2008 Ekim Anneleri

saolun teyzeleri hem büyüdü hemde çok yaramaz oldu..
uyutucam uyumuyo babası gelsinde yıkayıp uyutucam..
çelenim naaptı hödüğün yine..sewmiom deme kız sewmesek 1 gün bile katlanılmaz bunlara ayol:umursamaz:
hepinizi öptüm..iyi geceler bol UYKULAR..opuyorumnanaktan
bu arada biz bugün 9. ayımızı bitirdik..hayde halayaaaaa:teytey::teytey::sm_cool:

Son düzenleme:
berbat ötesi bi gündü vallakafamçokkarıştıtüm gün uyumadı ve uyumadıkça huysuzlaştı.bende dayanamadım bikaç tane patlattım poposuna:çok üzgünüm:sonra kendime kızdım.zaten ağlamaya yer arıyorum.sulugözün tekiyim.kociş işten geldi beni salya sümük görünce üzüldü baya. kalk gidelim salıncak alalım dedi.biz daha önce durmaz diye almamıştık.arabaya binince nasıl sessiz duruyo sanki koca gün böğüren o değildi.neyse hem salıncak hemde oto koltuğu aldık.küçük geliyodu koltuğu artık.baya da uygun oldu.eve geldik.yıkadık,mamasını yedi ve salıncakta sızdı..saat 10 du.sabahın köründen beri bi fili o kadar emzirip sallasam o bile uyurdu yahuu:umursamaz:inşallah salıncağını sever, uykusu gelir.yarın kociş nöbetçi valla dayanamıyorum omzumda lifmi koptu noldu koca bi yumru oldu ve çok ağrıyo:çok üzgünüm:

alla allaaaaa fisfisfis ne gibi bir nedeni olabilir ki uyumamak için?patoşum genel durumu ii dimi?istersen altına naylon ser onun üstüne carsaf.bezsiz uyut bakalım belki sıcakta bezi rahatsız ediyodur.üstünü ört ama cıbıl kalmasın popişi cokacimcoook
yok canım genel durumu gayet iyi.sadece tatil dönüşü huy değiştiriyo sanırım.orda dedesi tüm gün kucağında gezdirdi,oynadı.kalabalığa alıştı.burda evde ikimiz kalınca huysuzluk yapıyo..ben ona bağlıyorum yani.ağlaması bile değişti çocuğun.off yağız yapma diye bağırdım bugün..resmen yerde ayak ve ellerini yere vura vura ağladı.tepinir gibi ve ağlamak değil çıkardığı ses böğürmek:uhm:şimdiden böyleyse ilerde ne olucak bu çocuğun hali valla düşününce korkuyorum.psikopat bi tipmi olcak yoksa yaaaasenağlamaeşime diyorum zaten ilerde bu bizi döverse sakın şaşırma diyesenağlama
canım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeem

hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyo

ben burdayım ama gidiyom malesefe :gitme:
zambakcm yok valla alıştım sanıyodum ama belli bi zaman çok güzel bi düzene oturtmuştu işi.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.en çok da bu düzeni bozduğu için üzülüyorum zaten.bide gitgide daha ağırlaşıyolar..ve de daha yaramazlar.alışsamda zorlanıyorum.halimiz zor valla sürekli kucakta 10 kilo yükle gezmek kolay değil..napalım Allah yokluklarını göstermesin..katlancaz
bu arada yazdıklarını okuyunca küçük dilimi yuttum diyebilirim.Allah kolaylık versin.gülçe sanırım aramızdaki en hareketli bebek.bizimki daha tırmanmayı falan beceremiyo.aman becermesin bi emeklemeyi öğrendi ev küçük tüp patlamış gibi dağıldıkafamçokkarıştı
çelenim naaptı hödüğün yine..sewmiom deme kız sewmesek 1 gün bile katlanılmaz bunlara ayol:umursamaz:
bu arada biz bugün 9. ayımızı bitirdik..hayde halayaaaaa:teytey::teytey::sm_cool:

canım çok tatlı maşallah:nazar:
10.ayınız hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:

herkese iyi geceler.çooook yorgunum.üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum.hemen yatcam
hepinizi öptümopuyorumnanaktan

Zambak sen alinti yapmissinya o balayina giderken kayniyla eltisiyle giden felan yazisini ben yazmadim ulee ama benden alinti yapmissin ama benim eltim yok ve biz balayina gitmedikk ühü ühühü kisin evlendik yaza plan yaptik ve ben yazin hamileydim yalan oldu yani

Aksam bizde macarali sekilde uyuduk hanfedileri kudurdu hep babannesi istanula gidince boyle kavga cikiyo aksma yemegimi yedirmedi tani ne kucakta duruyo ne yerde neyse herif yesinde alsin ben yiyim dedim allahim cocugu odaya babasina goturuyo mutfaga geliyom 2dk gecmiyo bi bakiyom gelmis bacagima yapismis agliyo kac kez aynisi oldu durmuyomus neyse aldim dolastirdim geri verdim yemek sogudu isittim saat 10 durmuyo babada dursa adamada bisey diyemiyom beni istiyo hadi parka goturelim yoralim uyusun dedim gittik salladik kaydirdik geldik cay yapmistim sabahki kekle onu getirdim yemek yemektamn vazgectim tekrar isitmaya erindim neyse onuda yiyemedim cay sogudu mama yaptim icirdim ihiih uyumuyo balkonda uyutacaktim serin diye esiyodu vazgectim sonra kucagimda uyudu ohh dedim ki tel caldi haydaa geri kalkti pes dedim kactim yaa valla canimdan bezdim bulasiklari topladim geldim ikiside uyumus hele sukur cayi isittim da icebildim bisey yiyemiyom sutte olmuyo

Meranimm canim asil ben size tesekkur ederim sirf hodugum izin vermiyo diye dukkana geldiniz koyden geldiyseniz ayarlayakda gelin bize yaav daha size muzlu rulo pasta sozum var o diyeti bozdurcm resimlere depek net degildi ama neyse en guzel resimleri nisan cekti ayy kizlar nisan bi tatli bi akilli masaalh resim cekiyoya hep ayni olmazmis illa bi degisiklik yapmak istiyo annesi hadi kizim cek diyo biz seklimiz bozmuyoz oda bakiyo olmadi boydan cekiyoo hani mantiyi neden hep ayni yapiyoruz yaratici ol biraz demisya o hesap cok tatli tameri hic kiskanmiyo masallah tamerin 4 tane disi cikti diyo hergun kalkip sayiyomus
kaydirigubbakcemile2hihoyyytaboww rulo pasamı yapacaksın bizeee.kaydirigubbakcemile3
KmmDjhjkod1qcmn.xC hacerden selam ekim arkadaslarina
oyyy ben onun o yumuk yumuk ellerini öperimde yerimopuyorumnanaktan
Aksam bizde macarali sekilde uyuduk hanfedileri kudurdu hep babannesi istanula gidince boyle kavga cikiyo aksma yemegimi yedirmedi tani ne kucakta duruyo ne yerde neyse herif yesinde alsin ben yiyim dedim allahim cocugu odaya babasina goturuyo mutfaga geliyom 2dk gecmiyo bi bakiyom gelmis bacagima yapismis agliyo kac kez aynisi oldu durmuyomus neyse aldim dolastirdim geri verdim yemek sogudu isittim saat 10 durmuyo babada dursa adamada bisey diyemiyom beni istiyo hadi parka goturelim yoralim uyusun dedim gittik salladik kaydirdik geldik cay yapmistim sabahki kekle onu getirdim yemek yemektamn vazgectim tekrar isitmaya erindim neyse onuda yiyemedim cay sogudu mama yaptim icirdim ihiih uyumuyo balkonda uyutacaktim serin diye esiyodu vazgectim sonra kucagimda uyudu ohh dedim ki tel caldi haydaa geri kalkti pes dedim kactim yaa valla canimdan bezdim bulasiklari topladim geldim ikiside uyumus hele sukur cayi isittim da icebildim bisey yiyemiyom sutte olmuyo
ahh canım ya açmı kaldın.valla biz feyza uyanıksa yer sofrası yapıyoruz öyle yiyoruz.o zaman yanımızda otururken oyalaması daha kolay oluyor
Hadee tukani kitliyomm halilo cik git sende ne bekliyon

ben varımya kızz.kocaman beni görmedinmisositososito

Zambak sen alinti yapmissinya o balayina giderken kayniyla eltisiyle giden felan yazisini ben yazmadim ulee ama benden alinti yapmissin ama benim eltim yok ve biz balayina gitmedikk ühü ühühü kisin evlendik yaza plan yaptik ve ben yazin hamileydim yalan oldu yani

açıklıyorummmmmmmm ,; balayına hamile eltisi, çocuğu ve kaynı ile giden benim.kaydirigubbakcemile4
ama leylacım senin iletinde sanki sen yazmışsın gibi görünüyo ondan böyle. yerimseniben

günaydın iboşuuuuuuuuuuuuum rüyamda seni gördüm istanbuldaymışız ve yolda karşılaşıyoz nasıl sarıldık birbirimize yaaaaaaaaaa gerçek gibiydi

Kizlar artik bunu soylemekten biktim ama cok uykum var yaa yere oyuncaklarini doktum oturttum yanina halinin ustune serildim gayri ayakta bile duramiyom tabi kafam yere degdi hemen damisin elimde hacerin bacagindaki biyere giderse haberim olsun diye okadar yani ben dalmisim hemen gidip 3lu pirizlen oynuyo bu bebe ariza yavv

günaydın millet zemuszemus acaip keyifliyim mutlyuyum üstelik cemrenin uyummamasına rağmen lülülülülülü bi arkadasımın doğal yolla hamile kaldıının haberini aldım acaip keyifliyim :delphin:

o kapı çarpmalarına bende hastayım.bide bizim üst katımız teras. üstte gezilen ayak sesi kapı çarpması hepsi bizim kattan duyuluyor. :kızgın: tahmin edersin uyku saatlerimiz nasıl geçiyordur.allahtan şu an herkes yazlıkta da evde sesszice uyutabiliyorum.(kısmen)
niye kızdırdı bu ekim babası gene???:olmaz:
aman hep aynı şey gelme gitme davası şte :umursamaz:
bugün herkes ayni dertten muzdarip galiba:1no2: uyumuyor allah uyumuyor delikafaduldenkafayi yemek icten degil ya cildiracagim imdaaaaaaatkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
puhahahaaa kaydirigubbakcemile5
canım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeem

hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyo

ben de balayını kaynansı kayınbabası görümcemin kocasıyla geçirdim iğrenççti :oklava: boşanmamın eşiğinden dönmüştük :oklava: hem de boşanmamızı kaynanam ve kayınbabam istemişti kötükedihüso

ben burdayım ama gidiyom malesefe :gitme:
:1shok: bunların hepini 10 aylık bebekmi yapıooooo :1shok: inşallah biraz buyuynce sakinler yoksa moku yedin lülülülülülü
orası ööle canım seviik ama sevmiikde :dilcikar:
berbat ötesi bi gündü vallakafamçokkarıştıtüm gün uyumadı ve uyumadıkça huysuzlaştı.bende dayanamadım bikaç tane patlattım poposuna:çok üzgünüm:sonra kendime kızdım.zaten ağlamaya yer arıyorum.sulugözün tekiyim.kociş işten geldi beni salya sümük görünce üzüldü baya. kalk gidelim salıncak alalım dedi.biz daha önce durmaz diye almamıştık.arabaya binince nasıl sessiz duruyo sanki koca gün böğüren o değildi.neyse hem salıncak hemde oto koltuğu aldık.küçük geliyodu koltuğu artık.baya da uygun oldu.eve geldik.yıkadık,mamasını yedi ve salıncakta sızdı..saat 10 du.sabahın köründen beri bi fili o kadar emzirip sallasam o bile uyurdu yahuu:umursamaz:inşallah salıncağını sever, uykusu gelir.yarın kociş nöbetçi valla dayanamıyorum omzumda lifmi koptu noldu koca bi yumru oldu ve çok ağrıyo:çok üzgünüm:

yok canım genel durumu gayet iyi.sadece tatil dönüşü huy değiştiriyo sanırım.orda dedesi tüm gün kucağında gezdirdi,oynadı.kalabalığa alıştı.burda evde ikimiz kalınca huysuzluk yapıyo..ben ona bağlıyorum yani.ağlaması bile değişti çocuğun.off yağız yapma diye bağırdım bugün..resmen yerde ayak ve ellerini yere vura vura ağladı.tepinir gibi ve ağlamak değil çıkardığı ses böğürmek:uhm:şimdiden böyleyse ilerde ne olucak bu çocuğun hali valla düşününce korkuyorum.psikopat bi tipmi olcak yoksa yaaaasenağlamaeşime diyorum zaten ilerde bu bizi döverse sakın şaşırma diyesenağlama

zambakcm yok valla alıştım sanıyodum ama belli bi zaman çok güzel bi düzene oturtmuştu işi.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.en çok da bu düzeni bozduğu için üzülüyorum zaten.bide gitgide daha ağırlaşıyolar..ve de daha yaramazlar.alışsamda zorlanıyorum.halimiz zor valla sürekli kucakta 10 kilo yükle gezmek kolay değil..napalım Allah yokluklarını göstermesin..katlancaz
bu arada yazdıklarını okuyunca küçük dilimi yuttum diyebilirim.Allah kolaylık versin.gülçe sanırım aramızdaki en hareketli bebek.bizimki daha tırmanmayı falan beceremiyo.aman becermesin bi emeklemeyi öğrendi ev küçük tüp patlamış gibi dağıldıkafamçokkarıştı

canım çok tatlı maşallah:nazar:
10.ayınız hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:

herkese iyi geceler.çooook yorgunum.üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum.hemen yatcam
hepinizi öptümopuyorumnanaktan
:gitme: inşallah bugun güzel gecer :Saruboceq:
al gülcetyi vur havcere kaydirigubbakcemile3
1 aatir emziriyorum cemreyi uyucak die.uyudu kuzucuk yatırdım.ananemde uyuduğunu görmemiş koridorda bağıra bağıra sarkı söölemey basladı kafamçokkarıştı e tabi cemrede mızıldadi.şimdi uyuttum gene bakalım ne kadar sürcek Çok üzgünüm çoook

Zambak kaynanan napii leen sinirlenmemek icin halleyy yee len hani reklamlarda cikiyo ya adam diyo annem 4 ayligina bize geliyo diye oda aa ne guzel bihaber bu diye herkese bi halley oluyo sanada bi halley olsun leenn

günaydin kizlara.s. coooooooooooooooooook yorgunum coooookkafamçokkarıştı gece 4.30 dan beri ayaktayim:1shok: sabaha kadar deliksiz yatan kiz cildirdi uyumuyor allah uyumuyordelikafadulden araliksiz 2 saat agladi:çok üzgünüm: bende cildirma noktasina geldim birazcik bagirdimdelikafadulden sonra pisman oldum ama kizim küsmüs bana sabahtan beri hic yüzüme bakmiyor:dilcikar: hiiih hasbam küsmeyi nerden bilirse:roflol: babasina cekmis babasida ayni allahim ben bu kiza hamileyken niye bu kadar cok baktim benim hödüge ya senağlamasenağlamasenağlama

ya kizlar bu ay dolunay falanmi var:roflol: bütün bebekler cildirma noktasinda hepsinin birden delirmeside normal gelmiyor bana hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya ben bu sinirle kizicaniz biliyom ama sigaraya yeniden baslaiycam diye korkuyom buara cok canim cekiyor-tatlicadiarzu-:1no2:

selammmmmmm ben geldimmopuyorumnanaktan
çok özledim sizi sanal ortamı pöf:delphin:
nettiriyonuz bebişler ne alemde şöle bi geçmişe bakıp hemen çıkıcam inş herkes iyidir
bebişler iice yormaya başlamış herhald
leyloşum diş çıkarmadı galiba hala hacer
biz dişleri dörtledik arka arkaya geldiler valla altta 3 üstte 1 dişimiz var çok komik görünüyokaydirigubbakcemile3
ama diş çıkrınca geceleri rahtladım genelde bir kere kalkıyo süt içip uyuyo neydi o 5-10defa kalktığım günlerkafamçokkarıştı
onun dışında daha emekleme yürüme faaliyetimiz yok ama odanın bi ucundan diğer ucuna srünebiliyoz dün ben mutfaktayken sehpanın altına girmeyi başarmış ama çıkamamış sıpacanım:roflol:
günlerim otomatiğe bağlandı çok sıkılıyorum ... programlanmış gibi kalk erayla oyna 10 olsun uyut ders çalış çocuk uyansın oyna 3 olsun uyut yemek yap temizlik yap koca gelsin yemek ye çocuğu uyut ders çalış .... çok bunalıyorum nefes alacağım zaman kalmadı pöffffffffffkafamçokkarıştı:sinifsinif:
şu aralık çabuk gelir inş ....hepinizi ve bebişleri çok öpüyorumopuyorumnanaktan

günaydııınnn milleetttttt.. ben bugün gezmeye gidiom..
umarım efe kaan huysuzluk yapmazda burnumuzdan gelmez..eşimin teyzesininoğlunun kınası war bol bol oynıcam zemuszemustabi bizim paşazade''efe bey'' izin verirse..hepinizi öptüm..güzel bi gün geçirinopuyorumnanaktan

günaydın iboşuuuuuuuuuuuuum rüyamda seni gördüm istanbuldaymışız ve yolda karşılaşıyoz nasıl sarıldık birbirimize yaaaaaaaaaa gerçek gibiydi

yapma yaaopuyorumnanaktan, ayy keşke bi gün hepimiz bir yerde toplanıp da akşama kadar fingirdesek, bebeler hır çıkartsa hep beraber delirsek, ayyyyyy bu bebe beni delirtecek diye birbirimize dert yansak, ne güzel olurdu :çok üzgünüm:
Gunaydin ibossum geldim len geldim ac kollarinu

hoşgeldin len leloşum, benimki de azdı bu aralar yaa, dün sabahtan 1 saat uyudu, oymuş daha da uyutamadım gündüz, tam uyutuyorum yarım saat geçmeden kalkıyo, akşam üzeri yarım saatten fazla kucağmda gezdirip uyutmaya çalıştım, uyumadı uyumadı uyumadı kafamçokkarıştı bu bebelerin hepsi aynı zamanda aynı haltı işliyolar :sinifsinif:ne dertleri var bi anlasak, sıcaklardan desek zambakın ora soğuk bile denebilir, dişten desek hepsimi diş çıkartıyo bu danaların :oklava:galiba bunlar yine muayyen günlerindeler :roflol::roflol:leyla bu arada bizim salonda 2 tane 5li priz var, birisini pc masasının arkasna sakladım, diğeirini de tekli koltuğun arkasına, anca kablolarını çekiştirebiliyo, orta yerde bırakma anam sakla onları bi yere, parmağını filan sokar allah korusun yasakkelime
günaydın millet zemuszemus acaip keyifliyim mutlyuyum üstelik cemrenin uyummamasına rağmen bi arkadasımın doğal yolla hamile kaldıının haberini aldım acaip keyifliyim ::

aman hep aynı şey gelme gitme davası şte ::

puhahahaaa

:: bunların hepini 10 aylık bebekmi yapıooooo :: inşallah biraz buyuynce sakinler yoksa moku yedin

orası ööle canım seviik ama sevmiikde ::

:gitme: inşallah bugun güzel gecer ::

al gülcetyi vur havcere
1 aatir emziriyorum cemreyi uyucak die.uyudu kuzucuk yatırdım.ananemde uyuduğunu görmemiş koridorda bağıra bağıra sarkı söölemey basladı kafamçokkarıştı e tabi cemrede mızıldadi.şimdi uyuttum gene bakalım ne kadar sürcek
kız mıhtar çok sevindim arkadaşın adına, az çok ne demektir bilirim, evlat hasreti çekmek zor :gitme: allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, bütün yaramazlıklarına rağmen çok datlular yaa kaydirigubbakcemile3 şu kalabalıkta uyutma mevzuu benim de çok canımı sıkıyo, kardeşimin düğünü için akrabalar gelmişti şehir dışından, pek hazzetmeyiz kendilerinden ama akraba işte çağırmasan olmuyo, geçen cuma bana geldiler annemle, ben çocuk uyutcam diye uğraşıyom, annemle car car konuşuyo, annem fıs fıs konuşuyo karı son ses, uyutmaya giderken de çıt çıkarmayın diye tembihledim yaa karı banamısın demiyo, onun yüzünden uyumadı çocuk Çok üzgünüm çoook
Zambak kaynanan napii leen sinirlenmemek icin halleyy yee len hani reklamlarda cikiyo ya adam diyo annem 4 ayligina bize geliyo diye oda aa ne guzel bihaber bu diye herkese bi halley oluyo sanada bi halley olsun leenn

:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim
günaydin kizlar. coooooooooooooooooook yorgunum gece 4.30 dan beri ayaktayim:1shok: sabaha kadar deliksiz yatan kiz cildirdi uyumuyor allah uyumuyordelikafadulden araliksiz 2 saat agladi:çok üzgünüm: bende cildirma noktasina geldim birazcik bagirdimdelikafadulden sonra pisman oldum ama kizim küsmüs bana sabahtan beri hic yüzüme bakmiyor:: hiiih hasbam küsmeyi nerden bilirse:roflol: babasina cekmis babasida ayni allahim ben bu kiza hamileyken niye bu kadar cok baktim benim hödüge ya

ya kizlar bu ay dolunay falanmi var:roflol: bütün bebekler cildirma noktasinda hepsinin birden delirmeside normal gelmiyor bana hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya ben bu sinirle kizicaniz biliyom ama sigaraya yeniden baslaiycam diye korkuyom buara cok canim cekiyor-tatlicadiarzu-:1no2:

kız diyomya bunlar yine muayyen günlerindeler delikafadulden ben sigaraya başlayalı çok oldu bu arada, sıkıntıdan sigaraya vuruyom kendimi :gitme:
selammmmmmm ben geldimmopuyorumnanaktan
çok özledim sizi sanal ortamı pöf:delphin:
nettiriyonuz bebişler ne alemde şöle bi geçmişe bakıp hemen çıkıcam inş herkes iyidir
bebişler iice yormaya başlamış herhald
leyloşum diş çıkarmadı galiba hala hacer
biz dişleri dörtledik arka arkaya geldiler valla altta 3 üstte 1 dişimiz var çok komik görünüyokaydirigubbakcemile3
ama diş çıkrınca geceleri rahtladım genelde bir kere kalkıyo süt içip uyuyo neydi o 5-10defa kalktığım günlerkafamçokkarıştı
onun dışında daha emekleme yürüme faaliyetimiz yok ama odanın bi ucundan diğer ucuna srünebiliyoz dün ben mutfaktayken sehpanın altına girmeyi başarmış ama çıkamamış sıpacanım:roflol:
günlerim otomatiğe bağlandı çok sıkılıyorum ... programlanmış gibi kalk erayla oyna 10 olsun uyut ders çalış çocuk uyansın oyna 3 olsun uyut yemek yap temizlik yap koca gelsin yemek ye çocuğu uyut ders çalış .... çok bunalıyorum nefes alacağım zaman kalmadı pöffffffffffkafamçokkarıştı:sinifsinif:
şu aralık çabuk gelir inş ....hepinizi ve bebişleri çok öpüyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldin kız, ders çalıışıyon da ondamı gelmiyon sen buraya, aynen bende otomatiğe bağlandım ve çok sıkıldım artık, bikaç gün anneme kaçayı m diyom, hatta benim herif dün anemlere git istersen hafta sonuna kadar orada kal dedi ama gitsem nolcak, annemlerin ev müstakil, sağında solunda 2-3 katlı evler var, rüzgar esse de evin içine vurmuyo, çok sıcak oluyo, klimalı odaya yatırim desem bu sıpa yerini yadırgıyo, yemek yedirmesi de mecburen bana ait, annemde durmuyo deli danalar gibi tepiniyo :mymeka: yani annemlere gitsem de dinlenemicem mafoldumben
günaydııınnn milleetttttt.. ben bugün gezmeye gidiom..
umarım efe kaan huysuzluk yapmazda burnumuzdan gelmez..eşimin teyzesininoğlunun kınası war bol bol oynıcam zemuszemustabi bizim paşazade''efe bey'' izin verirse..hepinizi öptüm..güzel bi gün geçirinopuyorumnanaktan

ooyy iyi gezmeler len, benim yerime de oynat göbeciğini kaydirigubbakcemile3kına gecesi gündüz mü CADIARZU

yok yavrum halleyi paketiyle yutsam bana kar etmez öldürüverirdim içim soğurdu o kadar kalamaz allahtan dün akşam mutfaktayım eşim içeri bir gitti ağzında çğnediği fındığı kuzuma vermiş gidip gırtlağını sıkiiiiiim dedim allahtan eşim de bu konuda duyarlı da kızdı annesine amaaaa yüzsüz gülüyo

yok yavrum halleyi paketiyle yutsam bana kar etmez öldürüverirdim içim soğurdu o kadar kalamaz allahtan dün akşam mutfaktayım eşim içeri bir gitti ağzında çğnediği fındığı kuzuma vermiş gidip gırtlağını sıkiiiiiim dedim allahtan eşim de bu konuda duyarlı da kızdı annesine amaaaa yüzsüz gülüyo

ağzında çiğnediği fındığı mı verdiii :1shok::1shok: yaaa manyakmı bu kadın, bizler anneleriyken böyle bişey yapmıyoruz yuh diyorum şok oldum :1shok: bikeresinde benim de gezmeye gittiğim bir yerde kadın kendi içtiği çayın kaşığıyla zorla çay vermeye kalkmıştı yusuf eymene, kadına verme diyorum bişey olma z diyo, verme diyorum bişey olma z diyo, en sonunda vermesene bee dedim, ordan başka bir kadın da bak annesi kızıyor verme dedi, kadın öyle durdu, yahu sana ne ben anasıyım sana ne oluyo da beslemeye kalkıyosun, hem de hiçbişeye yaramayan çayla:mymeka: beslenecekse ben beslerim dimi, çok sinir olmuştum yaa, höt diye yolcaktım çocuu kadının elinden ama ortada sofra kurulmuştu kadın da bana biraz uzaktı, aramızda çocukları vardı, sinir oluyorum böyle durumlara, tepkini koy len zambak, ağzında çürükmü var yara mı var, bi sürü bakteri var, onun ağzından çıkan artığı mı yicekmiş gülçecik :oklava:

Back
X