2008 Ekim Anneleri

Ibolyacim varya cok ama cok sevindim bugun hep aklimda yengen vardi inan benim bile aglayasim geldi gozlerim doldu hep aklimdan gecen neydi biliyonmu ameliyata girmeden once oteki cocuguna sarilmistir koklamistir belkide bu son gorusumdur demistir dedim bi anne icin nekadar dayanilmaz bi aci dua ettim boyle bisey olmasin diye rabbim cocuguna kocasina ailesine bagisladi allah uzun omur versin bi omur boyu insallah

Ibolya yengen kurtulmus cok sukur rabbime saglikli sihhatli uzun omur versin bebise de annesine de

hee çok şükür kurtuldu kızlar saolun yaa, şimdik koklaşıyolardır kara böcesiylen, ağşama gidcektim bi daha ama bu sıpa uyumuyo sinir oldum, yarın gidecem artık

kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben

gözünüz aydın canım ya çok şükür rabbime darısı diğer tüm şifa bekleyenlere:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey: heyoo 9 aylık olmuşuz biz yaaa opuyorumnanaktan canım oğlum benimmm ne çabuk geçti zaman opuyorumnanaktan

maaşallah kuzuya:teytey:

hee çok şükür kurtuldu kızlar saolun yaa, şimdik koklaşıyolardır kara böcesiylen, ağşama gidcektim bi daha ama bu sıpa uyumuyo sinir oldum, yarın gidecem artık

çook selam söle böcüğü de öp.....mis kokar şimdi o....:dance:

ibolya cok sevindim yengene. sukur Allaha.. cok dua etmistim. cok sevindim.
terkencim yeni ayiniz kutlu olsun.. :teytey:
ben yine geldim ve de kimse yok..
hepinizi opuyorum.

noluo len ne yengesi deyin hele..bi melek daha dünyaya gelmiş ama durum nedir okuyamadım bi özetliyiverseniz :)

noluo len ne yengesi deyin hele..bi melek daha dünyaya gelmiş ama durum nedir okuyamadım bi özetliyiverseniz :)

celen nasılsın canım.cemre nasıl izmirdesiniz heral.
iboşun yengesi hamileydi ve plesenta rahime yapışmıştı doktorlar çok riskli diyordu ya bebek ölebilir yada anne demişlerdi.ameliyat bugündü ve her ikiside kurtulmuş hamdolsun.mesele buduropuyorumnanaktan

günaydın güzeller
nasılsınız bakalım akşamları sıcaktan nakaft oluom ya giremiom internete
celen izmirine kavuşmuş gözün aydın
leyla bu kahve limonu bende deneyim ya inş iyi gelir
geçmişe bi dalsam çıkarmıyım işin içinden acaba kafamçokkarıştı

kerem çok yaramaz oldu hep peşindeyim ayağa kalkıo tek eliyle akrobasik hareketler yapıp düşüo geçen hafta düştü çenesi yanağı morardı hala geçmedi :sinifsinif:
oyyyy kıyamam ya canım sıkma canını illa olacak artık öyle kazalar.feyzada otururken emeklemek için yandan dönmek yerine dikek bununun üstüne bırakıyor kendini yere çok şirin oluyor ama bu seferde ağlıyor yüzü yere çarpıyorkaydirigubbakcemile3
:olmaz:kızlar şu çok bilmişlere sinir oluyorum yaaa...ana 9 aylıksa senin oğlan niye gelişmemiş ki demiyolar mı :kızgın::kızgın:bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor komşumun sünneti var gitmesem olmaz...benneyaptımki
hay Allah ım sinir oluyorum bu insanlara.sanki herkes standart.:kızgın:benim mesela boyum uzun öyle diyenlere bak ben uzunum sen kısacık kalmışsın aynı o hesap benim bebeğim zayıf başkalarınınki şişman diyorumvereliniortakiboşun dediği gibi ver cevabı hiç bakma gözünün yaşına
bir kaç gündür giremedim yine gülçe mahvediyor beni daha da hareketlendi artık yattığı yerden kendi başına kalkıyo oturabiliyo yatar halde bırakıp bir iki dak. çıkıyom odadan geliyorum ki ya oturuyo ya koltuktan tutmuş zıplıyo gel gel yapıyo bi de bay bay yapıyo 2 aydır uğraşıyom yapamıyordu birden kendi başına yapmaya başladı odada hızlı hızlı emekliyo çok tatlı oldu kuzum yaaaa ama sürekli üzerime tırmanmaya çalışıyo hiç yanımdan ayrılmıyo kucağımda da durmuyo sürekli tırmanıyo sonra geri yere gidiyo sonra yine tırmanıyo günümüz hep böyle geçiyo tam bilgisayara oturuyo geliyo bacaklarımdan tırmnıyo kendi de gelecekmiş bilgisayrala oynayacakmış durun birkaç sayfa geri gidip bakim gelim çok okuyamam ama biraz bakem
kızzzz yerim ben onu çok şirin olmuş zaten maaşallah hele birde gülçe yürümeye başlasın işte o zaman yandığının resmidirdelikafadulden
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey: heyoo 9 aylık olmuşuz biz yaaa opuyorumnanaktan canım oğlum benimmm ne çabuk geçti zaman opuyorumnanaktan
hopppaaaa:dance::dance:hadi hayırlı olsun akif emre kocaman oğlan olduuu:sm_cool::sm_cool:

feyzanın su çiçegide iyileşmeye başladı şükür ama çok sıkıntılı atlattı.aşısı yeni hafif geçirir dediydik ama çıkmadık bir yeri kalmadı kulağının içinden tutunda ağzının içine kadar heryerinde çıktı.fotosunu çektim bir ara koyarım inşaallah.şimdi yaralar kurumaya başladı kaşınıyor heralde elini götürüyor ama denk getiremiyor:))

günaydın yurdumun güzel anneleri azıcık gülümsetiiiim sizi

Eklentiler

• $a3pe8sk3.webp
    $a3pe8sk3.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $a4lr2od6.webp
    $a4lr2od6.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
  • $a5ri4sk5.webp
    $a5ri4sk5.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $a2fc6hk3.webp
    $a2fc6hk3.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydinn ayy ne tatli uyuyolar kiz niva nerden buldun bunlari ne dadlilar ay kizlar hacerin bu uyuma tarzi varr gorseniz gulme krizine girersiniz yastiga sariliyo battaniyeyi bacaklarinin arasina aliyo bi garip

.Kizlar az once okudum bi yaziyi paylasmak istedim bu hoduk kocalara duyrulur

Bir kadini aglatirken cok dikkat edin..! cunku Allah goz yasini sayar..!
Kadin;erkegin kaburgasindan yaratildi,ayaklarindan yaratilmadi...!!
Oyle olsaydi ezilirdi. Ustun olsun diye basindanda yaratilmadi..!!
AMA GOGSUNDEN YARATILDI esit olsun diye kolunun biraz altinda korunsun diye. Kalp hizasinda sevilsin diye

o haceri yerim ben benimkide hiçbişey örtmüyo üzerine tekmeliyo herşeyi:))kol bacak dışarıda allahtan bizim evimiz çok sıcak yoksa napardım bilmem

kızllaarrr feyzanın dişi çıktııııııııdelikafaduldendelikafadulden
aman ne heyecanaldım anlatamamkaydirigubbakcemile3sanki benim dişim çıktıkaydirigubbakcemile3

Back
X