aayyy sizin yaşınıza az kaldı dimiiiiiiiiiiiiiii, 10. ayınız hayırlı olsunnnnn :teytey::teytey:
heee bak bi de işin iyi tarafından bakmakl azım, bu sıpaları taşırkene ayrebik yapıyoz farkında olmadan, gerçi bende hala bi deeşiklik yok ya neyse kaydirigubbakcemile3 ya heronun ürünlerini beğenirsem bazı şeyleri ondan alcam, milupanın aptamilini kullanıyoz ama diğerlerinden pek hazzetmiyo giibi geliyo bana, arada dönüşümlü verim bari diyom, bayaa bi çeşit koymuşlar içine, bakam duruma göre bi ondan bi ötekinden verim bari :ecrin_bebek:
ooo olciş yavrım nerlerdesin sen ya özledikheralde dimi :mymeka: güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler şekerim, inşallah hayırlısıyla kurtulsunlar :Saruboceq:
he yaaa sorma valla insan şaşırıyo, daha dün yedir içir uyut altını deiştirdi, bugün oyunlar oynuyo bu sıpalar kaydirigubbakcemile3 hero babyden de istemiş olabilirim anacım emin diilim, istemişim gibi geliyo ama tam hatırlayamıyom kaydirigubbakcemile3 ama bayaa bi çeşit göndermişler, bakam deneycük
hemen hemen yusuf eymenle aynı bunlar haa, benimkisi de bi bakıyon koca parçayı yutuyo bi bakıyon küçücük bi pütürde ööğürüyo, sinir oluyom, hatta bazen hiçbi sebep yokken pat kusuyo, cinlerim oynuyo o zaman, bi ara arpa şehriyede hiç zorlanmıoduk, geçenlerde bi denedim aaa öğürüyo, anlamadım bende yani, ama genel olarak yiyoruz diye kabul ediyorum, daha önce yedi çünkü, ara ara da yiyo, bazen öğürüyo işte, bizimkine de belli olmuyo yani :mymeka: biz de hep kahvaltılarda sorun yaşıyoruz yaa, savaşıyoruz resmen, milupanın pekmezli kahvaltısını almıştım, acaba diorum onu mu sevmiyo, bebe biskvisini de sevmediydi bi ara ondan sonra da tekrar denemedim, 5li koca paket aldıydık halbisem, ben yiyom arada kaydirigubbakcemile3 ama sadece peynir yumurta tereyağ karışımı yaparsam yiyo, kanımca milupanın kahvaltısını sevmiyo, bi deniim bakim numuneyi belkim severse ondan alırım, valla bende eline yiyecek bişey vermiyorum, sadece bağ filizleri olur ya, tefek deriz biz, balkonda asma var ondan kopartıyorum bazen onu veriyorum, sürekli gözümün önünde ama, benimki de ekşimsi seviyo biraz, tatlılı şeyleri sevmiyo, limon gibi ekşi yoordu yiyo güzelim yoğurdu yimiyo yav kaydirigubbakcemile3 bu aralar da baby mix hastası olduk, uzun zamandır bulamıyodum marketlerde, cumartesi gün buldum şükür, ilk kaşıkta zorlanıoruz ama tadını alınca ağzı açık bekliyo verim diye, zaten bi tarhana çorbası bi de baby mix, daha sevdiği başka bişi yok, kavga dövüş yiyoruz :umursamaz: bu yaşta oynatıyolar bizi yaaa Çok üzgünüm çoook
eee olcek o kaar yavrım, bizde az kusuk temizlemiyok yerdenlmaz:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ulen bana benim oğlanı mı anlatıyon nekaydirigubbakcemile3 bu kadar benzerlik olamaz...yafrım sana tavsiye içinde pekmez bal bisküvi olan heç bişey alma ..hepiciğini denedim...madem damak zevkleri aynı ..bebelac çavdarlı mısırlı dene...onu mamasına katıp 1 ölçek veriim katı halde yimiii..baby miks ide ben deniim ...tarhana bizim de favorimiz..vereliniortak