2008 Ekim Anneleri

kızlar sabahtan beri huysuzus:bbo:.. meğersem 4. diş patlamış ufacık:lepi: ..yerim onu benhihoyyyt...ama yürüteçte hiç bir faaliyet yok :utangac:..öyle oturuyormirmirmirmir...ne ileri ne geri.sırnaşık şey..babası sürsün istiyogamyoncuiremsu....bimden makina aldık...Çok üzgünüm çoooksaçını kesmeye çalıştık azıcık enseden alabildikyasakkelime...ama ne mümkün.....yıktık ortalığı..huysuzluğun üstüne hiç olmadı galiba sanırsam.....:1no2::1no2:

kızlar sabahtan beri huysuzus:bbo:.. meğersem 4. diş patlamış ufacık:lepi: ..yerim onu benhihoyyyt...ama yürüteçte hiç bir faaliyet yok :utangac:..öyle oturuyormirmirmirmir...ne ileri ne geri.sırnaşık şey..babası sürsün istiyogamyoncuiremsu....bimden makina aldık...Çok üzgünüm çoooksaçını kesmeye çalıştık azıcık enseden alabildikyasakkelime...ama ne mümkün.....yıktık ortalığı..huysuzluğun üstüne hiç olmadı galiba sanırsam.....:1no2::1no2:

ayyy 4. dişinizmi geldiiiii, hayırlı ossunnnnnnnn, hatır hutur mamalar yisinnnnnn :teytey: yavrum biz yusuf eymenin saçını mayısın 16sında kesmiştik, babamın makinesi var onla kesmiştik, babamgile gittik, onların ev bahçeli, ortaya kocamannn bi örtü yazdık, ben üzerine oturdum, yusuf eymeni de kucama oturttum, oyun oynata oynata kestik, tabi başına bişey değince hemen yönünü o yana dönmek istiyo ama biraz zor oldu, ama ağlatmadık şükür, diş huysuzluğu geçsin hele ondan sonra yeniden denersiniz acelesi yok

kızlar selam biz bugün 3. dişimizi çıkardık :lepi:ama epeydir çok yordu yavvvvkafamçokkarıştıbu ay hiç kilo alamadık hala 8700 deyiz boy 72 amaan sağlıklı ossun da emrem darısı sizler:Saruboceq:[/QUOTE
oo gözünüz aydın 3lediniz he
kilosunu takma bak benimki 7000 oldu daha yenii

yok canım kiloyu dert etmiiim artık sağlıklı olsun da

ayyy 4. dişinizmi geldiiiii, hayırlı ossunnnnnnnn, hatır hutur mamalar yisinnnnnn :teytey: yavrum biz yusuf eymenin saçını mayısın 16sında kesmiştik, babamın makinesi var onla kesmiştik, babamgile gittik, onların ev bahçeli, ortaya kocamannn bi örtü yazdık, ben üzerine oturdum, yusuf eymeni de kucama oturttum, oyun oynata oynata kestik, tabi başına bişey değince hemen yönünü o yana dönmek istiyo ama biraz zor oldu, ama ağlatmadık şükür, diş huysuzluğu geçsin hele ondan sonra yeniden denersiniz acelesi yok

maaşallah kuzuma yusufuma:nazar::nazar:..ulen benimki yıktı ortalığı saçları cılz..acep güçlenir mi demiştik ama yanlış zaman ibolya dediğin gibi...azıcık tarhana yapıım sevinsin barii

yok canım kiloyu dert etmiiim artık sağlıklı olsun da

maaşallah kuzuma yusufuma:nazar::nazar:..ulen benimki yıktı ortalığı saçları cılz..acep güçlenir mi demiştik ama yanlış zaman ibolya dediğin gibi...azıcık tarhana yapıım sevinsin barii

yap yap sevinsin garip kaydirigubbakcemile3 ya bende kendimize bamya yaptım ama tuz koymadım versem bişi olurmu acep CADIARZU

niva saçları gerçekten de gürleşiyo kesilince, ben dayısının düğğününü bekliyorum, ondan sonra bi daha kestircem babama, sonbahar yaklaşırken bi kere daha kestircem, kışın kestiremeyiz zaten soğukta minik kellemiz üşüyebilü :roflol:

ya bizim kızda feci sac var özellikle önleri dökülmedigi icin önler daha uzun ..cocuga bant toka takınca ortalıgı yıkıyor ama kestirmekde istemiyorum böyle sarı sarı saclar fıstıgıma cok yakısıyor .bi alıssa su tokalara da terlemese kızım ..Bu arada sıcaklardan herhalde istahı kesildi kavga dövüs yemek fasıllarımız .

yap yap sevinsin garip kaydirigubbakcemile3 ya bende kendimize bamya yaptım ama tuz koymadım versem bişi olurmu acep CADIARZU

Ben bizim kıza bamya haslamıstım gecen hafta yogurt bi de bebe ekmegi ekledim azıcıkda zeytinyagı fazla sesini cıkarmadan yemisti ..bu kızda bi acayip kimsenin yemedigi seyleri yiyor :)

ya bizim kızda feci sac var özellikle önleri dökülmedigi icin önler daha uzun ..cocuga bant toka takınca ortalıgı yıkıyor ama kestirmekde istemiyorum böyle sarı sarı saclar fıstıgıma cok yakısıyor .bi alıssa su tokalara da terlemese kızım ..Bu arada sıcaklardan herhalde istahı kesildi kavga dövüs yemek fasıllarımız .

ya bence kestir, işine karışmak gibi olmasın da eskiler çocuğun yediği saça gider derler, ben biraz da o yüzden kestirdim, bizim saçlarımız da çok uzundu belki hatırlarsın, saçlarını kestirdikten sonra sanki birden gelişmiş gibi geldi bana, yüzü yuvarlandı, boyu uzadı sanki, bacaklar kas yaptı filan kaydirigubbakcemile3
Ben bizim kıza bamya haslamıstım gecen hafta yogurt bi de bebe ekmegi ekledim azıcıkda zeytinyagı fazla sesini cıkarmadan yemisti ..bu kızda bi acayip kimsenin yemedigi seyleri yiyor :)

bende bi denesemmi acep CADIARZU

ya bence kestir, işine karışmak gibi olmasın da eskiler çocuğun yediği saça gider derler, ben biraz da o yüzden kestirdim, bizim saçlarımız da çok uzundu belki hatırlarsın, saçlarını kestirdikten sonra sanki birden gelişmiş gibi geldi bana, yüzü yuvarlandı, boyu uzadı sanki, bacaklar kas yaptı filan kaydirigubbakcemile3

Hadi yaa bi sac bu kadar etkili olur mu??? yaa baba da izin vermez simdi kızımın saclarına dokunturmam diye dolanıyı ortalarda sanki kıza alıcı cıkacakmıs gibi en sevdigi sey kızın sacı bası guzel olsun kıyafetleri hep sık olsun ulan daha bu cocuk 8,5 aylık süslesen ne olur sanki

Hadi yaa bi sac bu kadar etkili olur mu??? yaa baba da izin vermez simdi kızımın saclarına dokunturmam diye dolanıyı ortalarda sanki kıza alıcı cıkacakmıs gibi en sevdigi sey kızın sacı bası guzel olsun kıyafetleri hep sık olsun ulan daha bu cocuk 8,5 aylık süslesen ne olur sanki

valla oyle derler eskıler bence de dogruluk payı var. hem sıcakta yazık bebeye rahat edemez. bence sımdı kestırın. kısa kadar uzar yıne

herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.yavrum heryeri kırmızı içi su dolu yara oldu.doktora gittik krem şurup falan verdi.korkma iz kalmaz dedi.ama çok moralim bozuk dua edin kızlar

geçmiş olsun bacım ya kimden geçtiki etrafınızda su çiçeği çıkaran biri varmıydı

aayyy sizin yaşınıza az kaldı dimiiiiiiiiiiiiiii, 10. ayınız hayırlı olsunnnnn :teytey::teytey:

heee bak bi de işin iyi tarafından bakmakl azım, bu sıpaları taşırkene ayrebik yapıyoz farkında olmadan, gerçi bende hala bi deeşiklik yok ya neyse kaydirigubbakcemile3 ya heronun ürünlerini beğenirsem bazı şeyleri ondan alcam, milupanın aptamilini kullanıyoz ama diğerlerinden pek hazzetmiyo giibi geliyo bana, arada dönüşümlü verim bari diyom, bayaa bi çeşit koymuşlar içine, bakam duruma göre bi ondan bi ötekinden verim bari :ecrin_bebek:

ooo olciş yavrım nerlerdesin sen ya özledikheralde dimi :mymeka: güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler şekerim, inşallah hayırlısıyla kurtulsunlar :Saruboceq:

he yaaa sorma valla insan şaşırıyo, daha dün yedir içir uyut altını deiştirdi, bugün oyunlar oynuyo bu sıpalar kaydirigubbakcemile3 hero babyden de istemiş olabilirim anacım emin diilim, istemişim gibi geliyo ama tam hatırlayamıyom kaydirigubbakcemile3 ama bayaa bi çeşit göndermişler, bakam deneycük

hemen hemen yusuf eymenle aynı bunlar haa, benimkisi de bi bakıyon koca parçayı yutuyo bi bakıyon küçücük bi pütürde ööğürüyo, sinir oluyom, hatta bazen hiçbi sebep yokken pat kusuyo, cinlerim oynuyo o zaman, bi ara arpa şehriyede hiç zorlanmıoduk, geçenlerde bi denedim aaa öğürüyo, anlamadım bende yani, ama genel olarak yiyoruz diye kabul ediyorum, daha önce yedi çünkü, ara ara da yiyo, bazen öğürüyo işte, bizimkine de belli olmuyo yani :mymeka: biz de hep kahvaltılarda sorun yaşıyoruz yaa, savaşıyoruz resmen, milupanın pekmezli kahvaltısını almıştım, acaba diorum onu mu sevmiyo, bebe biskvisini de sevmediydi bi ara ondan sonra da tekrar denemedim, 5li koca paket aldıydık halbisem, ben yiyom arada kaydirigubbakcemile3 ama sadece peynir yumurta tereyağ karışımı yaparsam yiyo, kanımca milupanın kahvaltısını sevmiyo, bi deniim bakim numuneyi belkim severse ondan alırım, valla bende eline yiyecek bişey vermiyorum, sadece bağ filizleri olur ya, tefek deriz biz, balkonda asma var ondan kopartıyorum bazen onu veriyorum, sürekli gözümün önünde ama, benimki de ekşimsi seviyo biraz, tatlılı şeyleri sevmiyo, limon gibi ekşi yoordu yiyo güzelim yoğurdu yimiyo yav kaydirigubbakcemile3 bu aralar da baby mix hastası olduk, uzun zamandır bulamıyodum marketlerde, cumartesi gün buldum şükür, ilk kaşıkta zorlanıoruz ama tadını alınca ağzı açık bekliyo verim diye, zaten bi tarhana çorbası bi de baby mix, daha sevdiği başka bişi yok, kavga dövüş yiyoruz :umursamaz: bu yaşta oynatıyolar bizi yaaa Çok üzgünüm çoook

eee olcek o kaar yavrım, bizde az kusuk temizlemiyok yerden :olmaz:

ya bende sebzeleri haşlayarak yaptığım çorbayı sevmediğini farkettim şimdi valla bize yaptığım çorbadan veriyorum tuzsuz ve salçasız onları severek yiyor mesela az önce mercimek yaptım önce tuzunu koymadım içinede haşladığım balığı ezdim verdim başka türlü balık yemiyor bu oğlan sabah mamasının içine artık ben çekilmiş ceviz ve fındıkta koyuyorum bide milupanın portakallı mısırlı kahvaltısnından bir kaşık koyuyodum ama kabız oldu bu ay eskisi gibi öğünlerini tam yemez oldu geçen 5 öğün yiyodu ama mama içmiyodu bu ay 4 öğün yiyor anma çok şükür mama içiyor dengeliyo

hayırlı olsun ne güzell ya biz altları çıkardık dahada tık yok bakalım bekliyoz

vallamı hiç duymadıydım bendemi denesem ama benim oğlanın zaten saçıda yok doğru dürüst bea

geçmiş olsun bacım ya kimden geçtiki etrafınızda su çiçeği çıkaran biri varmıydı

ya bende sebzeleri haşlayarak yaptığım çorbayı sevmediğini farkettim şimdi valla bize yaptığım çorbadan veriyorum tuzsuz ve salçasız onları severek yiyor mesela az önce mercimek yaptım önce tuzunu koymadım içinede haşladığım balığı ezdim verdim başka türlü balık yemiyor bu oğlan sabah mamasının içine artık ben çekilmiş ceviz ve fındıkta koyuyorum bide milupanın portakallı mısırlı kahvaltısnından bir kaşık koyuyodum ama kabız oldu bu ay eskisi gibi öğünlerini tam yemez oldu geçen 5 öğün yiyodu ama mama içmiyodu bu ay 4 öğün yiyor anma çok şükür mama içiyor dengeliyo

hayırlı olsun ne güzell ya biz altları çıkardık dahada tık yok bakalım bekliyoz

vallamı hiç duymadıydım bendemi denesem ama benim oğlanın zaten saçıda yok doğru dürüst bea

yavrum bebek saçını kestirirsen bence saçları güzelleşmeye başlar, bizim burda öyle derler yani, hemi daha yahuşuklu olduk biz ööle kaydirigubbakcemile3 ben de pekmezlisini veriyodum kahvaltının ama sevmiyo onu, daha doğrusu kahvaltıyla aramız pek hoş diil, bamyasıyla domatesinden atim blenderde çekim bakam, yoğsan yiyemez öğürür kusar başıma kaydirigubbakcemile3 ekmeğini ufalıyomya o pütür oluo o yüzden pek korkmuyom, o şekil yiyo zaten, ceviz bende veriyodum bi ara ama aldığım cevizler taze değilmiş o yüzden vermedim, taze ceviz alcam yeniden, benimki de sevmiyo balığı yaa, mercimekle yiyomu akif emre, yiyosa bende bi deniyim bakim, nasıl yapıyon bi anlat, balık konusunda dertliyiz, et ve tavuğa hayır demiyo ama balığı pek sevmedi -tatlicadiarzu-

slm kızlar...
Nabersiniz? Uzun süre ayrı düştük giremedim siteye iş yerindeyimya bi süre sıkı rejim vardı burda internette dolaşmak yasaklandı evdede zaman bulamadım. Çaktırmadan giriyorum işyerinden yine.
Kimseye demeyin ama! Aramızda!

Nasıl gidiyor bakalım bıcırıklarla? Benimki 8 aylık oldu emekliyor örümcekte yürüyor daha anca ilk dişimiz patladı teyzeleri işte öyle büyüyoruz!

Abimizinde gizli kızkançlıkları ortaya çıkmaya başladı hadi hayırlızı diyorum...

yusufum sevmiştir bamyayı ekşi ekşi oh ule ibolya ağzım sulandı len

niva saçları gerçekten de gürleşiyo kesilince, ben dayısının düğğününü bekliyorum, ondan sonra bi daha kestircem babama, sonbahar yaklaşırken bi kere daha kestircem, kışın kestiremeyiz zaten soğukta minik kellemiz üşüyebilü :roflol:[/
QUOTE]
ben de aynı kanaatteyim gerü kafalu diyebülürsünüz

yav benimkinin de az saçı zaten çok olsun istiiim kızlara da pek yakışır ne diyim ki yemek konusunda aramıza hoşgeldin

slm kızlar...
Nabersiniz? Uzun süre ayrı düştük giremedim siteye iş yerindeyimya bi süre sıkı rejim vardı burda internette dolaşmak yasaklandı evdede zaman bulamadım. Çaktırmadan giriyorum işyerinden yine.

Nasıl gidiyor bakalım bıcırıklarla? Benimki 8 aylık oldu emekliyor örümcekte yürüyor daha anca ilk dişimiz patladı teyzeleri işte öyle büyüyoruz!

Abimizinde gizli kızkançlıkları ortaya çıkmaya başladı hadi hayırlızı diyorum...

hoşgeldin yav benim oğlan niye yürüteçte öylece duriii hala anlamadım:uhm:

slm kızlar...

hoşgeldin yavrım, hatırladım ben seni tamam, kusura kalma yav bi an çıkartaamadım, :kedi: napıyon hemşerim kaydirigubbakcemile3 ben cebelleşiyom işte bıcırıkla, her zamanki muhabbetler yani, benim sıpa da bikaç gündür emekliyo, biraz önce de desteksiz dengede durdu, hatta 2 adım attı, bakam bekliyoz her an ne zaman evi karıştırcak die kaydirigubbakcemile3
yusufum sevmiştir bamyayı ekşi ekşi oh ule ibolya ağzım sulandı len

niva saçları gerçekten de gürleşiyo kesilince, ben dayısının düğğününü bekliyorum, ondan sonra bi daha kestircem babama, sonbahar yaklaşırken bi kere daha kestircem, kışın kestiremeyiz zaten soğukta minik kellemiz üşüyebilü :roflol:[/
QUOTE]
ben de aynı kanaatteyim gerü kafalu diyebülürsünüz

yav benimkinin de az saçı zaten çok olsun istiiim kızlara da pek yakışır ne diyim ki yemek konusunda aramıza hoşgeldin

hoşgeldin yav benim oğlan niye yürüteçte öylece duriii hala anlamadım:uhm:

niva yavrım iliman sıkmadıydım bamyaya, ilimansız verdim yane, yarım kase yidi, uyku huysuzluğu etti, kanımca keyfi yerinde olsa daha da yicekti, ilk 4-5 kaşığı gayet iştahlı açtı ağzını, tavsiye ederim senin oğlan da benimki gibi bi aceyip, bi dene bakam kaydirigubbakcemile3

Iboşum kesin deniycem..maşallah yusufuma day day da dururmuş tez zamanda yürü de kuzum ananı az daha yor emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Iboşum kesin deniycem..maşallah yusufuma day day da dururmuş tez zamanda yürü de kuzum ananı az daha yor emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee zaten herkes bunlar daha ıyı gunleın dıooo mıctık delikafadulden:roflol::roflol:

Back
X