Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah yağmura büyümüş koca kız olmuş
eraya da maşşallah tosuncuk olmuş bizim burda bim yok olsa bakardım kızım çok seviyo salıncağıtünaydın sevgili annişler
kısmetcim maşallh güzel bebişine pek tatlı olmuş
bizde bugün dr a gittik eraya rutin kontrol 10 kilo 200 gr olmuş tosbaam 73,5 cm
dr çok haretketli maşşlah dedi ah ah dedim siz bi de bana sorunkafamçokkarıştı
hava çok sıcak çok yoruldum geldim erayı bi saat zor uyuttum yku saati kaçtı ya uykusuz ama illa direnecek valla bu bebişlere dayanmak için peygamber sabrı gerekiyoo
bu arada eve gelince hatırladım b.m diye bi market var ya oraya bugün salıncak gelecekti bahçeye kurcaktık
inş bebiş uyanıncaya kadar kalır pöffffffff baya uygundu fiyatı![]()
1 yasında 10 kilo mu olması gerekiyormu bebeklerin ..Bizim zor bizimki simdiden rejim yapıyor formunu koruyor en 8,800-9,300 filan arası bisey olur herhalde ..
Doktorumda bende kabullendik bizim kızın bu halini ..Neyseki boyda bir problem yok o iyi gidiyor ince uzun olucak herhalde bizim kız ..gelecegin manken adayı :)
Merhaba hanımlar.Bende 2008 ekim annesiyim.Daha önce yazmak kısmet olmamıştı ama .Kısmet bugüneymiş.
saçlar kesilmiş galibayerimseniben bizde tam gaz emmeye devam ne yerse yesin illaki emecek:sm_confused:çok şükür kilosu falan iyi.yemekte yiyiyor ama emerken daha keyif alıyo kuzucuğumzemuszemus
tünaydın sevgili annişler
bizde bugün dr a gittik eraya rutin kontrol 10 kilo 200 gr olmuş tosbaam 73,5 cm
sagol canim seninkinide cook tatlikilo yönünden masallahi var neyle besliyorsun CADIARZUbenimkide cok hareketli aksam olunca agzim acik kaliyor resmenkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
maşallah yağmura büyümüş koca kız olmuş
evet canim büyüyorlar seninkide cok tatli masallah![]()
yav sıpamın iki gündür huysuzluğu üstünde herşeye ağliiiii........ben de ağlycam.............ulen bu ne...................kaybolasım var...........................
hoşgeldin canım ya tatil sonrasıda hiç çekilmiyo demi
koy koy fotoları bekliyok hoşgeldin bu arada
ayyyyyyy ne güzel gezdiniz leeenn, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler ettiniz anlatın da biz de azık teselli bulalım :gitme:
sagolun kizlar hosbuldukalkisalkisalkis valla ankara cok sicakti-tatlicadiarzu- evden ciktik eve girdikvereliniortak sadece ailemi cok özlemistim iyi geldiopuyorumnanaktan ama bundan sonra esim olmadan birdaha asla:1no2: yagmurla seyahat cok zormus anam agladi:1no2: yagmurun cok hosuna gitti degisik cevre degisik insanlar cok eglendiben hala uykusuz hala yorgun-tatlicadiarzu- genede insanin kendi evi gibi yokhihoyyyt arada girip okuyup cikiyorum yagmur hanim ayaklandi iyice firsat vermiyor hepinizi cok öptükŞenizŞeniz
evet tek baına seyahat zor olur ama ne güzel eğlenmisiniz sonuçta , gözümüz yok allah artırsın :dilcikar:neyse şimdi gelelim bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.biz bugün kzımın diş hediğini yaptık.çok güzel oldu ama eylül kalabalığı pek sevmediği için ağladı.resmen beni dışarı çıkarın diye bağırıyo.kapıya doğru bükülüyo kucağımda.o kadar insan var düşünün ve babaannesi aldı dışarıda gezdirdi ama eve gelince yine kıyametleri kopardı.millet gitti de öle rahatladı.kızım tepsiden ilk tarak aldı.benim kuzum kuaför olacakmış muhahaha:roflol:sonra kalem aldı.keşke ilk kalem alsaydı neyse.bizim günümüz böle geçtiii.bi ara resimleri yollarım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yisinler o zilloşu maşallahherkeslere merhabaaa
ya bu ne sıcak erimek üzereyimkafamçokkarıştıbizim ev de acayip sıcak..sanki buharlar çıkıyo heryerimden-tatlicadiarzu-eşimde film izliyo.sarmadı beni hiç.bi bakayım dedim..ne güzel herkes tatilden dönüyo..biz daha çıkmadık bile..bi kısmını bu ay bi kısmını da ağustosta kullancak eşim.önümüzdeki hafta bizde gidiyoruz inşallah.edhakcım fotolarınıza bayıldım.eray çok büyümüş maşallah
kız leyla maşallah diyeyim önce ama benden sana tavsiye,uyuduğu zaman anlatma:1no2:ben ne zaman dün gece uyudu diye anlatsam bidaha aynı düzeni tutturamadım:çok üzgünüm:inanmıyodum ama hep böyle oldu.inşallah bundan sonra bu düzeni benimser zilli.nasıl bebekse bunlar uyku sevmez,yaramaz canavarlarkaydirigubbakcemile3
siz gene gitceniz patoşum biz bu sene evdeyüz :gitme::gitme:slm kızlar nasılsınız üfffffff şevvali uyutuyom uyanıyo.sıcaktan heralde.bezi ve sadec bi atlet var sırdında öle yatırdım zaten üstünü de açıyo bilmiyom hasta olacak iye korkuyom.canım sıkılıyo eşim de yok nöbetçi bu alşam. tv de de bişey yok.-tatlicadiarzu-biraz geçmişi okuyayım bari:çok üzgünüm:
hoşgeldin yavrum, havalar sıcakladı artık, bizim ev normelde püfür püfür estiği halde benim oğlan da terliyo artık, acaba bellerini sarsak da geri yerleri açıkmı bıraksak netsek CADIARZU2008 ekim anneleri çok tşk ederim iyi dilekleriniz için sizinde dediğiniz gibi doktoruna bi danışayım
2009 ocak annesinin duası :)))
memişleriniz süt dolsun bebişleriniz bol bol emsinnnnnnnnnnnnnnnn
allah bebişleirnize sağlık versin, anne babalarınada uzun güzel günler nasip etsin.
benim sıpa emmiyo mafoldumbenmafoldumben
ayoooooooooool çamaşır selesinemi koydun kız bebeyi :roflol::roflol::roflol:tünaydın sevgili annişler
hava çok sıcak çok yoruldum geldim erayı bi saat zor uyuttum yku saati kaçtı ya uykusuz ama illa direnecek valla bu bebişlere dayanmak için peygamber sabrı gerekiyoo
bu arada eve gelince hatırladım b.m diye bi market var ya oraya bugün salıncak gelecekti bahçeye kurcaktık
inş bebiş uyanıncaya kadar kalır pöffffffff baya uygundu fiyatı![]()
ahhhhhhhhhhhhhhhh sorma, şaftım kayıyo bu sıpadan, görmeden inanmıyolar yaa, iftira atma bebeye diyolar, görünce de aynen böle bakıyolar :1shok: :roflol::roflol:1 yasında 10 kilo mu olması gerekiyormu bebeklerin ..Bizim zor bizimki simdiden rejim yapıyor formunu koruyor en 8,800-9,300 filan arası bisey olur herhalde ..
Doktorumda bende kabullendik bizim kızın bu halini ..Neyseki boyda bir problem yok o iyi gidiyor ince uzun olucak herhalde bizim kız ..gelecegin manken adayı :)
bizimki de 10 kilo olmucik anam takma
Merhaba hanımlar.Bende 2008 ekim annesiyim.Daha önce yazmak kısmet olmamıştı ama .Kısmet bugüneymiş.
hoşgeldin yavrım aramıza Şeniz
Gunaydin hanimlar nabersiniz dun hic giremedim aksmama kadar hacerle ugrastik hava serinleyince fotografciya gittik hacerin resmini cektirmek icin zilli nasil pozlar verdi bugun cikar cok merak ediyom sonra carsida gezdik geldik gece baktim bi zaten kimse de gelmemis dogru durust kismetcim yagmur cok tatli olmus saclarida kisalmis masallaah kimse de yok hala neyse bende gidip canta felan hazirlayim yarin gidiyozz ohh bee degisiklik iyi gelecek
günaydın herkeseee
bakıyorum da herkes sıcakla boğuşuyo dün buraya da kar yağdı hala kış yaşıyoruz
leyloooş resimleri çok merak ediyom ama görme imkanımız yok heralde yoksa var mı?
gülçe hala bir damla su içmiyo ne yapsam içiremiyorum yaaa
günaydın herkeseee
bakıyorum da herkes sıcakla boğuşuyo dün buraya da kar yağdı hala kış yaşıyoruz
leyloooş resimleri çok merak ediyom ama görme imkanımız yok heralde yoksa var mı?
gülçe hala bir damla su içmiyo ne yapsam içiremiyorum yaaa
leyloooş ben de hazırliiimmi valizi bizi de götürcektin yaaa
slm güzel anneler topic iyice öksüz kaldı yaaa kimse uğramıyo doğru düzgün.benim kuzu bugün bir felaketti deli etti beni iyice yoruldu uyudu nihayet.sabah kalktı hemen yıkadım terlemişti,akşam üzeri tekrar yıkadım çocuk çıkıyo yine aynı isilik oluyo yavrumda gülsuyuyla siliyorum ama emerken oluk oluk gidiyo terler.bugün beraber temizlik yaptık yer kovasını görünce çıldırıyo sevinçten.bide yer sildiğimiz v..... sopası var allahım görmeyin deliriyo çığlıklar atıyo o silcekmiş gibi.
yaa sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun diye,geçen hafta eşimin dişi ağrıyodu dişçiye gittik bende girayın dişleri erken çıktı erkenden dökülür diyolar dedim.dr yok öyle bişey dedi siz çocuğunuzu asitli içeceklerden,cips,ıvır zıvır şeylerden şekerlemelerden uzak tutun bişey olmaz dedi.şu anda zaten olmaz 3 yaşından önce diş fırçalama alışkanlığı edinilemiyor ama siz parmağınızla sargı bezini ıslatıp dişlerini silin ki dişleri temiz olsun fırça görevini bu şekilde yapmalısınız dedi.
bende sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))
Gunaydin hanimlar nabersiniz dun hic giremedim aksmama kadar hacerle ugrastik hava serinleyince fotografciya gittik hacerin resmini cektirmek icin zilli nasil pozlar verdi bugun cikar cok merak ediyom sonra carsida gezdik geldik gece baktim bi zaten kimse de gelmemis dogru durust kismetcim yagmur cok tatli olmus saclarida kisalmis masallaah kimse de yok hala neyse bende gidip canta felan hazirlayim yarin gidiyozz ohh bee degisiklik iyi gelecek
Hedigede bayilirim baada gonderr Siz nasil yapiyonus evemi geliyo herkes annem kardesime yapmisti hedik kaselere koyulur ve komsulara verilir komsularda tabagi tekrar bos vermez ufak bi hediye koyardi bebege hacere yapmayiz burda kimse bilmiyo tepsiye siz neler koyuyonuz annem ne koydu hatirlamiyom da kitap vardi tespih vardi dinine bagli olur diye ay hepsi bi hatira kardesimin gobegi dusunce onu okula birakmistik ki okusun bi meslek sahibi olsun diye anam cocuk okuldan nefret ediyo zorla gonderiyoz