kızlar benim kızım yatağı sallanmazsa uyumuyor gündüzleri işi gücü bırakıp sallıyorum ama gece beni mahvediyor salladığımda uyuyor ne zaman bırakırsam hemen uyanıyor ne yapacağımı bilemiyorum eşimle nöbetleşe sallıyoruz 1.5 yaşına girecek ama hala yeni doğmuş gibi uyumuyor artık dayanamıyoruz tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim lütfen yardım edin tek isteğim bir kaç saatte olsa uyumak
kızlar benim kızım yatağı sallanmazsa uyumuyor gündüzleri işi gücü bırakıp sallıyorum ama gece beni mahvediyor salladığımda uyuyor ne zaman bırakırsam hemen uyanıyor ne yapacağımı bilemiyorum eşimle nöbetleşe sallıyoruz 1.5 yaşına girecek ama hala yeni doğmuş gibi uyumuyor artık dayanamıyoruz tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim lütfen yardım edin tek isteğim bir kaç saatte olsa uyumak
Oyy maviş..
Çok zor bi durum,kendi sallanan titreşimli park yatak filan fayda edermi ?
Benimkide 2009 ekim bebeği,tüm gün uyuyo,gece bi gram uyku yokkk=(((
Tecrübeli ekim anneleri bi çareeeeeeeeeeeeeee=(((
kızlar bebeklerinizin yemek düzeni nasıl günde kaç öğün ve neler yediriyosunuz
ya bide kızlar oğluşumun yemek yemesi çok tuhaf tv karşısında reklam izleyerek yemek yiyo reklam varsa istediğin kadar yedir gıkı çıkmıyo yiyoda ama normalde asla oturup öyle düzenli yemiyo elinden büskivi meyve eksik olmaz onlarla biraz oynar biraz yer ama tv olmadan 1 tabak yemek yediğini bilmem
selam asutuha.
yatarak biberon içmek cocuklarda orta kulak iltihabına neden oluyormuş canım.cok dikkat etmek lazım.
bizim bu sıra pek düzenimiz kalmadı.dişler peşpeşe cıktı.
ama genelde şu şekilde.
biz gec uyanıyoruz o nedenle kahvaltısını 12 gibi yapıyor
kahvaltıda gün aşırı yumurta sarısı
peynir ,bal,portakal yada nar suyu hero baby kaşık mamasısından biraz atarım.kaşık mamasının yerine bir dilim çavdar ekmegide koyarım.
bazende meyve suyu yerine süt koyarım.
bazı zamanlardada meyve ögünü ile kahvaltısını birleştiririm.yani meyve püresine peynir yumurta filan koyarım.
1 gibi uyur.4-5 gibi uyanır.corba ve yogurt yediririm.
bazen yogurt yerine kefir olabiliyor.corba içmek istemezse sadece yogurt ve danino yer.
7 gibi meyve veririm.
yatmadan sütlü kaşık maması yada kefir veririm.
benim kızım genelde emdiginden bazen hiç bişi yemeyebiliryor.
yada günde iki ögünde yedigi olur.keyfine kalmış yani:)
bizim yemeklerden yemiyorn pek.ama mutlaka oturur sofraya.tabagına ne yemek varsa koyarım az az yer.
kahvaltısınıda halaa bulamac veriyorum.diger türlü hepsini mümkün degil yemez.
meyvesinide gn içinde veririm eline oyalansın diye.ama genelde püre yapıyorum.malum kış ayındayız meyveye cok ihtiyacı var.
sizin düzen nasıl
iyi işte ne güzel.sonucta yiyor reklamlada olsa.
biyerde okumuştum reklam izleterek yemek yedirmek ilerde obezitilege yol acabilirmiş.
cünkü dikkatini reklama veriyor ve doydugunu hissetmiyor bebek.o nedenle miktarları annenin ayarlaması lazım.cocugum yiyor diyede cok abartıya kacmamak lazım
benim kızımda bi ara reklamda yiyordu.şuan cok iştahsız acmıyor agzını
toyota nın bi reklamı var bilirsiniz.cıkarım senle her yola diye.onu acıyorum netten.onu izlerken cok gülüyor.konuşuyor aaa beybi filan diyor.o agzını actıkca bende tıkıyorum yemekleri:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ben de ev hanımıyım.ben sık sık giremiyom çünkü ne zaman pcyi açsam oğlum benden önce sandalyeye tırmanıyo sonrası savaş.amaann hiç açmıyım daha iyi diye geri kapatıyom işte anca böyle uyuyunca.
yaa bu aralar oğluşum çok bağrınıyo isteği olmayınca dışardan içeri girince vs.yeni çıktı bu huy.sizin bebişlerde de var mı isteği olmayınca itiraz etme.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?