2008 Ekim Anneleri

aaaa delikafadulden nezaman gelion leeennnn delikafadulden hemen bulusak delikafadulden ben ii alıstım bu bulusmayaaaaa kaydirigubbakcemile3

inşallah ibuşum :Saruboceq: dişiniz patladımı?bugun baktık biz.cemrenin kesin üstten gelicek dişleri kafamçokkarıştı acaip kabarmıs.elimle dokununca resmen elime gelio üst tarafları kaydirigubbakcemile3

ay ne gzl yaaaa :1hug: cok sevindim tanısmanıza..keske meranda gelseydi hatta bende kaydirigubbakcemile3 biri benmlen bulussun leeeennnnn laelaelaelaelae

maşşallah hepsine :nazar: allahım korusun hepsini :Saruboceq:

bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:

Allah belalarını versin bu insanlarım içim bi tuhaf oldu nasıl kıyıyolar küçüçük bebeklere mafoldumbenhiçmi vicdanları yok bunların yaaa insan değil bunlarr resmen canavar hayvanlarrr

kızlar biz bugün sağlık ocağına gittikti kontrole, dün kontrolümüz vardıydı unutmuşum, bugün götürdüm, boyu 72 kilosu 8130 gram, 130 gramı kıyafetine bezine sayarsak 8 kilo, kilosu az en az 9 kilo olmalıydı ama bebeğin çok fazla hareketli kilo olmaması normal dedi, bi de o aşıdan bende vuruldum, yakarmı diye tereddüt ettim ama yakmıyo, ben bu çocuğa nasıl kilo aldırcam yaa, bi de mamaya çok yüklenme dedi, nette bu aylarda en az 750 ml alması gerekiyo diyo dedim, 500 ml falan alsa yeterli dedi, gündüzleri mama verme vereceksen gece ver dedi, ferrumu 8 damlaya çıkarttık, bi de dra hametan yazdırdıydık, benim sıpa dr sağlık karnesini aldı diye deliriyo, dr da aman kalmadık senin sağlık karnene al dedi, hııııı diye doktora diş biliyo, sağlık ocağının içinde çığlık çığlığa bağırıyo, herkesi bize baktırdı valla :roflol:

kızlar biz bugün sağlık ocağına gittikti kontrole, dün kontrolümüz vardıydı unutmuşum, bugün götürdüm, boyu 72 kilosu 8130 gram, 130 gramı kıyafetine bezine sayarsak 8 kilo, kilosu az en az 9 kilo olmalıydı ama bebeğin çok fazla hareketli kilo olmaması normal dedi, bi de o aşıdan bende vuruldum, yakarmı diye tereddüt ettim ama yakmıyo, ben bu çocuğa nasıl kilo aldırcam yaa, bi de mamaya çok yüklenme dedi, nette bu aylarda en az 750 ml alması gerekiyo diyo dedim, 500 ml falan alsa yeterli dedi, gündüzleri mama verme vereceksen gece ver dedi, ferrumu 8 damlaya çıkarttık, bi de dra hametan yazdırdıydık, benim sıpa dr sağlık karnesini aldı diye deliriyo, dr da aman kalmadık senin sağlık karnene al dedi, hııııı diye doktora diş biliyo, sağlık ocağının içinde çığlık çığlığa bağırıyo, herkesi bize baktırdı valla :roflol:

len angut karı ben ne edem :mymeka: bnm zilloş hem 7700 gram hem 67 cm :çok üzgünüm: üstelik biberonla mama da içmio mafoldumben cok üzülüyorum cok :sinifsinif: gören herkes 6 aylık mı dio kızıma mafoldumben

maaşallah yusuf eymene çocuğun motor gelişimi ayına göre ilerde bile hiç takma kafana.unu kavurup çorbalarına katıyormusun iboşum.onun epey faydası oluyor
len angut karı ben ne edem :mymeka: bnm zilloş hem 7700 gram hem 67 cm :çok üzgünüm: üstelik biberonla mama da içmio mafoldumben cok üzülüyorum cok :sinifsinif: gören herkes 6 aylık mı dio kızıma mafoldumben

şekerim cemreyi kesin yanlış tarttı bu dangalaklar.hem kilo dediğin ne yaa.bebek sağlıklı olsun gerisi hikaye.üstelik cemre emiyorda.opuyorumnanaktan

iyilik şekerim.feyza akşam muhallebesini yemedi çok öğürdü bende zorlamadım.uyudu.çok yorulmuş bugün epey dolaştık çarşıda.sen naptın hacer uyudumu

Iboss saglikli olsunda kilo onemli degil hacerde 2ayda 500gr almis buara sicaktan mi dismi cijacak ne hic istahi yok agzindan geri cikariyo verdigimizi

Yok sekerim daha uyumadi onceden 12 den asagi uyumuyodu 2 gundur de 2 de uyuyo hergun biraz daha gidiyo uykusugunduz uyusa icim yanmiyacak yarim saatte uyuttugum bebe 15 dk uyumadan dikiliyo ins bu dis sıkintisidirda bende rahat ederim

Herseye de distendir diyom mubarek ne kiymetli dismis bi cikmadi gitti alt kopek disi kabarmis acaba once o mu cikacak

bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:
offff herkese günaydın deyip topiği açim dedim ama o kadar iğrençtükü bunlar tiksindim tarif edilemeyen duygular işte öööööffffffff

buda bugün day day durdu kizim
maşallah yağmura yürürde inşallah opuyorumnanaktan
selamun aleyküm ben geldiimmmm.leylayla sağlık ocağı buluşması yaptık:))leylada hacerde birbirlerinden güzeller maaşallah.hacer çok şirinde kızzz yerim seni dedikçe bir kıvrılıyor arabasında görmelisiniz.inşaallah pazara daha uzun uzun sohbet etme fırsatı bulacağız meranla beraber

Neyse kizlar ben kacar cunki kizim uyudu sevindirik oldun hemen bende uyuyayim hadi byy

yatış o yatış daha uyanamadın mı delikafadulden

günaydın kızlar
akşam girdim celen yazını okuyunca hiç bişey yazamadan çıktım dondum kaldım resmen eşime anlattım o da şaşırdı offf nasıl bir dünya nasıl insanlar bunlar kötükedihüso

Slm Kızlar Herkes Cevaplayabilir mi Lütfeen!!!
Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya

Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya

bızdıkım moral bozucak bişi yok ki :sm_confused: cünkü ekime kadar hiçbirimize ası yok :sm_cool:

tünaydın millet.cemrenin uykusu iice bozuldu :(( beter durumdayım :((( gece 12 de bi basladı ağlamaya 2 ye kadar :((( aslında ağlamada deil mız mız :(( gece 3-5-7 nöbetine dikti anasını :((( bide gezmeye gidecedim bugun inşallah burnumdan getişrmez pooofff

celenln yazdığını okudum da....ALLAH belalarını versin..RABBİM en ağır cezayı verecektir...bu nasıl birşey ya... ağlıycam sinirimden....olay gerçekse yapanların uyduruksa uyduranların .....ne diyim ya...

kızlar kocacım gitmeden karadeniz gezis yapcaz yine yerimizi ayırttırdık bile ağustos başı gidyoz insan yaşadığını bi daha anlıyo karadenizde belki bileniniz vardır ayder yayşlasına gidecez önce cennetten bir köşe sanki yaaa çok mutlu oldum gideceğimize hem yakın da buraya 3-4 saat ancak trabzona da gidecez harika ya

bızdık bebekler değil kendimiz gittik aşıya.sağlık ocaklarında kızamıkçık aşısı vuruyorlar.18-35 yaş arası tüm bayanlara.ondan bahsettik
kızlar kocacım gitmeden karadeniz gezis yapcaz yine yerimizi ayırttırdık bile ağustos başı gidyoz insan yaşadığını bi daha anlıyo karadenizde belki bileniniz vardır ayder yayşlasına gidecez önce cennetten bir köşe sanki yaaa çok mutlu oldum gideceğimize hem yakın da buraya 3-4 saat ancak trabzona da gidecez harika ya

kız ne ballandırdın haa.valla çok gidesim geldi.bizde yakınızya herif biaraba alsında gidelim.
senin adınada çok sevindim canıımmkaydirigubbakcemile2

Back
X