Anaa bune leen sabahtan beri bi sayfa bile killanmamiss noldu bize ya topigimiz ne hale geldi bende gelmesem kimse gelmiyecek herhalde
gerçektende artık kimse ziyaret etmez oldu:umursamaz:.iboşta yok dünden beri CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaa bune leen sabahtan beri bi sayfa bile killanmamiss noldu bize ya topigimiz ne hale geldi bende gelmesem kimse gelmiyecek herhalde
günaydın canlar.....bugün 5. incimizin ucu gözüktü..:dance:...darısı tüm bebişlere..:lepi:..bu arada yürüteç maceramız devam ediyor.kafamçokkarıştı..önündeki oyuncaklara dikkatini veriii diye ters oturtturdum... göğüs zoruyla bir iki gitti..:bbo:.ama ..kaydirigubbakcemile3..yav niye sevmiii sıpa..CADIARZU.sürünme vb hareketlerden tık yok..benneyaptımki.bazen tırtıl gibi oliii.kaydirigubbakcemile3.dönerek gidiyor gideceği yere...day day falan yok..sositosositosallaniiii...sırnaşık şey
tünaydın kızlar napıyosnuz oğlum gece bizi uyutmadı ya saat 3 buçukta çığlıklarla uyandı brşeyden mi korktu anlamadık 2 saat battaniyeyle salladık ama nafile en sonunda calpol verdik aramıza alıp uyuduk sabah bir küt sesi yataktan aşağı düştü 2 yanında biz varız ayak ucumuzdada yastıklar vardı düşmesin diye nasıl olduda aştı onları nasıl yataktan fırladığımı bilmiyorum uykusuz geçen gece bide böyle uyanmak güne çok güzel başladık maşallah az öncede babası yatağın içine düşürdü hay yarabbi m ya Allahtan yumuşak yere düştü eşek sıpası bi durmuyoki kucakta bile zaptedemiyoruz tazmanya canavarı hemen prizlere gidiyr terliklerimizi yalamaya çalışıyor balkona çıkmayı ğrendi bide nasıl biliyolar karıştırılacak şeyleri bazen konsolun alt dolabından bişey almak için kapağını açıyorum nasıl bakıyıor öyle ne var ne yok diye şimdiden mim koyuyor sıpa bi yürüsemde şuraları bir döksem diye
Gunaydin kizlar cok uykusuzum yaa basim cok agriyoo sabah 8 bucuk ta kalkti uyutamiyorum gecede uyumadi kabiz oldu yavrum kivrandi nasil ikiniyo ihh ihh diye fitille yapti gecti sukur ama cok p1 sT/dayanamiyom bu bebe nasil dayaniyo bilmiyom yabide emekliyo artik odaya oturtuyorum oyuncaklari onune koyup cikiyom kapinin onune kadar geliyo oyunc,1c4s8dco aritk1
mrb kızlarr herşey yolundadır inş.
dün nisanın doğum günüydü teyzeleriii 5.yaş günümüzü kutladıkkk hihoyyyt
ama çokk yoruldumm çokkk :bbo: albüme birkaç tane fot.koyayımm özleyen arkadaşlarım bakabilirler sonra silcem opuyorumnanaktan
feyzanın su çiçegide iyileşmeye başladı şükür ama çok sıkıntılı atlattı.aşısı yeni hafif geçirir dediydik ama çıkmadık bir yeri kalmadı kulağının içinden tutunda ağzının içine kadar heryerinde çıktı.fotosunu çektim bir ara koyarım inşaallah.şimdi yaralar kurumaya başladı kaşınıyor heralde elini götürüyor ama denk getiremiyor:))
sğl cnm opuyorumnanaktandoğum günüz kutlu olsun canım biz iyiyiz
tünaydın kızlar napıyosnuz oğlum gece bizi uyutmadı ya saat 3 buçukta çığlıklarla uyandı brşeyden mi korktu anlamadık 2 saat battaniyeyle salladık ama nafile en sonunda calpol verdik aramıza alıp uyuduk sabah bir küt sesi yataktan aşağı düştü 2 yanında biz varız ayak ucumuzdada yastıklar vardı düşmesin diye nasıl olduda aştı onları nasıl yataktan fırladığımı bilmiyorum uykusuz geçen gece bide böyle uyanmak güne çok güzel başladık maşallah az öncede babası yatağın içine düşürdü hay yarabbi m ya Allahtan yumuşak yere düştü eşek sıpası bi durmuyoki kucakta bile zaptedemiyoruz tazmanya canavarı hemen prizlere gidiyr terliklerimizi yalamaya çalışıyor balkona çıkmayı ğrendi bide nasıl biliyolar karıştırılacak şeyleri bazen konsolun alt dolabından bişey almak için kapağını açıyorum nasıl bakıyıor öyle ne var ne yok diye şimdiden mim koyuyor sıpa bi yürüsemde şuraları bir döksem diye [/QUOTcanım geçmiş olsun bunlar böyle valla bizimkide öyle nerde zarar giray orda.terlik yalama alışkanlığı bizdede var ne yazıkkilmaz:
sğl cnm opuyorumnanaktan
iyi olmanıza çok sevindim herkess iyi olsuunn :lepi:
aaa feyza su çiçeği mi çıkarmış yazık kuzuma geçmiştir heralde artık geçmiş olsun canım
canım hayırlı yaşları olsun inşallah.genç kız olduğunuda görürsünzemuszemus