf benimki biraz

canım nice aylara yıllara inşallah:teytey:

sağol canım ben de almadım

epetdir meran da yok dimi nisa77 de dbest de hatta bugün leyla bile yok:uhm:

hemen hemen yusuf eymenle aynı bunlar haa, benimkisi de bi bakıyon koca parçayı yutuyo bi bakıyon küçücük bi pütürde ööğürüyo, sinir oluyom, hatta bazen hiçbi sebep yokken pat kusuyo, cinlerim oynuyo o zaman, bi ara arpa şehriyede hiç zorlanmıoduk, geçenlerde bi denedim aaa öğürüyo, anlamadım bende yani, ama genel olarak yiyoruz diye kabul ediyorum, daha önce yedi çünkü, ara ara da yiyo, bazen öğürüyo işte, bizimkine de belli olmuyo yani :mymeka: biz de hep kahvaltılarda sorun yaşıyoruz yaa, savaşıyoruz resmen, milupanın pekmezli kahvaltısını almıştım, acaba diorum onu mu sevmiyo, bebe biskvisini de sevmediydi bi ara ondan sonra da tekrar denemedim, 5li koca paket aldıydık halbisem, ben yiyom arada kaydirigubbakcemile3 ama sadece peynir yumurta tereyağ karışımı yaparsam yiyo, kanımca milupanın kahvaltısını sevmiyo, bi deniim bakim numuneyi belkim severse ondan alırım, valla bende eline yiyecek bişey vermiyorum, sadece bağ filizleri olur ya, tefek deriz biz, balkonda asma var ondan kopartıyorum bazen onu veriyorum, sürekli gözümün önünde ama, benimki de ekşimsi seviyo biraz, tatlılı şeyleri sevmiyo, limon gibi ekşi yoordu yiyo güzelim yoğurdu yimiyo yav kaydirigubbakcemile3 bu aralar da baby mix hastası olduk, uzun zamandır bulamıyodum marketlerde, cumartesi gün buldum şükür, ilk kaşıkta zorlanıoruz ama tadını alınca ağzı açık bekliyo verim diye, zaten bi tarhana çorbası bi de baby mix, daha sevdiği başka bişi yok, kavga dövüş yiyoruz :umursamaz: bu yaşta oynatıyolar bizi yaaa Çok üzgünüm çoook
naber kızlar napıyosunuz ben sabahtan beri mok temizliyorum mama sandalyesinde otururken oğlumun bezi sağa kaymış tabi bütün kakada bez yerine dışarı fırlamış şerefsiz bide çok yapmış Allahım ne halı kaldı ne battaniye her yer pislendi töbe töbe sizde ne var ne yok

eee olcek o kaar yavrım, bizde az kusuk temizlemiyok yerden :olmaz:

herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.yavrum heryeri kırmızı içi su dolu yara oldu.doktora gittik krem şurup falan verdi.korkma iz kalmaz dedi.ama çok moralim bozuk dua edin kızlar

Back
X