Anaa bugun herkes ayni dertte az once kavonozu almis ve yere atti tabi cam tuz gibi oldu tum mutfaga dagildi sinirim iyce kalkti sabir dedim sustum makinayi aciyom agliyo sesinden korkuyo odaya koyuyom geri geliyo komsuya birakiyim 5 dk dedim o ara amcasi geldi 10dk bakabildi durmuyoki neyse hemen supurdum sildim karnim acikti bisey hazirlayip yemek luks benim icin domates felan biseyler kestim sabrimi tasirdi ekmegi alid yeni temisledigim yere doktu yedigimi zikim etti sabrim tasti artik valla bagirdim hirpaladim acik pisman degilim inan canima tak ettirdi onun ustune hatun uyumasinmi cani onu istiyomuss ohh yattim kanapeye ins hemen uyanmaz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canı azar işitmek istiomuş demekki, yav yapmayalım etmeyelim diyoz da valla bana da sinir geldi, aaa yeter be yatcaksan yat dedim böcük böcük bakıyo kaydirigubbakcemile3 sonra da kıyamadım geri sarıldım öptüm, iki ucu moklu değnek yaa, bak şimdi yürteciyle boğuşuyo, yürütecine tırmanmaya çalışıyo, dizlerinin üzerinde ayağa kalktı sonra yürütec hareket edince geri düştü, şimdi kafayı patlatcak laelaelaelaelae