tünaydın len kılsız karılar :dance: iice kılsız oldunuz gari başıma puhahhaaaa :roflol: h:roflol:hava acccaip sıak burda laelaelaelaelae ama bööle bile güzel izmirimin havası :teytey: cemreyi babişe bırakıp teyzem ve annemlen pazara kacıcaz şimdi

e bütün kış burayı kıllattım birazda pazarı kıllatam dimi :lepi: sositososito
ayyy yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan öp benm için gidince.ablanada cok selamlarımı sööle a.s.
ah merancım sorma nasıl yoruo nasıl :çok üzgünüm: heleki uyku zamanı babasını bile takmıo delleneceeeeemmm delikafadulden nese geccek geccek laelaelaelaelae
denize gecen hafta gittik.didimden ev kiraladık 5 gün kadar kaldık.cemre deli oldu suya kaydirigubbakcemile3 hastalanmasından korkmasam butun gun tutucam suda ama iye den korkuyorum :çok üzgünüm: o cadıda nasıl sevio denize dooru yururken bir ayaklarını cırpması var kucağmda görmen lazım kaydirigubbakcemile3
gel len delikafadulden valla manyak olur haaaaa delikafadulden 2 ekim danası görüşürük delikafadulden hbaer ver :mymeka:
gemiş olsun nihalim a.s. hiç habwerim olmadı kusura bakma cok şükür atlatmıssınız :1hug: öp benm için feyzamı :asigim:
puhahahahahahaa :roflol: zuhahahahaaa :roflol: hatta nihahahahahahahahaaa :roflol::roflol::roflol: