2008 Ekim Anneleri

ben geeeelllddddddiiiiiimmmmmmmm :teytey: ösledinizmi beni len lülülülülülü valla aklım hep sizdeydi nihayet net buldukda girdim hemen sositososito bilin bakam ben nirdeyiiiiiimmmmm :dance: ismirde uleeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool: hiç ayrılmamıs gibiyim bi yandanda senelerce uzak kalmıs gibi :uhm: cok öslemişim beeeeee :delphin: nese ben kaçanzi gene gelürüm opuyorumnanaktan

haydeee geldinmi ule, hadi güzel güzel gez artıkın, izmir izmir die ağlayıp durma kaydirigubbakcemile3

Leen celen ben yazacktim bu kari niye girmiyo izmiri gordu bizi unuttu diye bol bol eglen cemreyi op benim icin

kızlar akif emreye bakın büyümüşmü
bu oğlan ne babasına benziyo nede bana bide böyle arapça konuşur gibi gırtlaktan sesler çıkarıyor arap çocuğumudur nedir hastanedemi karıştı yoksa:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

allahtan silmeden görmüşüm çocuğunuzemuszemusvalla haklısın bende ikinize benzetemedim siması değişmiş bunun canım yaaa:sm_confused:

iboşum mubarek aylar ve günler yüzü suyu hürmetine dualarımız yengenle canımcım,rabbim acil şifasını versin inşallahhhhhhhhhh

günaydın güzeller
nasılsınız bakalım akşamları sıcaktan nakaft oluom ya giremiom internete
celen izmirine kavuşmuş gözün aydın
leyla bu kahve limonu bende deneyim ya inş iyi gelir
geçmişe bi dalsam çıkarmıyım işin içinden acaba kafamçokkarıştı

kerem çok yaramaz oldu hep peşindeyim ayağa kalkıo tek eliyle akrobasik hareketler yapıp düşüo geçen hafta düştü çenesi yanağı morardı hala geçmedi :sinifsinif:

günaydın güzeller

kerem çok yaramaz oldu hep peşindeyim ayağa kalkıo tek eliyle akrobasik hareketler yapıp düşüo geçen hafta düştü çenesi yanağı morardı hala geçmedi :sinifsinif:

bak sen Kereme akrobasi de yapıyo demek eeee anacım koca adam oldu tabi artık aslında normal neyse allahtan bişey olmamış annesi ucuz atlatmışsınızopuyorumnanaktan

iboşum mubarek aylar ve günler yüzü suyu hürmetine dualarımız yengenle canımcım,rabbim acil şifasını versin inşallahhhhhhhhhh

sağol canım, hayırlı cumalar bu arada, inşallah sorunsuz atlatırlar, dün akşam aradım keyfi iyiydi, iyce motive olmuş, bana da bi sorun olmucakmış gibi geliyo dedi, bende doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler zaten güzelim sıkma canını sorun olmayacak inşallah dedim, zaten orda prof.un asistanları da bana öyle söylediler dedi, sonuçta karnını kesecez kolay değil acı çekeceksin ama bi sorun olmaayacak gör bak demişler, kalbime güzel geliyo benim de sorunsuz çıkcam inşallah diyo, şu anda büyük ihtimalle ameliyata girmiş olması lazım, sabah 8.30 gibi aradım, karddeşimle görüştüm amcamla görüştüm, dün akşam annemle görüştüm, annem ben seni ararım dedi, haber bekliyorum, olmazsa 11de ben arayacam, meraktayım açıkcası, inşallah sorun olmaz :Saruboceq:

günaydın güzeller

ayy kıyamam, morardı demek ha, ya bundan sonra hep böyle zaten, ne kadar gözümüzden de sakınsak kaşla göz arası bişeyler karıştırcaklar artık, yusuf eymen de emeklemeye başladığından beri deliler gibi sürünüyo yerde kaydirigubbakcemile3 önceden yere bırakınca mızıklanırdı şimdi ses çıkarmıyo, yere yorgan yazdım üzerinde oynasın orda sürünsün diye ama ben mutfağa gidip gelene kadar bi bakıyorum teeee salonun öbür başına gitmiş, hatta bu sabah balkon kapısının yanına gitmiş mermere sürtüp duruyo elini, orda bişeyleri karıştırcam diye uğraşıyo, kapı da kapalıydı, sabah serin diye açmıyom, yerden alayım yorganınnı üzerine koyayım diye yanına gittim, onun yüzünden anlımı mermere vurdum, biraz şişti, acıyo da, sinir oldum yav :delphin:

çocuk doğmuş, 15 dk falan olmuş, babamı aradım oda işlemleri yaptırıyom amcanın kafası yerinde değil ameliyathanenin orda bekleşiyolar, ben gelişmeleri bilmiyom dedi, 15 dk olduysa ancak çıkartırlar daha dikişlerini hallediyorlardır dedim , meraktayım ya inşallah kurtulur hayırlısıyla

günaydın güzeller

geşmiş olsun anacım

sağol canım, hayırlı cumalar bu arada, inşallah sorunsuz atlatırlar, dün akşam aradım keyfi iyiydi, iyce motive olmuş, bana da bi sorun olmucakmış gibi geliyo dedi, bende doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler zaten güzelim sıkma canını sorun olmayacak inşallah dedim, zaten orda prof.un asistanları da bana öyle söylediler dedi, sonuçta karnını kesecez kolay değil acı çekeceksin ama bi sorun olmaayacak gör bak demişler, kalbime güzel geliyo benim de sorunsuz çıkcam inşallah diyo, şu anda büyük ihtimalle ameliyata girmiş olması lazım, sabah 8.30 gibi aradım, karddeşimle görüştüm amcamla görüştüm, dün akşam annemle görüştüm, annem ben seni ararım dedi, haber bekliyorum, olmazsa 11de ben arayacam, meraktayım açıkcası, inşallah sorun olmaz :Saruboceq:

ayy kıyamam, morardı demek ha, ya bundan sonra hep böyle zaten, ne kadar gözümüzden de sakınsak kaşla göz arası bişeyler karıştırcaklar artık, yusuf eymen de emeklemeye başladığından beri deliler gibi sürünüyo yerde kaydirigubbakcemile3 önceden yere bırakınca mızıklanırdı şimdi ses çıkarmıyo, yere yorgan yazdım üzerinde oynasın orda sürünsün diye ama ben mutfağa gidip gelene kadar bi bakıyorum teeee salonun öbür başına gitmiş, hatta bu sabah balkon kapısının yanına gitmiş mermere sürtüp duruyo elini, orda bişeyleri karıştırcam diye uğraşıyo, kapı da kapalıydı, sabah serin diye açmıyom, yerden alayım yorganınnı üzerine koyayım diye yanına gittim, onun yüzünden anlımı mermere vurdum, biraz şişti, acıyo da, sinir oldum yav :delphin:

çocuk doğmuş, 15 dk falan olmuş, babamı aradım oda işlemleri yaptırıyom amcanın kafası yerinde değil ameliyathanenin orda bekleşiyolar, ben gelişmeleri bilmiyom dedi, 15 dk olduysa ancak çıkartırlar daha dikişlerini hallediyorlardır dedim , meraktayım ya inşallah kurtulur hayırlısıyla

allahım sen bu mübarek günde kimseyi darda bırakma yardım et rabbim şifa ver

:olmaz:kızlar şu çok bilmişlere sinir oluyorum yaaa...ana 9 aylıksa senin oğlan niye gelişmemiş ki demiyolar mı :kızgın::kızgın:bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor komşumun sünneti var gitmesem olmaz...benneyaptımki

ibolya simdi okudum konuyu insallah hayırlısıyla atlatırsınız .Allah ım hem bebegi hem anneyi koru ( amin )

geşmiş olsun anacım

allahım sen bu mübarek günde kimseyi darda bırakma yardım et rabbim şifa ver

sağolun kızlar, dua edin nolur, aklım sürekli orada, hayırlı haberlerini bi alsam rahatlaycam, inşallah sorunsuz olur herşey yaa :Saruboceq:
:olmaz:kızlar şu çok bilmişlere sinir oluyorum yaaa...ana 9 aylıksa senin oğlan niye gelişmemiş ki demiyolar mı :kızgın::kızgın:bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor komşumun sünneti var gitmesem olmaz...benneyaptımki

yavrum senin oğlan kaç kilo yaa, niye gelişmemiş diyolar, bak terken de çok takıyo bunu kafaya, ona da söylediydim, sana öyle dedikleri an bi tırnağını yaratmaya kadirmisiniz diye lafı yapıştırcan suratlarına, benim oğlana da ay minnacık bişey bu diyolar, bende kendi minik marifetleri büyük deyip gırgıra vuruyom, sttret yaa, ne düşünürlerse düşünsünler, bak şimdi ben yengeme tasalanıyom, ya bi sorun olursa diyom, bak biz ne güzel sorunsuz doğurduk, bebelerimizde sağlıklı çok şükür, varsın minyon olsun, çok da tın yav, çok bilmesin alem, hiç acıma valla ver lafı ağızlarına :oklava:

Amaan bosver sagı solu ..Benimki de 8,5 aylık ..
Ben de uyuz oluyorum ama bende ruh halime göre her gördügüme farklı diyorum kimine 5 kimine 6 kimine 7 ,8 ,9 cok sinir olduklarıma inadına 11 ay diyorumm bosverrr :)

Back
X