2008 Ekim Anneleri

nerdeee şimdi vermek için uğraşıyorum 7 kilom kaldı ama ben 60a düşmek istiyorum

evet canım biberondan içiyor sütle pekmezi karıştırmıyorum. pekmezi suyla açıyorum . sütü yalnız veriyorum az yediği günlerde sütüne 20 tane bebe bisküvisi koyup robottan çekip veriyorum doyurucu olsun die

saol canım hoşbuldum. benimde oğlumun iştahı eskiden daha iyiydi şimdi eskisine göre daha az yiyo ama doktor normal olduğunu söyledi 1-1.5 yaşından sonra daha az yerler dedi

Merhaba kızlar bende ekim annesiyim .Daha önceki topic çok ilerlemişti yazamıyodum.Yeni topic açmışsınız.Yazarım artık bol bol.

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

aaaa topik yenilenmiş hayırlı olsun bayadır buralara uğramamıştım
yeni gelen arkadaslar hepiniz hoş geldiniz
ne güzel paylaşımlar çoğalmış
yeme konusunda bende çok dertliyim arkadaşlar bizim sorunumuz kendi yemek istiyor kendi içmek istiyor tabi bu arada üstünü başını hallediyor havuç yemek istiyor mesela ağzında çiğnediğinin yarısını yutuyor fazla gelenini tükürüyor elmayı kabuksuz verirsem yemiyor kabukluyuda içini yiyip kabuklarını tükürüyor yeşillik salata yemek istiyor ama eliyle şu an savaş halindeyiz yani ikimiz sizinde çocuklar böylemi birde aşırı hareketli iki dakka oturtamıyorum

günaydınnn
yeşimmerve aynen anlattıgın olaylar bizdede var canım.bazen işime yarıyor aslında.ben mutfakta oyalanırken eline kıvırcık veriyorum onu pançik punçik edene kadar ben işimi yapıyorum.tabi sonrası felaket.her her batıyor.bide onları toplamakla ugraşıyorum.
oyuncak oynuyormu bebekleriniz???
benim kızım yeni oyuncak olursa bi kac gün oynuyor sonra yüzüne bakmıyor.illa peşimde dolanacak dolap cekmece karıştırcak.

asutaha ismin asuman mı:)
nickler pek akılda kalmıyor . ismin nedir ?

evet canım asuman ismin tahada oğluşumun ismi
malesef benimkide oyuncaklarla ilgilenmiyor birsürü oyuncak aldık ama hiç yüzlerine bile bakmıyo babam oyuncak leptop almıştı onunla biraz oynuyo oda en fazla 3-5dk çekmece ve dolaplar daha cazip geliyo galibadelikafadulden bütün dolaplarımın kapaklarını iple bağladım evimize gelen halimize gülüyo sizede tavsiye ederim

memnun oldum asuman.
ben dolapların kulplarını söktüm vallaa.))
iple baglayınca hepsini birden cekiyordu cekmecenin.pek işe yaramadı o.
sen calışıyorsun sanırım.ne iş yapıyorsun
kac cocuk var
nerelisin
yaş kac:))

yaa kusura bakma böle kısa özgecmişi bilince insan daha samimi konuşabiliyor.
ben sayfanın en başında kendimi tanıtmıştım.

Kızlar gerçekten ne iyi olmuş bu topic.
Benim oğlumda oyuncakla pek işi yok aynı sizinkiler gibi dolap cekmece çamaşır makinası hep oralardayız.
Bu arada oğlumda sünnet iltihabı denen bişey varmış bizde de oldu.ılaç kullanıyoruz krem şurup falan dua edinde çabuk geçsin.
Bide sizinkilerde öylemi bilmiyorum ama ben oğluma şöyle oturupta 1 kaşık bişey veremiyorum ağzına.Hele şurup tadını sevsede tükürüyo sevmese de .ınat etti bi kere ne doğru dürüst yiyo, nede içiyo.Ne yapacağımı şaşırdım.

gecmiş olsun ltokor.Allah şifa versin
benim kızım hala hafif yatarak yemek yiyor.oturarak asla yemiyor.daha dogrusu agzını actıramıyom otururken:)
şurubu damlayı filanda içmez.bi şurup içiyor onuda meyvesinin kalan sok kaşıgına katıorum
bu arada hangi vitamin yada damlaları kullanıyorsunuz
balık yagı kulanıyormusunuz.

sırnaşık şey yok canım çalışmıyorum 1 çocuğum var 21 yaşımdayım
anne tarafım erzurum baba tarafım artvinli ama ben doğma büyüme ankaralıyım evlenince çoruma yerleştim

geçmiş olsun canım, allah şifa versin nasıl yani sünnet olduktan sonramı iltihap oluştu
galiba bütün bebekler ilacı sevmiyo benimkide çok sevmez eşimle birlikte içiririz o sıkıca tutar bende burnunu sıkıp veririm yoksa hayatta içmez

Sağol canım .Önemli bişey değil dedi doktor geçmezse sünnet olacak.Zaten bahara yaptıracaktık ama genede çocuğa sıkıntı işte üzülüyorum.
Ben ne otururken ne yatarken hiç bi şekilde yediremiyorum.Küçük mama sandalyesi var.Normal sandalyeye monte ediliyo ona oturtuyorum bağlıyorum tv karşısında arkasından veriyorum anca.Öyleyken bile çoğunu tükürüyo.
Vitamin içinde canım aslında çok güzel vitaminler var.Fakat benim evdeki birikmiş vitaminleri görsen.Kaç tane denedim.Hiçbirini içiremedim.Senin bebeğin çiğniyomu bilmiyorum ama doktor bize multitabs tablet vermişti iştahı için ahududu-çilekli gibi.İçinde herşey var.Ama malesef içirmek ne mümkün.Bide vitagil duymuşsundur.Ama tadı gerçekten çok kötü.Hemde daha çok içirmen gerekiyor.Multitabsı verebilirsen çok iyi olur.Tabi doktorunada sorarsın.Ah ben bi içirebilsem

Ayşe sen hangi vitamini kullanıyosun.Bu arada yazmayı unuttum ben carlsonun balık yağını içirmeye çalışıyorum.Sadece omega var içinde o yüzden vitamin verdiğinde de rahat rahat kullanabiliyosun

bu arada kızlar ne vitamin , ne yağ hiç bişey kullanmıyorum demir damlasını bile ilk 3 aydan sonra kullanmadım

bu arada kızlar ne vitamin , ne yağ hiç bişey kullanmıyorum demir damlasını bile ilk 3 aydan sonra kullanmadım

Ne güzel canım.Bende öyleydim ama dişlerini geç çıkarttı ve bi iştahsızlık başladı şimdi gene diş zamanı herhalde.Gene hiç bişey yemiyo.Bari vitamin alsın diyorum.Bazı vitaminlerin aksikliği iştahsızlık yaparmış.Belki geçirir diyorum.Uğraşıyorum işte

ben de vitamin vermiyorum.zincomeganın yarım şişesini verdim artık balık ve diğer şeyleri yiyebildiği için ben de vitamin vermiyorum.kahvaltısını bulamaç veriyporum.mutlaka sütün içine keke doğrayıp veriyorum çünkü eylül hiçbir şekilde biberon almadığı için mamalarına da süt katıyorum bir de kekle veriyorum seviyo.artık milupanın gecesinden başka da mama vermemeye gayret gösteriyorum.hergün mutlaka kendim mayaladığım yoğurttan ve ona özel yaptığım çorbadan veriyorum.son günlerde de nohut fasulye gibi baklagillerden vermeye başladım.pilava ve makarnaya bayılıyo ama salçalı makarnaya:roflol:uykuya gelince ben hala ayağımda sallıyorum nasıl olsa 2 yaşında kendi başına uyumayı öğrenecek.onun için çok fazla kafama takmıyorum.bizim günlük rutinimiz bu.haa bi de asla oyuncaklarıyla oynamıyo.daha çok çekmece falan karıştırıyo

sırnaşık şey yok canım çalışmıyorum 1 çocuğum var 21 yaşımdayım
anne tarafım erzurum baba tarafım artvinli ama ben doğma büyüme ankaralıyım evlenince çoruma yerleştim

aa çıtır annesin yani:)
bende ankaralıyım ankarada yaşıyorum.ankaranın neresindensin?
ben keçiören.
eşimde çorum iskiliplidir.ama ben daha hiç gitmedim oraya

canım vitamin ve balık yagı markaları hakkında gecen hafta cok fazla araştırma yaptım.
edindigim sonuclara göre en içerikli vitamin vitagil
balık yagı olarakta carlson.ikisini aynı anda kullanmayı düşündüm.seninde ikisini kullandıgını duyunca cok sevindim.
balık yagı olarak carlsonu tercih etmemin nedeni sadece omega 3 yag asitlerinin olması.diger vitaminleri içermemsi cok önemli.içerdigi omega 3 yag asitlerinin mg leride cok yükzek digerlerine göre.
carlson üstün tad ödüllü bi ürün.onun tadı iyidir sanırım.ama vitagile sen kötü demşsin.hımm.
sipariş verdim bu hafta gelir inş.
iştah filan acıyormu oldumu sizde bi fark.vitagilin iştah actıgı da söleniyor.
bu arada ismin ne?

sürekli olmasada araba sürmeyi seviyor benim oğlan birde legolarla oyalanıyor ama yanında bende oynarsam tabii! mutfağa daldığı zaman tencereleri çıkarıp birbirine vurmaya bayılıyor

geçmiş olsun tez zamanda iyileşin şurup yiğitin kabusu gibi bişi asla içiremiyoruz zorla verirsemde kusuyor bu yüzden son rahatsızlığında baya çektik hatta doktor değiştirdik değiştirdiğimiz doktor şuruplara altanatif iğne ve fitil verdide iyleşti yavrum

balık yağı veriyorum sevenseas diye bir marka vitaminli bundan öncede sadece balık yağı olan bir marka vermiştim malum diş çıkarma zamanlarında çok iyi beslenemiyorlar hele bizimkinin iştahı tamamen kapanıyor

canım son hatırladığım kızının yumuk yumuk yanakları vardı maşallah hala öylemi

Ayşe sen hangi vitamini kullanıyosun.Bu arada yazmayı unuttum ben carlsonun balık yağını içirmeye çalışıyorum.Sadece omega var içinde o yüzden vitamin verdiğinde de rahat rahat kullanabiliyosun

ben bebegime hiç vitamin kullanmadım canım.iyi yiyordu şimdiye kadar.ama bu sıra cok diş cıkardı iştahı pek yok.bide malum kış ayındayız bagışıklıgın ii olması lazım.o nedenle kullanmayı düşünüyorum artık

tek kullandıgım şey immuzinc şurup.onuda hergün vermiyorum.
bide bazen demir damlasını veriyorum.
devit 3 kullanıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…