2008 Ekim Anneleri

Nivaa hosgeldin bacim naptin oglus napiyo 9. Dis ciktimi biz daha 1. Yi bile Cikaramadik ihtiyar nine gibi agzi puhahha

leyla canım seninkinin iştahsızlığı diştendir biz 6 ayda 2 dişçıkarmıltık şu son bir ayda 6 sı birden geldi iştah falan kalmamıştı şükür şimdi daha iyi:nazar:

selamün aleyküm canlarım kaç gündür giremiyorum hiç vaktim olmuyo gülçe hiç durmuyo artık 4-5 adım atıyo bazen ne yerde duracağı var ne gökte sizler napıyonus

ayyyyyyyy sinir oldum yaaaaaaa, bu sıpa kendi oyuncaklarıyla oynamıyo, nerde acayipşeyler var gidiyo onlarla oynuyo, bende önüne 2,5 litrelik boş kola şişesini komuştum, kapağı da sıkı sıkıkapalıydı, günlerdir onu oynuyo , sen tut kapağı kopart, ağzına sok, çıkartamamış, bakıp duruodum sürekli, öğk böğk diye sesler gelmeye başladi, bi baktım kusuyo, hemen başaşa çevirdim, sırtına kuvvetli kuvvetli vurdum hala kesilmiyo, kapak ağzını kaplamış, başaşa tutarken yandan baktım ağzı açık sürekli, yavaşca elimi ağzına soktum bi baktım kapak, çıkartamadımda, çıkartana kadar baya uğraştım, midesinde ne varsa kustu, ödüm koptu yaaa, bu sıpa beni kalpten götürcek, şimdi de bişiy olmamış gibi bana sırıtıyo
aaaa allah korusun herşey çok tehlikeli cidden yusuf paşa iyiki yutmamış etrafta yutabileceği hiçbişey bırakmmammak gerekiyor hatta ben yorganının düğmelerini söktüm söker de yutar diye gerçekten gülçe de öyle hiç oyuncaklara bakmıyo nerde zarra gülçe orda
Canim sen bilirsin ama kesme emsin ya anne sutu alsin bari 1 yasina kadar ayni hacerde oyle oldu cok uzuyo beni gece surekli emmek istiyo artik dayanamiyom uykusuzluga yatiriyom yanima aciyom mememi al zilli diyom bu eme eme uyuyo bende uyuyom ama tabi diken ustunde puhahha napiyim ya valla uyku yuzu gormuyom yoksa arada bi uyaniyom hala birakmamis yavasca cekiyom aninda geri aliyo iyce daliyo cekiyom agliyo oyle uyuyok doymuyo yemiyo baska bisey cunki 2 gundur gece tahilini zorla yediriyom zorla dedigim biberona yapiyom uykulu felan bi sekilde iciriyom da 2 gundur cok uyanip emmedi gibi sende bi dene iyce doyur yatir bakimm napacak
kesinlikle leylaya katılıyorum imkanım olsa 2 yaşına kadar seve seve emzirirdim şimdi emzirdiğim günleri o kadar özlüyorum ki anlatılması imkansız bir bağ :asigim:

celeeeeeeeeeen duyduğuma göre kocişi özlüyormuşsun allah kavuştursun canım
benim canım kocacım da 20 gün sonra gidiyo 5 ay yok çok özleyecem şimdiden içim çok buruk

ayyyyyyyy sinir oldum yaaaaaaa, bu sıpa kendi oyuncaklarıyla oynamıyo, nerde acayipşeyler var gidiyo onlarla oynuyo, bende önüne 2,5 litrelik boş kola şişesini komuştum, kapağı da sıkı sıkıkapalıydı, günlerdir onu oynuyo , sen tut kapağı kopart, ağzına sok, çıkartamamış, bakıp duruodum sürekli, öğk böğk diye sesler gelmeye başladi, bi baktım kusuyo, hemen başaşa çevirdim, sırtına kuvvetli kuvvetli vurdum hala kesilmiyo, kapak ağzını kaplamış, başaşa tutarken yandan baktım ağzı açık sürekli, yavaşca elimi ağzına soktum bi baktım kapak, çıkartamadımda, çıkartana kadar baya uğraştım, midesinde ne varsa kustu, ödüm koptu yaaa, bu sıpa beni kalpten götürcek, şimdi de bişiy olmamış gibi bana sırıtıyo
gülsem mi ağlasam mı bilemedim kafamçokkarıştı o koca kapaaaa nasılda soktun minicik ağzına yaramaz yusuf seniiii :olmaz: ama sonra gülmeside ayrı bi olay yaw puhahahaa kaydirigubbakcemile3 tam iboşun oğlu buuuuu Şeniz cokacimcoook
Asansore yazi yapistimislar 18 le 35 yas arasi kadinlara kizamikcik asisi kanpanyasi baslatildi diye herkesin yaptimasi gerek diyo ben de gidip yaptiriyim bi gun nihaal bizde sizin oraya f.ç. Saglik ocagina geliyok sende gelde beraber asi olak
emziren anneler vurdurabilio mu leylus bi örenseydin :sm_confused:

kimseler bilmez çok geçmiş olsun canım ya nasıl zor olmuştur rabbim kimseye yaşatmasın

celen doğduğun yer mi doyduğun yer mi diye boşuna dememişler herüfü özledin di mi
çok yer değiştirdin cemrenin uyku düzeni ondan bozulmuştur

ibolya çok geçmiş olsun yavrum dikkat et bu sıpaların sağı solu belli olmiii ben kapaksız veriyom
seninki de şişe sevenlerden hemi diyom anam ikiz bunlar

leyla herüfe söylemeden gitme abla tavsiyesi
yok yavrum yaaaa onun uyku düzeninni bozan ağzından memenin cıkması pooofff

selamün aleyküm canlarım kaç gündür giremiyorum hiç vaktim olmuyo gülçe hiç durmuyo artık 4-5 adım atıyo bazen ne yerde duracağı var ne gökte sizler napıyonus
puhahahaaa cok tatlı yaaaaaaaaa
benim canım kocacım da 20 gün sonra gidiyo 5 ay yok çok özleyecem şimdiden içim çok buruk

he kı ösledim herüfümüüüü :gitme: bugun nübetciymiş kendileri.pazarada nübeti varmıs hödükümün..ah canımın içi kocecim nasılda yoruluo gurbet ellerdeeeeeeeeeee :sinifsinif:

nereye cıktı yeri bellimi?zaman ne cabuk gecti.kısın diodun ağustosta gidicek die baksana vakit gelmiş catmıs :gitme:
dbestcim naptı acaba??kocasının samsundan sonraki yeri belli oldumu?

ayy cemre çok farklı görünüyo resimde ya değiştirdinmi kız celen bu zilloşu hadi bir resmini koy da bakalım çok özledim yaaa hepsini özledim güzel bebişlerimizin

nereye cıktı yeri bellimi?zaman ne cabuk gecti.kısın diodun ağustosta gidicek die baksana vakit gelmiş catmıs :gitme:
dbestcim naptı acaba??kocasının samsundan sonraki yeri belli oldumu?

10 ağustosta belli olacak canım inşallah askerdeyken de vakit böyle çabuk geçer çok zor çoooooooooooooooook

:teselli:
güya bizimki de tatil yeri bakıyo:kızgın:ama ben kıçıma güvenemiyorum.antalyaya gitsem8 saat.napcamı şaşırdım.çok bunaldım,sıkıldım,kış geliyo 1 ay sonra ben yine evde bunalım yaşayacam.mafoldumbeneşimin de pek gönlü yok aslında gitmeye.size bakınca celene,leyloşa,merana kısacası tatil yapan arkadaşlarıma özeniyorum gerçekten.eylülün uyum sağlayamamasından korkuyorum.hastalanmasından falan.paranoya oldum iyice.ama şunu biliyorum çokkk ihtiyacım var.ankaradayız ama kızılaya bile gidemiyorum mesela. iş hiçç bitmiyo bizim evde.bitse de eşimin işi hiçç bitmiyo.tek gitmeye kalksam birsürü laf tantanası.eşimden değil bu tantana ailesinden.ufff çıkmaza girdim.bunalıma girmekten korkuyorum.insan 24 saat hergün evde vakit geçiremiyo.yapacak şey yok tükeniyo.en büyük zevkim internete girip kk karıları napıyo diye bakmak ve cd de korku film izlemek oluyo.dışarıyla tüm bağım kesilmek üzere.artık alışkanlık mıdır nedir benim bile canım istemez oldu ki ben gezmeyi çok seven biriyim.cıvıltım söndü inanın.neyse kafanızı şişirmeyim.b,iraz bakınırım.şimdi eylül de uyanır.:çok üzgünüm:

kız allah cezanı vermesin, sanki ben çıkıyom dışarı, benimde bu günden itibaren enbüyük zevkim travian oynamak kaydirigubbakcemile3takma anacım kafana, bi bakarsın herşey degişiverir hooo p tatile gidiverirsiniz :teselli:
devamli benim gögsümde uyumak istiyor beni yalanci meme olarak kullaniyor sabaha kadar önceden uykuya dalinca yalanci memeyi agzina verirdim öyle uyurdu simdi yalanci emzigi kabul etmiyor beni emmek istiyor devamli ikimiz icinde eniyisi bu galiba:Saruboceq:

anaaaaaaa kesme gııı, bu geçiici bi dönemdir bence, biraz sabretsen, azık daha anne sütü alsın CADIARZU
kimseler bilmez çok geçmiş olsun canım ya nasıl zor olmuştur rabbim kimseye yaşatmasın

celen doğduğun yer mi doyduğun yer mi diye boşuna dememişler herüfü özledin di mi
çok yer değiştirdin cemrenin uyku düzeni ondan bozulmuştur

ibolya çok geçmiş olsun yavrum dikkat et bu sıpaların sağı solu belli olmiii ben kapaksız veriyom
seninki de şişe sevenlerden hemi diyom anam ikiz bunlar

leyla herüfe söylemeden gitme abla tavsiyesi

heee benımkı de sıse manyagı anam. odanın ortasında oyuncaklar dagılıo. pasamız sıselere saldırıo. bı de ıkı gundur modeme kafayı taktı. gıdıo gıdıo modemın yanına gıdıo. dun tam alıntı yapodum pcyı kapattıkaydirigubbakcemile3
aaaa allah korusun herşey çok tehlikeli cidden yusuf paşa iyiki yutmamış etrafta yutabileceği hiçbişey bırakmmammak gerekiyor hatta ben yorganının düğmelerini söktüm söker de yutar diye gerçekten gülçe de öyle hiç oyuncaklara bakmıyo nerde zarra gülçe orda

kesinlikle leylaya katılıyorum imkanım olsa 2 yaşına kadar seve seve emzirirdim şimdi emzirdiğim günleri o kadar özlüyorum ki anlatılması imkansız bir bağ :asigim:

amannn sorma zambakım, daha başımıza ne gelcek bakalım, geçenlerde de pcde takılırken nohut yediydim, o arada bu sıpa uyandı , onu aldım kucaımdayken pcye oturdum uykusu açılsın diye, sen tut nohutları bi devir, yerlere saçıldı, hepsini topladım, iice dikkat ettim kalmasın diye, evelki gün beyefendi nerden bulduysa bi nohut bulmuş geveleyip duruyo, bu ikinci kazamız oldu, kola kapağını biraz zor yutardı zaten, ağzını kaplamış, ay sinir geliyo bana, yav gzümden de ayırmıyom netcez bilmemfisfisfis

gülsem mi ağlasam mı bilemedim kafamçokkarıştı o koca kapaaaa nasılda soktun minicik ağzına yaramaz yusuf seniiii :olmaz: ama sonra gülmeside ayrı bi olay yaw puhahahaa kaydirigubbakcemile3 tam iboşun oğlu buuuuu Şeniz cokacimcoook

emziren anneler vurdurabilio mu leylus bi örenseydin :sm_confused:

yok yavrum yaaaa onun uyku düzeninni bozan ağzından memenin cıkması pooofff

puhahahaaa cok tatlı yaaaaaaaaa

he kı ösledim herüfümüüüü :gitme: bugun nübetciymiş kendileri.pazarada nübeti varmıs hödükümün..ah canımın içi kocecim nasılda yoruluo gurbet ellerdeeeeeeeeeee :sinifsinif:
bende ona şaşıyomya koca kapağı ağzına nasıl soktun, ben bile yutamam ay kocaman bişi:sinifsinif:

anaaaaaaa askeremı gıdıo len kocan

ayyyyy iboşşş bende çok veriyorum eline ama devamlı başında bekliyorum oynarken.Allah korusun geçen bi haber okudum gazetede çorumda 9 aylık bir bebek kapağı yutmuş babasıda çıkaramamış artık nasıl tıkadıysa boğazını acil ambulans uçakla ankaraya götürmüşler bebeğin bilinci kapalıymış.sonra ne olmuş bilmiyorum çocuğun akibetini.o haberden sonra iyice kapatıp öyle veriyorum eline:olmaz:Allah korusun yusufumuda tüm bebekleride:Saruboceq:
Asansore yazi yapistimislar 18 le 35 yas arasi kadinlara kizamikcik asisi kanpanyasi baslatildi diye herkesin yaptimasi gerek diyo ben de gidip yaptiriyim bi gun nihaal bizde sizin oraya f.ç. Saglik ocagina geliyok sende gelde beraber asi olak
he ay geçen benim elti olduydu bende gidip olacağımda bir türlü fırsat bulup olamadım.beraber gidek yarın kızz
güya bizimki de tatil yeri bakıyo:kızgın:ama ben kıçıma güvenemiyorum.antalyaya gitsem8 saat.napcamı şaşırdım.çok bunaldım,sıkıldım,kış geliyo 1 ay sonra ben yine evde bunalım yaşayacam.mafoldumbeneşimin de pek gönlü yok aslında gitmeye.size bakınca celene,leyloşa,merana kısacası tatil yapan arkadaşlarıma özeniyorum gerçekten.eylülün uyum sağlayamamasından korkuyorum.hastalanmasından falan.paranoya oldum iyice.ama şunu biliyorum çokkk ihtiyacım var.ankaradayız ama kızılaya bile gidemiyorum mesela. iş hiçç bitmiyo bizim evde.bitse de eşimin işi hiçç bitmiyo.tek gitmeye kalksam birsürü laf tantanası.eşimden değil bu tantana ailesinden.ufff çıkmaza girdim.bunalıma girmekten korkuyorum.insan 24 saat hergün evde vakit geçiremiyo.yapacak şey yok tükeniyo.en büyük zevkim internete girip kk karıları napıyo diye bakmak ve cd de korku film izlemek oluyo.dışarıyla tüm bağım kesilmek üzere.artık alışkanlık mıdır nedir benim bile canım istemez oldu ki ben gezmeyi çok seven biriyim.cıvıltım söndü inanın.neyse kafanızı şişirmeyim.b,iraz bakınırım.şimdi eylül de uyanır.:çok üzgünüm:
ah canım yaa sıkma canını.öyle tatile gidersem eylüle ne olur falan diyede düşünme.hiç bişey olmaz Allah ın izniyle.seninde kendini düşünmen gerek ki eylüle daha iyi bakabilesin
slm kizlara.s. kimseler bilmez gecmis olsun

nasilsiniz kizlar kendime hic firsatim kalmiyorkafamçokkarıştı bende dün kadin doguma gittim kontrola hersey normalmiskaydirigubbakcemile3 smer testi verdim bakalim sonuc ne olucakCADIARZU bende yagmuru sütten kesme derdindeyim gece hic uyumuyor devamli gögsümde uyumak istiyor sabaha kadar ikimizde yorgun düsüyoruz :gitme:eger simdi kesemezsem biraz akli ermeye basaldiginda hic kesemiycem allah yardimcimiz olsun:Saruboceq: doktor tablet verdi sütü kessin diye ama ben adetimi bekliyorum sonra basliycam sizlerde ne var ne yok hepiniz kendinize iyi bakin Şeniz

haaa buarada esim portatif bir mama sandalyesi aldi dün benim pek hosuma gitmedi:olmaz: ama yagmur sevdi sanirim rengarek birsey sandalyenin üstüne monte ediyorsun basit birsey ama bizimkinin sevecegi tuttu:çok üzgünüm:
teşekkür ederim canım
aman kısmetcim sakın bırakma memeyi ya.yanına yatır sabaha kadar emerek uyusun sende uyu.valla benim sıpa istemiyor emmek zorla uykusunda emziriyorum.öyle çok düşkün olsa kına kayarım valla.
aleyküm selaam.bu gülçeyeŞenizmaaşallah erken yürüyecek hanımefendi:nazar:

ayyyyy iboşşş bende çok veriyorum eline ama devamlı başında bekliyorum oynarken.Allah korusun geçen bi haber okudum gazetede çorumda 9 aylık bir bebek kapağı yutmuş babasıda çıkaramamış artık nasıl tıkadıysa boğazını acil ambulans uçakla ankaraya götürmüşler bebeğin bilinci kapalıymış.sonra ne olmuş bilmiyorum çocuğun akibetini.o haberden sonra iyice kapatıp öyle veriyorum eline:olmaz:Allah korusun yusufumuda tüm bebekleride:Saruboceq:

he ay geçen benim elti olduydu bende gidip olacağımda bir türlü fırsat bulup olamadım.beraber gidek yarın kızz

ah canım yaa sıkma canını.öyle tatile gidersem eylüle ne olur falan diyede düşünme.hiç bişey olmaz Allah ın izniyle.seninde kendini düşünmen gerek ki eylüle daha iyi bakabilesin

teşekkür ederim canım
aman kısmetcim sakın bırakma memeyi ya.yanına yatır sabaha kadar emerek uyusun sende uyu.valla benim sıpa istemiyor emmek zorla uykusunda emziriyorum.öyle çok düşkün olsa kına kayarım valla.

aleyküm selaam.bu gülçeyeŞenizmaaşallah erken yürüyecek hanımefendi:nazar:

kız sen gelsen açamazsın o kapağı ya, o kadar sıkıydı, hala nasıl çıkardığını anlamıyom geçti kazasız belasız da olan bana oldu :mymeka:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, ibolya+, kimselerbilmez+, Miy+
vaaaayyyyy iiyiz buguuuuunnnn:))))
ha buarada ben bu haliloyu biliom sizde tahmin edebilionuzmu puhahahahaa yazık

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, ibolya+, kimselerbilmez+, Miy+
vaaaayyyyy iiyiz buguuuuunnnn:))))
ha buarada ben bu haliloyu biliom sizde tahmin edebilionuzmu puhahahahaa yazık

hani leeen bi ben varım.
kimmiş bu haliloo bilemedim.bilemedimm ben onuuu bilemedimm.facebookta bi video dönüyorya ege diye bir çocuk mini mini bir kuş şarkısını hatırlayamıyor nasıl ağlıyor bilemedim ben onu hatırlayamadım diyeeekaydirigubbakcemile3ay o geldi aklımaakaydirigubbakcemile3

Back
X