len angut karı ben ne edem :mymeka: bnm zilloş hem 7700 gram hem 67 cm :çok üzgünüm: üstelik biberonla mama da içmio mafoldumben cok üzülüyorum cok :sinifsinif: gören herkes 6 aylık mı dio kızıma mafoldumben
yavrum cemre hasta old u durdu sürekli, o yüzden diye düşünüyorum ben, bir de bizimkisi erkek çocukları için değerlendirildi, kızlarla erkeklerin gelişim tabloları aynı değil ki anacım, bak cemre hastalığını bi atsın tamamen iyileşsin gör bak dobiş bişey olcek
maaşallah yusuf eymene çocuğun motor gelişimi ayına göre ilerde bile hiç takma kafana.unu kavurup çorbalarına katıyormusun iboşum.onun epey faydası oluyor
şekerim cemreyi kesin yanlış tarttı bu dangalaklar.hem kilo dediğin ne yaa.bebek sağlıklı olsun gerisi hikaye.üstelik cemre emiyorda.opuyorumnanaktan
yok un falan koymuorum çorbalarına, mercimek pirinç irmik gibi şeyler koyuyorum, bi de ekmek ufalayıp vriyorum, kız un kuru kof şişmanlık etmezmi ya netcez uunu, ekmekten alıyo ya zaten ihtiyacınıCADIARZU
Iboss saglikli olsunda kilo onemli degil hacerde 2ayda 500gr almis buara sicaktan mi dismi cijacak ne hic istahi yok agzindan geri cikariyo verdigimizi
yok yavrım takmıom. ben zaten neden kılo almadııgını bılıom. 2 dk durmıo yerınde ay. dur durak bılmıo. kılo almaması normal zaten ama olması gerekenın altındaymıs ıste. bı de bunun vucudunda gram yag yok: hele bacaklar kas yaptı. daha da erıyıp gıtmese barı bu kıpırdaklıkla kaydirigubbakcemile3
Yok sekerim daha uyumadi onceden 12 den asagi uyumuyodu 2 gundur de 2 de uyuyo hergun biraz daha gidiyo uykusugunduz uyusa icim yanmiyacak yarim saatte uyuttugum bebe 15 dk uyumadan dikiliyo ins bu dis sıkintisidirda bende rahat ederim
kız bu aralar benimki de bi aceyip ya, sıcaklardanmı bilmiyom, gece 1 defa kalkardı mama içmeye, yatarken bi de sabah 5 de verirdim, bi de gece içerdi işte, iki gecedir zırt pırt kalkıyo, vaaa vuuu söyleniyo, uyku sersemi kalkamıyom da yerimden, ama sizin ora serindi r dimi, diş mi geliyo acep niye ki CADIARZU
Slm Kızlar Herkes Cevaplayabilir mi Lütfeen!!!
Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya
bızdıkcım bebelerin 1 yaşına kadar aşısı yok, dün biz kontrol için gittik, aşıya değil, aşıyı ben oldum, 18-35 yaş arası kadınlara kızamıkçık aşısı yapıyolar, ama sen olamazsın, çünkü hamilelikte kesinlikle yapılmaması gerekiyomuş çok tehlikeliymiş, istersen emin olmak için sağlık ocağına bi sor, benim ebe öyle dediydi, gebelik yok dimi diye defalarca sordu hatta, gebelikte tehlikeli bu dediydi, zümranın aşısı 1 yaşında canikom korkma
tünaydın millet.cemrenin uykusu iice bozuldu

( beter durumdayım

(( gece 12 de bi basladı ağlamaya 2 ye kadar

(( aslında ağlamada deil mız mız

( gece 3-5-7 nöbetine dikti anasını

(( bide gezmeye gidecedim bugun inşallah burnumdan getişrmez pooofff
kız cemrenin damağı kabardımı bi baksana, bi de belki ishalden yapıyo olabilir, o çişindeki iltihap geçtimiydi, ondanda yapıyo olabilirmi
kızlar kocacım gitmeden karadeniz gezis yapcaz yine yerimizi ayırttırdık bile ağustos başı gidyoz insan yaşadığını bi daha anlıyo karadenizde belki bileniniz vardır ayder yayşlasına gidecez önce cennetten bir köşe sanki yaaa çok mutlu oldum gideceğimize hem yakın da buraya 3-4 saat ancak trabzona da gidecez harika ya
gezin ülen gözümüz yok kaydirigubbakcemile3 benim için de gez zambakım, varış geliş ben ücretsiz izinin bitişini beklemicem herhalde, para nanay, tek maaş gitmick gibi, herif de tutturmuş yeter diye, cebinde bi kuruş harçlık yok, sinirim bozuldu vallaha işe başlamayı düşünüyorum, netsem fisfisfis