2008 Ekim Anneleri

hani leeen bi ben varım.
kimmiş bu haliloo bilemedim.bilemedimm ben onuuu bilemedimm.facebookta bi video dönüyorya ege diye bir çocuk mini mini bir kuş şarkısını hatırlayamıyor nasıl ağlıyor bilemedim ben onu hatırlayamadım diyeeekaydirigubbakcemile3ay o geldi aklımaakaydirigubbakcemile3

aaaa bilmiom ben o videoyuuu delikafadulden mail at bakem banaaaa delikafadulden

salm arkadaşlar nasılsınız biz tayinciydik yaa geldik yerleştik burayıı hiç sevmedim hayırlısı artık.neti yeni aldıkk bundan sonra katılırım inşş sohbetlerinize.sizler ve bebişlerinizz iyidirr umarımmm

salm arkadaşlar nasılsınız biz tayinciydik yaa geldik yerleştik burayıı hiç sevmedim hayırlısı artık.neti yeni aldıkk bundan sonra katılırım inşş sohbetlerinize.sizler ve bebişlerinizz iyidirr umarımmm

aaaaaaa yavrum hoşgeldin, tayinininz nereye çıkmıştı, hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, ibolya+, kimselerbilmez+, Miy+
vaaaayyyyy iiyiz buguuuuunnnn:))))
ha buarada ben bu haliloyu biliom sizde tahmin edebilionuzmu puhahahahaa yazık

Anaa bi ben eksigim yaa o halilo zaten hic gitmiyo celenim :oklava:

hani leeen bi ben varım.
kimmiş bu haliloo bilemedim.bilemedimm ben onuuu bilemedimm.facebookta bi video dönüyorya ege diye bir çocuk mini mini bir kuş şarkısını hatırlayamıyor nasıl ağlıyor bilemedim ben onu hatırlayamadım diyeeekaydirigubbakcemile3ay o geldi aklımaakaydirigubbakcemile3

Ayy evet ya bende izledim onu nasil agliyo unuttgu icin haa nihal tamam yarin asi olmaya gidek saglik ocana ben seni kapinin onunde beklerim tamammi yakamda bi kirmizi gul olacak beni ordan taniyabilirsin :)delikafadulden

anladım canım.valla ben mıçımı yırttım emsin diye ama hanımefendiler kendileri bıraktı.hayırlısı olsun bakalım.daha gece mama falan da vermiyorum.yazmıştım sana biliyosun ya canım

Canim sen bilirsin ama kesme emsin ya anne sutu alsin bari 1 yasina kadar ayni hacerde oyle oldu cok uzuyo beni gece surekli emmek istiyo artik dayanamiyom uykusuzluga yatiriyom yanima aciyom mememi al zilli diyom bu eme eme uyuyo bende uyuyom ama tabi diken ustunde puhahha napiyim ya valla uyku yuzu gormuyom yoksa arada bi uyaniyom hala birakmamis yavasca cekiyom aninda geri aliyo iyce daliyo cekiyom agliyo oyle uyuyok doymuyo yemiyo baska bisey cunki 2 gundur gece tahilini zorla yediriyom zorla dedigim biberona yapiyom uykulu felan bi sekilde iciriyom da 2 gundur cok uyanip emmedi gibi sende bi dene iyce doyur yatir bakimm napacak

sagolun kizlar fikirleriniz icin:1hug: bugün uykusu vardi cok agladi beni emmek icin kendimi vijdansiz anne gibi hissettim kötükedihüso sonra emzirdim gene uyudu:ecrin_bebek: sanirim biraz daha emmeye devam ama sabaha yagmurada yazik banada ben diken üstünde uyuyorum birsey olucak diye uykum 50 parca oluyor neyse kizlar dediginiz gibi biraz erteleyelim biz bu isi tekrar tesekür ederim fikirlerinize cok öptükŞeniz

bugun gectin aklımdan vallaaaa :1shok: kalp kalbe karsıymıs resmen kaydirigubbakcemile5 yerleşmedi daha heralde falan dedim uzun zaman gelmeyince..ezgi nasıl?o alıabildimi :asigim:
hoşbulduk canım a.s.saol umarım hayırlısı olur.:Saruboceq:giresunun bir ilçesine çıktı canımm daha alışamadımm buralara inşş iyi olurr.

anacım ben 8 aydır istanbuldayım ki düşün en buyuk sehir ama ben bile alısamadım sevemedim :dilcikar: hiç te gidesim yok :dilcikar: ama kocemi ösledim beee :gitme: :asigim:

kızlar cemre cadısı şshal oldu :((( resmen çiş yapıo gibi su cıkıo popsundan :(((

aaaa bilmiom ben o videoyuuu delikafadulden mail at bakem banaaaa delikafadulden
kız facebook adresin yokmu.yoksa hemen alalım çok ilginç videolar dönüyora.s
hoşgeldin canım.alışırsın inşaallah daha yeni gitmişsiniz şöyle iyi bir çevren olursa daha çabuk alışırsın.ezgi nasıl taşınmada zorlandınmı
Ayy evet ya bende izledim onu nasil agliyo unuttgu icin haa nihal tamam yarin asi olmaya gidek saglik ocana ben seni kapinin onunde beklerim tamammi yakamda bi kirmizi gul olacak beni ordan taniyabilirsin :)delikafadulden
:roflol::roflol:kız sen haceri al kucağına hemen tanırım.ama biz yarın hastaneye gideceğiz öğleden sonra işimiz biterse gidelim valla.nasılsa aynı sağlık ocağına gideceğiz.sen evden çıkarken beni çaldır bende çıkarımyerimseniben
kızlar cemre cadısı şshal oldu :((( resmen çiş yapıo gibi su cıkıo popsundan :(((
canım ya üşütmüştür yada dişten dolayıdır.feyza epeydir öyle ya kabız ya ishal ortası yok
ööffff sıkıldım len gelinde iki kıllatak

kız ne kocacıymışsında haberimiz yokmuşkaydirigubbakcemile3

kız facebook adresin yokmu.yoksa hemen alalım çok ilginç videolar dönüyora.s

hoşgeldin canım.alışırsın inşaallah daha yeni gitmişsiniz şöyle iyi bir çevren olursa daha çabuk alışırsın.ezgi nasıl taşınmada zorlandınmı

:roflol::roflol:kız sen haceri al kucağına hemen tanırım.ama biz yarın hastaneye gideceğiz öğleden sonra işimiz biterse gidelim valla.nasılsa aynı sağlık ocağına gideceğiz.sen evden çıkarken beni çaldır bende çıkarımyerimseniben

canım ya üşütmüştür yada dişten dolayıdır.feyza epeydir öyle ya kabız ya ishal ortası yok

kız ne kocacıymışsında haberimiz yokmuşkaydirigubbakcemile3

he yok facebookum.kocemden bakıom ben.
he kı ben kocacıyımdır bakma yanyana gelince yiyok birbirimizi kaydirigubbakcemile3

\Selam ben geldim luna parka gittik ilk defa icimden biseylere binip cosmak geldi hodugum ben binmemevli barkli col cocuk sahabisi koca adamim dedi bende yanliz binmek istemedim uyuz ya

\Selam ben geldim luna parka gittik ilk defa icimden biseylere binip cosmak geldi hodugum ben binmemevli barkli col cocuk sahabisi koca adamim dedi bende yanliz binmek istemedim uyuz ya

noluyomus baba olunca boyu bi karıs buyuyomuymus :mymeka: şu içindeki cocuğu öldürüp hayata küsen insanlara ööle bi sinir oluorum ki :mymeka:

len iboş ne kapatıon len msni angut karı..
nese ben sütümü içemde yatamm.bugun askeri üs kurdum yoruldum puhahahaa

Nihal yatin kacta musait olursun isin biter ben ona gore gelirim ya saat 1 iyimi yavv bu sipa basima dikildi yine yavv bizim yataga attim debelensin diye bende oturuyom geldi sirtimdan kalkti yaga ciplak biyere vurmaya bayiliyo koluma omzuma sip sip vuruyo uyku hala yok gozunde

abbboooowww bu ne kalabalık uleeyyynnn.
leyla kız çok soğuk dışarısı nereye gittiniz.sen bıraksaydın şu herifinide kendin binseydinya

Back
X