aaaa delikafadulden nezaman gelion leeennnn delikafadulden hemen bulusak delikafadulden ben ii alıstım bu bulusmayaaaaa kaydirigubbakcemile3
inşallah ibuşum :Saruboceq: dişiniz patladımı?bugun baktık biz.cemrenin kesin üstten gelicek dişleri kafamçokkarıştı acaip kabarmıs.elimle dokununca resmen elime gelio üst tarafları kaydirigubbakcemile3
ay ne gzl yaaaa :1hug: cok sevindim tanısmanıza..keske meranda gelseydi hatta bende kaydirigubbakcemile3 biri benmlen bulussun leeeennnnn laelaelaelaelae
maşşallah hepsineallahım korusun hepsini :Saruboceq:
bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:
Allah belalarını versin bu insanlarım içim bi tuhaf oldu nasıl kıyıyolar küçüçük bebeklere mafoldumbenhiçmi vicdanları yok bunların yaaa insan değil bunlarr resmen canavar hayvanlarrr