Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anam hiç acımıo korkma ben doğumdan itibaren kızımın bezinden tut üst deiştirmesine kadar kimsye yaptırmadım.dğşğn o kadar rahat
Valla canim bize dolu hediye geldi ama esim hic birini begenmedi esim kiyatet satiyo ve kaliteden anliyo malesef hic birini giydirmedik zaten dukkandan herseyi geliyo yani bizde durum biraz farkli ama sen yeni dogdugunda giyebilecegini al zibini felan bolca cok sık degisiliyo kusuyo felan zaten gelenler hep buyuk oluyo o yuzden
evet cok gelio ama hep buyuk.mutlaka kucuk takım al.bana kızdılar cok kucuk almıssın die ama gelenlerin iç.inde hiç 0+3 aylık yoktu ben baya kullandım o minikleri.şimdi bakıorumda nasılda kucukmus sıpacanım
kayserili hatunlarda geldi ne zaman bulusak yavv bu tamer ne sansli haa sipaa her bulsumada kizlar geliyo cemre eylul elayla bulustu hacerle feyzaylada bulusacak vay capkin vay
meraaaaannnnnn cok gecmiş olsun leeeeennnnnnn((( noldunuuuzzzz
((
Merancim tekrar gecmis olsun canim bol bol dua okuyun faydasi olur ins geceyi rahat gecirirsiniz
bu hafta sonu buluşabiliz :lepi:
walla tamerin kız arkadaşları çoğunlukta cemre eylül ela şimdide hacer ve feyza kaydirigubbakcemile3 öpcezz sizi öpceeezzz lülülülülülü
sğll celenim :çok üzgünüm: senii çokk iyi anladımm leylayıdaa zormuşş kuzum yaa üstüne yapışıkk bi bebekle dolaşmakk :çok üzgünüm: walla çok sevsektee zorr çok zorr :çok üzgünüm:
Cok gicik bisey yaa hemde kucagimdan hic inmek istemiyo onune oyuncagini dokuyom mutfaga gidiyom aninda arkamda bitiyo bide bacagima sariliyo yaa gecen de geldi tuutu bacamgimdan kalkti oyle dikiyo bi gorseniz yuruycem yuruyemiyom da bide en sasirdigim sey simdi yurutecine koyuyom ben nereye bu oraya mutfakta arkasi donukken sessizce cikip banyoya gidiyom nasil haberin oluyo gittigmden ve benim banyoya gittigmi nerden biliyon aninda geliyo ya bak bonya ya gelmek yerine salona yatak odasina felan bakmiyo diyelimki bu odada ben mutfaga gectim buna gorunmeden benim nereye gittigimi beni gormeden biliyo kokumu yayiyom nedir cok sasriyom
Allaj kabul etsin kurbaninizi canim
leyla gelir gelmez hemen caddeye gittim :lepi: arkadaşım var demiştim ya hani caddede onun yanına gittik eşimle tanıştırdım onu sonra biraz dolaştık caddedeama benim eşim sinir olduu :çok üzgünüm: burda olsaydık asla antalyada ki kadar rahat yaşayamazdın dedii hoş ben onun için bi ton surat yaptım adama ama adam haksız sayılmazz ben ne yapayımm :çok üzgünüm: kayseride kadın olmakk çok zor çokk Çok üzgünüm çoook
evet yaa dogru soyluyon baska sehirde yasamdim bilmiyorum ama bura zor yani hodugum yaptigi hoduklukleri biliyonuz oda etrafina ayak uyduruyo iste kendine beni koruyup kolluyo kiskanclik demiyorum artik bencillige dondu cunku
Meran gayseri degismis demi nasil buldun