2008 Ekim Anneleri

Kizlar hacer artik bizim yataktan inmeyi ogrendi gorseniz bilmis cadiyi nasilda biliyo yataga koyup imkansiz gidemem zatende yanindayken ortasina koyuyorum hemek yuvarlana yuvarlana yatagin ucuna geliyo yuz ustu donup ayaklarini atiyo asagii kendini kaydira kaydira inip tutunup yatagin ucuna kadar yuruyo bu kadar arsizliga ragmen allaha ck sukur daha hic dusmedi artik iyce hizlandi emekleyerek pesimden heryere geliyo gecen banyoya girdi

maşallah hacere.valla sen anlatıyosun ben imreniyorum.emekleme falan yalan oldu bize

Sagol teyzesii cok cadi yaa kime cektiyse hayirlisiyla insaalhha eylulde emekliyecektir belkide emeklemeden yurur ama benden tavsiye hep kucaginizda olmasin yere birak cabalasin yoksa tembellik ediyolar ben iyanlizim gunduz mecbur isimi yapmak icin oturtuyorum godiyorum buda pesimden agliyo ve pesime gelmek icin cabaliyo surunuyodu simdi 2 gundur emekliyo

Ibooss len denizli ler bulusmami yaptii gittin ve bize haber etmedin hemii nezaman bulustunuz len resimlerinize baktimm cok guzel cikmissiniz len sen ne datli cikmissin ben senin kapali halini yeni gordum masallah cok yakismis len normalde nasilsin bilmiyomda boyle cok hanim hanim hamarat evinin hanimi tas gibi bi kari izlenimi verdin bana ama burda tam bi zipir espiriklii felan gibisin gel len opecem icimden geldi buarada yusuf eymen de buyumus masallah saclarim kisaltildigini yeni gordum delikanli olmus

mrb kızlarrrr nbr herkes iyidir umarım :delphin:

artık pek gelen giden yokk demii herkes tatil modundaa :delphin: bizde 12 gün sonra kayseriye gidiyoruz bende şafak sayıyorum :lepi: 20 gün kadar kalcaz dönüşte de tatil planlıyoruz bakalım herşey yolunda giderse tabikiii :Saruboceq: tamerde emekliyor ve 5.dişini çıkarıyor çokk tatlıı yaa kaydirigubbakcemile3

leylaaa azz kaldıı gelipp öpcezzz haceriiii lülülülülülü

Kizlar hacer artik bizim yataktan inmeyi ogrendi gorseniz bilmis cadiyi nasilda biliyo yataga koyup imkansiz gidemem zatende yanindayken ortasina koyuyorum hemek yuvarlana yuvarlana yatagin ucuna geliyo yuz ustu donup ayaklarini atiyo asagii kendini kaydira kaydira inip tutunup yatagin ucuna kadar yuruyo bu kadar arsizliga ragmen allaha ck sukur daha hic dusmedi artik iyce hizlandi emekleyerek pesimden heryere geliyo gecen banyoya girdi

oyy maşallah hacere delikafadulden
tamerde öyle leylacım bizim yatağın üzerine bıraksam hemen kayarak inio yataktan ...kenarlarından tuturak yürüoo delikafadulden

birde gözlüklü insanları çokk sevioo yaa inanamazsınız kaydirigubbakcemile3 gözlüklü birisini görünce ona atılıo ama kim olursa olsunn kaydirigubbakcemile3

ben geldim ulen, len leyla ayaklı gazeteci diyom sana da kimse umursamıo, ne ara gördün lan buluşma yaptığımızı :roflol: len topicde kim varki kime ne diyem, ay çok şişko çıkmışım ya yağlarımlan başbaşayım yav :roflol:

ben geldim ulen, len leyla ayaklı gazeteci diyom sana da kimse umursamıo, ne ara gördün lan buluşma yaptığımızı :roflol: len topicde kim varki kime ne diyem, ay çok şişko çıkmışım ya yağlarımlan başbaşayım yav :roflol:

resim mi var len hani nerde delikafadulden

len valla bende imrendim hacere :nazar: bizim ki daha ne emeklemek ne baska bişi anca dönsün düşsün bi bunu bilio :delphin: halada diş yok :sinifsinif:

meran karısı az kalmıs he vuslata hadi hayırlısı olsun acccaaaip terapi oldu bana izmire gelmek cok rahatladım inşallah sizede cok ii gelir içinize siner :Saruboceq:
dbest cimde yok heralde bayadır Çok üzgünüm çoook bi gün anlasalımda aynı saatte hepimiz toplanalım bööle olmii :olmaz:

resim mi var len hani nerde delikafadulden

len valla bende imrendim hacere :nazar: bizim ki daha ne emeklemek ne baska bişi anca dönsün düşsün bi bunu bilio :delphin: halada diş yok :sinifsinif:

meran karısı az kalmıs he vuslata hadi hayırlısı olsun acccaaaip terapi oldu bana izmire gelmek cok rahatladım inşallah sizede cok ii gelir içinize siner :Saruboceq:
dbest cimde yok heralde bayadır Çok üzgünüm çoook bi gün anlasalımda aynı saatte hepimiz toplanalım bööle olmii :olmaz:

hoşgeldinn lenn Şeniz

ohh ne güzell yaa kışı yalnız geçirdik bunuda hakkettik ama demii :içelim:
bana da az kaldıı yavrumm özledim walla senağlama ablam gitti bilee beni bekliorlar :delphin: bi arıorum aşagıda komşularla çay içiorlar bi arıorum annemle geziorlarr off bende istiyorumm yaaa diorum az kaldı az kaldıı ama geçmior şu son günler yaa :delphin:
ya aslında anlaşıp gelsek ne iyi olur uzuunn zamandır kıllatamadıkkk kaydirigubbakcemile3

ben gördümm fotoğraflarııı delikafadulden maşallah yusuufff eymen kocaman olmuşş :nazar:

hoşgeldinn lenn Şeniz

ohh ne güzell yaa kışı yalnız geçirdik bunuda hakkettik ama demii :içelim:
bana da az kaldıı yavrumm özledim walla senağlama ablam gitti bilee beni bekliorlar :delphin: bi arıorum aşagıda komşularla çay içiorlar bi arıorum annemle geziorlarr off bende istiyorumm yaaa diorum az kaldı az kaldıı ama geçmior şu son günler yaa :delphin:
ya aslında anlaşıp gelsek ne iyi olur uzuunn zamandır kıllatamadıkkk kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelae
ben gördümm fotoğraflarııı delikafadulden maşallah yusuufff eymen kocaman olmuşş :nazar:

he bende gördüm kaydirigubbakcemile3 içlerinde en güzeli iboşumuzdu hamırını yediim :jeyyar:

sen yusuf eymen die beni gördün herhal :roflol::roflol:
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelae

he bende gördüm kaydirigubbakcemile3 içlerinde en güzeli iboşumuzdu hamırını yediim :jeyyar:

hay senin hamırına, manyak:mymeka:

valla senin bu kız çok bilmiş olacak anacım benim çocukluğuma benziyo:roflol:ama ben sonradan çok sakinledim inşallah büyüyünce sakin olur oda.yaramaz çocuklar çok zeki olurlar bu aradazemuszemus
benimkide zarar nerde giray onun yanında:1shok:çöp kovasını keşfetti onun içindeki torbayı alacakmış:kızgın:hayır olmaz diyorum bağırıyo bana kafasını sallıyo bilmiş sıpa.

ikizler iyiler canım ikiside yürümeye başladı kaydirigubbakcemile3 şimdi hep birlikte kayseride olcazz ama gelince çok kötü oluyo annemlerede bizede :çok üzgünüm:

ya aslında bizim doktor tamer yabancılamayınca 8.ayda yabancılar demişti ama hala yokk bizde...aslında bi yönden iyi yanii yapması gereken bişeyi yapıo cemre zamanla geçecek ama seni çok yoruyor tabii :teselli: sabır sabırr

denize gidiormusunuz cemre napıo anlatsanaa delikafadulden

sen yusuf eymen die beni gördün herhal :roflol::roflol:

hay senin hamırına, manyak:mymeka:

bende gördüm iboşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3 valla kapı gibi hatunsun anam.leyloş konusunda da ne güzel benzetme yapmışsın valla çok doğru cin gibi kadınyerimsenibeneee ne de olsa kayserili dimiiiiiiiiyerimsenibenmerancım kusura bakma ama valla bu çok bilmişopuyorumnanaktan
oğluşun büyümüş valla.hemşerilerim birarada ne kaaaaaaaaa güzellllllllllll.denizliye epeydir gelmiyorum 10 seneyi geçti çok özledim çokkkkkkkkkkkzemuszemus

Back
X