2008 Ekim Anneleri

Meran duyarsa yolar bizi onada mi deseydik gelmezdi galiba, zaten hafta sonu bulucacaz yada desekmi ki bilmiyom napak kizarsa saglik ocaanda karsilastik diye puhaha gecmisi okumaz ins yolacak bizi

Nihal ben cikiyom simdi acak gelirim saglik ocanin onune gelince caldiririm uyusun feyza biz geze geze ancak geliriz

napıonuz len kılsızlar :mymeka: hepiniz online gözüküonuz ama kimsecikler yokv :umursamaz: cok moralim bozuk cemrenin ishali gecmedi.sabah sağlık ocana götürdüm.bakmadılar misafirim die.bende 2 okak ötede var ona gittim.yeni tasındık dedim.baktılar kaydirigubbakcemile3 ama ne bakmak.steteskopla karnını dinledi karı bağırsakları hareketli dedi.şeftali yoğurt muz yedir dedi.o kadar :sm_confused: b:sm_confused:ide gece saat bası kalktı hem mız mız.emerken bile yarıda bırakıo ağlıo kuzucum :çok üzgünüm: ama okuyunca anladım ki bizim veletler gene haberleşmiş anlasılan hepsi gece nöbetinde Çok üzgünüm çoook

:roflol: gecmısı okumasa bılem ben ıspıonlucam :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

puhahahaaa bende ispionlucaaaammmmmm lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

bızdıkım bebişin cinsiyeti belli oldumu?kac haftalık oldun :1hug: zümra nasıl?dişleri cıktımı :asigim:

Geçen yıl bu zamanlar: 30 Haftalık hamileydiniz. İnanabiliyor musunuz? Zaman çok hızlı geçiyor değil mi?
bi bebek sitesinden mail gelio bana her hafta..bebişin o haftalık gelişimiyle illgili.altındada bu vardı bugun :asigim:

napıonuz len kılsızlar :mymeka: hepiniz online gözüküonuz ama kimsecikler yokv :umursamaz: cok moralim bozuk cemrenin ishali gecmedi.sabah sağlık ocana götürdüm.bakmadılar misafirim die.bende 2 okak ötede var ona gittim.yeni tasındık dedim.baktılar kaydirigubbakcemile3 ama ne bakmak.steteskopla karnını dinledi karı bağırsakları hareketli dedi.şeftali yoğurt muz yedir dedi.o kadar :sm_confused: b:sm_confused:ide gece saat bası kalktı hem mız mız.emerken bile yarıda bırakıo ağlıo kuzucum :çok üzgünüm: ama okuyunca anladım ki bizim veletler gene haberleşmiş anlasılan hepsi gece nöbetinde Çok üzgünüm çoook

puhahahaaa bende ispionlucaaaammmmmm lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

bızdıkım bebişin cinsiyeti belli oldumu?kac haftalık oldun :1hug: zümra nasıl?dişleri cıktımı :asigim:

nasıl bakmıyolar ya, gıcıklıklarından bakmamışlardır, misafir girişi yapıp bakıyolar isteseler, hayret bişey ya, bence sen en güzeli bi doktora git anam, dediğim gibi de bol bol su bi de muz yidir, şeftaliyle yoğurt kabızmı yapıyomuş hiç dumadımCADIARZU

kızlar gelince bakarsnız gecen pikniğe gitmiştik oranında hayvanat bahçesi var gezdik buda hacerle midillinin masum bakışmalarının fotosu
cok tatli cikmis masallah sana:nazar::nazar::nazar:

celen gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda atlatir:Saruboceq:

bende bugün yagmuru havuza götürücem babasinin gönlü olursa:oklava:
mayosunu kol simiti aldim cok sekerlersırnaşık şey

nasıl bakmıyolar ya, gıcıklıklarından bakmamışlardır, misafir girişi yapıp bakıyolar isteseler, hayret bişey ya, bence sen en güzeli bi doktora git anam, dediğim gibi de bol bol su bi de muz yidir, şeftaliyle yoğurt kabızmı yapıyomuş hiç dumadımCADIARZU

he kız bakmadılar vallaaaaaa Çok üzgünüm çoook teeee yürüyerek yarım saatlik uzaklıktaki sağlık ocaana gönderdiler Çok üzgünüm çoook ama şikayet edicem kücücük bebek hastalanmıs göt kadar sağlık ocaanın yaptığına bak Çok üzgünüm çoook hastaneler bakmayınca tv lere cıkıolar bunların haberi yok heralde Çok üzgünüm çoook
anacım dün ananemde dedi seftali yedir die.tutuomus o.bide patates püresi ve pirinç lapası bide limon.

cok tatli cikmis masallah sana:nazar::nazar::nazar:

celen gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda atlatir:Saruboceq:

bende bugün yagmuru havuza götürücem babasinin gönlü olursa:oklava:
mayosunu kol simiti aldim cok sekerlersırnaşık şey

saol kısmetcim :gitme:
hava gzl heralde delikafadulden oh bizim yerimizide serinleyin delikafadulden güya denizin cennetindeyiz ama bizimkilerin mıclarını kaldırmaya niyeti yok :dilcikar: 12 de dedim hjadi cesmeye gidek die tık yok anasını satim :mymeka:

saol kısmetcim :gitme:
hava gzl heralde delikafadulden oh bizim yerimizide serinleyin delikafadulden güya denizin cennetindeyiz ama bizimkilerin mıclarını kaldırmaya niyeti yok :dilcikar: 12 de dedim hjadi cesmeye gidek die tık yok anasını satim :mymeka:

yok kiz hava berbat nasil yagmur var bir görsensenağlama ben kapali havuza götürmek istiyorum bizim uyuzu razi edebilirsek:Saruboceq:

Eylulcum canim seni cok iyi anliyorum evde bunalmanin ne demek oldugunu iyi bilirim ve esininde surekli calistiginii zaman ayiramadiginida gene biz 2 gunlugune kactik canim ins sizde gidersiniz bende gitmeden once burda tatile gidenlere hep imreniyodum ohh ne guzel diye olar adina seviniyodum inan 2 gun bile yetti bana yani simdi kalmadi o bunalti ins sende soyle bi haftada olsa biyerde kafani dagitirsin gercekten bak icten dua ettim biliyon bizimde hic ihtimal bile yoktu burda bi dua ettim hogumun kafasi beyni sulansiz da gotursun diye hemen tuttu

sağol leloşum.2 gün yetti diyosun ya.sana nasıl inanıyorum bilemezsin.bana 1 gün şu ortamdan uzklaşmak bile yeter inan.ama babası saatlik veriyo izni düşün.ondan izinsiz bi yere gidemiyoruz:kızgın:

bugun gectin aklımdan vallaaaa :1shok: kalp kalbe karsıymıs resmen kaydirigubbakcemile5 yerleşmedi daha heralde falan dedim uzun zaman gelmeyince..ezgi nasıl?o alıabildimi :asigim:

anacım ben 8 aydır istanbuldayım ki düşün en buyuk sehir ama ben bile alısamadım sevemedim :dilcikar: hiç te gidesim yok :dilcikar: ama kocemi ösledim beee :gitme: :asigim:

hatırlanmak güzel canım saol çok sevindim valla opuyorumnanaktanyerleştim sayılır ezgide iyi o hiç bişeyin farkında değil ama sıkılyor odaa evden dışarı çıkmıyoz gezecek çıkacak bi yer yok anlıcan canımmafoldumben.istanbul güzeldir canım bende kardeşimin yanına gidecem yakında istanbula biraz kafa dağıtmak için yordu beni bu taşınma işi

Geçen yıl bu zamanlar: 30 Haftalık hamileydiniz. İnanabiliyor musunuz? Zaman çok hızlı geçiyor değil mi?
bi bebek sitesinden mail gelio bana her hafta..bebişin o haftalık gelişimiyle illgili.altındada bu vardı bugun :asigim:

gerçektende zaman çok hızlı geçiyor canımmm bebişlerimiz dün karnımızdaydı bugün yanımızda ve hızla büyüyorlar maşallah Allah ım hepsini nazarlardan korusun :nazar::

geçmiş olsun celen cemreye ezgide ishal kaçgündürr diş çıkArtıyor ondan olabilir dediler muz şeftali falan yedirdimmm geçti arada bii oluyorr şimdii inşş cemreninkide geçer canım..

Back
X