2008 Ekim Anneleri

buda kizimin son hali resim yükleyemedim sorun var heralde
maşallah yağmura büyümüş koca kız olmuş
tünaydın sevgili annişler
kısmetcim maşallh güzel bebişine pek tatlı olmuş

bizde bugün dr a gittik eraya rutin kontrol 10 kilo 200 gr olmuş tosbaam 73,5 cm
dr çok haretketli maşşlah dedi ah ah dedim siz bi de bana sorunkafamçokkarıştı

hava çok sıcak çok yoruldum geldim erayı bi saat zor uyuttum yku saati kaçtı ya uykusuz ama illa direnecek valla bu bebişlere dayanmak için peygamber sabrı gerekiyoo
bu arada eve gelince hatırladım b.m diye bi market var ya oraya bugün salıncak gelecekti bahçeye kurcaktık
inş bebiş uyanıncaya kadar kalır pöffffffff baya uygundu fiyatı :delphin:
eraya da maşşallah tosuncuk olmuş bizim burda bim yok olsa bakardım kızım çok seviyo salıncağı

1 yasında 10 kilo mu olması gerekiyormu bebeklerin ..Bizim zor bizimki simdiden rejim yapıyor formunu koruyor en 8,800-9,300 filan arası bisey olur herhalde ..
Doktorumda bende kabullendik bizim kızın bu halini ..Neyseki boyda bir problem yok o iyi gidiyor ince uzun olucak herhalde bizim kız ..gelecegin manken adayı :)

amaaaaaan kilonun ne önemi var 15inde rejime başlayacaklar yok bilmem diyet yapacaklar böyle iyi işte boşuna zahmete girmeden manken gibi olacaklar gülçe de 8 kilo oldu yaşına kar da 9 bile olacağını sanmıyorum çünkü ayda 100-150 gram alıyor sağlıklı olsunda möhim deeel

saçlar kesilmiş galibayerimseniben bizde tam gaz emmeye devam ne yerse yesin illaki emecek:sm_confused:çok şükür kilosu falan iyi.yemekte yiyiyor ama emerken daha keyif alıyo kuzucuğumzemuszemus

evet canim saclari toplattim ankara cok sicakti cok terliyordu erkege benzedi iyice
:jeyyar:

bizde bugün dr a gittik eraya rutin kontrol 10 kilo 200 gr olmuş tosbaam 73,5 cm

sagol canim seninkinide cook tatli:nazar: kilo yönünden masallahi var neyle besliyorsun CADIARZUbenimkide cok hareketli aksam olunca agzim acik kaliyor resmenkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

maşallah yağmura büyümüş koca kız olmuş

evet canim büyüyorlar seninkide cok tatli masallah :nazar::nazar:

yav sıpamın iki gündür huysuzluğu üstünde herşeye ağliiiii........ben de ağlycam.............ulen bu ne...................kaybolasım var...........................

diştir diş, zaten her haltı dişe yoruyoz :sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldin canım ya tatil sonrasıda hiç çekilmiyo demi

koy koy fotoları bekliyok hoşgeldin bu arada

ayyyyyyy ne güzel gezdiniz leeenn, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler ettiniz anlatın da biz de azık teselli bulalım :gitme:

sagolun kizlar hosbuldukalkisalkisalkis valla ankara cok sicakti-tatlicadiarzu- evden ciktik eve girdikvereliniortak sadece ailemi cok özlemistim iyi geldiopuyorumnanaktan ama bundan sonra esim olmadan birdaha asla:1no2: yagmurla seyahat cok zormus anam agladi:1no2: yagmurun cok hosuna gitti degisik cevre degisik insanlar cok eglendi:emir_bebek: ben hala uykusuz hala yorgun-tatlicadiarzu- genede insanin kendi evi gibi yokhihoyyyt arada girip okuyup cikiyorum yagmur hanim ayaklandi iyice firsat vermiyor hepinizi cok öptükŞenizŞeniz

evet tek baına seyahat zor olur ama ne güzel eğlenmisiniz sonuçta , gözümüz yok allah artırsın :dilcikar:
neyse şimdi gelelim bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.biz bugün kzımın diş hediğini yaptık.çok güzel oldu ama eylül kalabalığı pek sevmediği için ağladı.resmen beni dışarı çıkarın diye bağırıyo.kapıya doğru bükülüyo kucağımda.o kadar insan var düşünün ve babaannesi aldı dışarıda gezdirdi ama eve gelince yine kıyametleri kopardı.millet gitti de öle rahatladı.kızım tepsiden ilk tarak aldı.benim kuzum kuaför olacakmış muhahaha:roflol:sonra kalem aldı.keşke ilk kalem alsaydı neyse.bizim günümüz böle geçtiii.bi ara resimleri yollarım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yisinler o zilloşu maşallah
herkeslere merhabaaa
ya bu ne sıcak erimek üzereyimkafamçokkarıştıbizim ev de acayip sıcak..sanki buharlar çıkıyo heryerimden-tatlicadiarzu-eşimde film izliyo.sarmadı beni hiç.bi bakayım dedim..ne güzel herkes tatilden dönüyo..biz daha çıkmadık bile..bi kısmını bu ay bi kısmını da ağustosta kullancak eşim.önümüzdeki hafta bizde gidiyoruz inşallah.edhakcım fotolarınıza bayıldım.eray çok büyümüş maşallah:nazar:
kız leyla maşallah diyeyim önce ama benden sana tavsiye,uyuduğu zaman anlatma:1no2:ben ne zaman dün gece uyudu diye anlatsam bidaha aynı düzeni tutturamadım:çok üzgünüm:inanmıyodum ama hep böyle oldu.inşallah bundan sonra bu düzeni benimser zilli.nasıl bebekse bunlar uyku sevmez,yaramaz canavarlarkaydirigubbakcemile3

siz gene gitceniz patoşum biz bu sene evdeyüz :gitme::gitme:
slm kızlar nasılsınız üfffffff şevvali uyutuyom uyanıyo.sıcaktan heralde.bezi ve sadec bi atlet var sırdında öle yatırdım zaten üstünü de açıyo bilmiyom hasta olacak iye korkuyom.canım sıkılıyo eşim de yok nöbetçi bu alşam. tv de de bişey yok.-tatlicadiarzu-biraz geçmişi okuyayım bari:çok üzgünüm:

hoşgeldin yavrum, havalar sıcakladı artık, bizim ev normelde püfür püfür estiği halde benim oğlan da terliyo artık, acaba bellerini sarsak da geri yerleri açıkmı bıraksak netsek CADIARZU
2008 ekim anneleri çok tşk ederim iyi dilekleriniz için sizinde dediğiniz gibi doktoruna bi danışayım
2009 ocak annesinin duası :)))
memişleriniz süt dolsun bebişleriniz bol bol emsinnnnnnnnnnnnnnnn
allah bebişleirnize sağlık versin, anne babalarınada uzun güzel günler nasip etsin.

benim sıpa emmiyo mafoldumbenmafoldumben
buda kizimin son hali resim yükleyemedim sorun var heralde

ayoooooooooool çamaşır selesinemi koydun kız bebeyi :roflol::roflol::roflol:

hava çok sıcak çok yoruldum geldim erayı bi saat zor uyuttum yku saati kaçtı ya uykusuz ama illa direnecek valla bu bebişlere dayanmak için peygamber sabrı gerekiyoo
bu arada eve gelince hatırladım b.m diye bi market var ya oraya bugün salıncak gelecekti bahçeye kurcaktık
inş bebiş uyanıncaya kadar kalır pöffffffff baya uygundu fiyatı :delphin:

ahhhhhhhhhhhhhhhh sorma, şaftım kayıyo bu sıpadan, görmeden inanmıyolar yaa, iftira atma bebeye diyolar, görünce de aynen böle bakıyolar :1shok: :roflol::roflol:
1 yasında 10 kilo mu olması gerekiyormu bebeklerin ..Bizim zor bizimki simdiden rejim yapıyor formunu koruyor en 8,800-9,300 filan arası bisey olur herhalde ..
Doktorumda bende kabullendik bizim kızın bu halini ..Neyseki boyda bir problem yok o iyi gidiyor ince uzun olucak herhalde bizim kız ..gelecegin manken adayı :)

bizimki de 10 kilo olmucik anam takma :delphin:
Merhaba hanımlar.Bende 2008 ekim annesiyim.Daha önce yazmak kısmet olmamıştı ama .Kısmet bugüneymiş.

hoşgeldin yavrım aramıza Şeniz

iboşum len diş olsa iii olcek herşeye mıymıy ..........bugün ben de kaymak oldum...kıskandım seni.....amma mahvetti kız beni morarmış len bacağım......benim kız evlenimiş ayrılmış...başkası yaptı...

yav tatil demeyin kaç yıldır gidemiyoz....şimdi pc nin başonda uyuyup kalıcam zor yaziiim...eyi geceler kızlar.....sabah 5 30 da kaldırdı sıpamm

slm güzel anneler topic iyice öksüz kaldı yaaa kimse uğramıyo doğru düzgün.benim kuzu bugün bir felaketti deli etti beni iyice yoruldu uyudu nihayet.sabah kalktı hemen yıkadım terlemişti,akşam üzeri tekrar yıkadım çocuk çıkıyo yine aynı isilik oluyo yavrumda gülsuyuyla siliyorum ama emerken oluk oluk gidiyo terler.bugün beraber temizlik yaptık yer kovasını görünce çıldırıyo sevinçten.bide yer sildiğimiz v..... sopası var allahım görmeyin deliriyo çığlıklar atıyo o silcekmiş gibi.
yaa sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun diye,geçen hafta eşimin dişi ağrıyodu dişçiye gittik bende girayın dişleri erken çıktı erkenden dökülür diyolar dedim.dr yok öyle bişey dedi siz çocuğunuzu asitli içeceklerden,cips,ıvır zıvır şeylerden şekerlemelerden uzak tutun bişey olmaz dedi.şu anda zaten olmaz 3 yaşından önce diş fırçalama alışkanlığı edinilemiyor ama siz parmağınızla sargı bezini ıslatıp dişlerini silin ki dişleri temiz olsun fırça görevini bu şekilde yapmalısınız dedi.
bende sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))

slm kızlar zeynep cidden öksüz kalmş topic.bizde de şevval senanın sırtı kırmızı kırmızı olmuş işe yarıyo mu gülsuyu peki.sağol canım verdiğin bilgi içinŞeniz öle yapalım da bu zilli ağzını açtırır mı ki hiç sanmam 2 diş çıkardı bakmak için ne şaklabanlıklar yapıyom bi görsen sıpa anlıyo sanki ağzını açmii.:umursamaz:offff buaralar derdimiz çok sıcaktan susuyor geceleri bi çığlık uyanıyo.ne biberon ne suluk hiçbirini almıyo bardakla içiriyoz tabi uyanıyo al sana salla uyusun artık deliriyorumkafamçokkarıştı

Gunaydin hanimlar nabersiniz dun hic giremedim aksmama kadar hacerle ugrastik hava serinleyince fotografciya gittik hacerin resmini cektirmek icin zilli nasil pozlar verdi bugun cikar cok merak ediyom sonra carsida gezdik geldik gece baktim bi zaten kimse de gelmemis dogru durust kismetcim yagmur cok tatli olmus saclarida kisalmis masallaah kimse de yok hala neyse bende gidip canta felan hazirlayim yarin gidiyozz ohh bee degisiklik iyi gelecek

günaydın herkeseee

bakıyorum da herkes sıcakla boğuşuyo dün buraya da kar yağdı hala kış yaşıyoruz

leyloooş resimleri çok merak ediyom ama görme imkanımız yok heralde yoksa var mı?
gülçe hala bir damla su içmiyo ne yapsam içiremiyorum yaaa

Gunaydin hanimlar nabersiniz dun hic giremedim aksmama kadar hacerle ugrastik hava serinleyince fotografciya gittik hacerin resmini cektirmek icin zilli nasil pozlar verdi bugun cikar cok merak ediyom sonra carsida gezdik geldik gece baktim bi zaten kimse de gelmemis dogru durust kismetcim yagmur cok tatli olmus saclarida kisalmis masallaah kimse de yok hala neyse bende gidip canta felan hazirlayim yarin gidiyozz ohh bee degisiklik iyi gelecek

güle güle canımmmmmm,iyi tatillerrrrrrrrrrrrrr,iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

günaydın herkeseee

leyloooş resimleri çok merak ediyom ama görme imkanımız yok heralde yoksa var mı?

ohhhhhhhhh ne güzellllllllllllll o yağan kardan bizede gönder anacım yaaaaaaayerimseniben

günaydın herkeseee

beyazzambak,yaman da hic su icmiyor ya..acaba emiyor ordan mi karsiliyor su ihtiyacini.

leyloooş ben de hazırliiimmi valizi bizi de götürcektin yaaa

Hazirlan leen ne duruyonn gecerken alcaz seni amma kar yagmis ya yollar kapaliysa sen helikopterinizle yakin boyere gelsenkaydirigubbakcemile3lülülülülülü bak ben insafliyim seni goturuyom swn kunefeleri bensiz goturdun :oklava:

slm güzel anneler topic iyice öksüz kaldı yaaa kimse uğramıyo doğru düzgün.benim kuzu bugün bir felaketti deli etti beni iyice yoruldu uyudu nihayet.sabah kalktı hemen yıkadım terlemişti,akşam üzeri tekrar yıkadım çocuk çıkıyo yine aynı isilik oluyo yavrumda gülsuyuyla siliyorum ama emerken oluk oluk gidiyo terler.bugün beraber temizlik yaptık yer kovasını görünce çıldırıyo sevinçten.bide yer sildiğimiz v..... sopası var allahım görmeyin deliriyo çığlıklar atıyo o silcekmiş gibi.
yaa sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun diye,geçen hafta eşimin dişi ağrıyodu dişçiye gittik bende girayın dişleri erken çıktı erkenden dökülür diyolar dedim.dr yok öyle bişey dedi siz çocuğunuzu asitli içeceklerden,cips,ıvır zıvır şeylerden şekerlemelerden uzak tutun bişey olmaz dedi.şu anda zaten olmaz 3 yaşından önce diş fırçalama alışkanlığı edinilemiyor ama siz parmağınızla sargı bezini ıslatıp dişlerini silin ki dişleri temiz olsun fırça görevini bu şekilde yapmalısınız dedi.
bende sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))

teşekkür ederiz canımmmopuyorumnanaktanŞeniz

eylülün altta zaten 2 dişi var başka da yok ama bugünlerde dikkatimi çekti sanki dişleri çürümüş gibi yani diş rengi gri daha doğrusu 2 dişin arası gri gibi duruyo.ben de bi dişçiye gösterelim dedim bakalım yarın gideriz.

güle güle git iyi eğlen canımmkaydirigubbakcemile5

biz albüm yaptıracaktık ama sağolsun kayınbabam kendi kafasına göre kırptı çocuğu:kızgın:napalım biraz uzasın olmadı öbür yaza yaptırırım:çok üzgünüm:

Hedigede bayilirim baada gonderr Siz nasil yapiyonus evemi geliyo herkes annem kardesime yapmisti hedik kaselere koyulur ve komsulara verilir komsularda tabagi tekrar bos vermez ufak bi hediye koyardi bebege hacere yapmayiz burda kimse bilmiyo tepsiye siz neler koyuyonuz annem ne koydu hatirlamiyom da kitap vardi tespih vardi dinine bagli olur diye ay hepsi bi hatira kardesimin gobegi dusunce onu okula birakmistik ki okusun bi meslek sahibi olsun diye anam cocuk okuldan nefret ediyo zorla gonderiyoz

canım biz hedik yaptık,pasta börek yaptık eve çağırdık milleti.tepsiye de küçük bi kuran koyduk,makas,kalem,ayna,altın,tarak falan koyduk.bizimki ilk tarak aldı yavrum kuaför olacak.sositososito

valla göbeği cüzdanımda duruyo.ben nereye o oraya olsun muhahaha:sm_cool::roflol:

Back
X