2008 Ekim Anneleri

evet en güzeli prima ne mutlu sana günde 1 kere yapıyomuş
oğlumun normal hali ki ben buna şükrediyorum günde 2 kere yapıyo

hehehe ben de bekliyordum biyerde patlak vermeni :roflol:
ama sen akıllıca davrandın sacmalamadan cıkıyon.vereliniortak

ii geceler
bende cıkıyorum

cıkmadan listeye yaşını ekledim asuman
bu arada en kartınızz benim-tatlicadiarzu-
en cıtır sensin asu .tabiii şimdilikkkkk:)

günaydın hanımlar.
sayfalar epeyce ilerlemiş maşallah. ayşe ve asuman kaynatmışsınız.
bol misafirli bir haftasonu geçirdim annemler vardı, yılbaşı tatili için gelmişlerdi dün yolcu ettik onları. annemle burda olduğu için halamlar geldi, aile dostları geldi derken baya hareketliyd haftasonumuz haliyle foruma da bakamdm pek.

ayşe tablon süper olmuş ellerine sağlık benim bir doğum tarihim eksik 1982 liyim ben.

asuman bebeğine maşallah, çok güzel yemesi. bizimki orta haldene az ne de çok yer. elimden geldiğince herşeyden yemesini sağlayıp dengelemeye çalışıyorum.

günaydınnn
turkan Ailenle ayrı şehirlerdesiniz sanırım.Allah kavuştursun cnm
bizim yılbaşı cok sakindi.
evet maşallahh asumanın ogluşuuna cok imrendim.
kızımın hakkını yemeyim o da 3 gündür cok şükür ii yiyor
baklaım kac gün sürecek bu iştahıdelikafadulden

yeni kalktık kızımlaa
evi toparlıcam.arada bakarım.

cıkmadan listeye yaşını ekledim asuman
bu arada en kartınızz benim-tatlicadiarzu-
en cıtır sensin asu .tabiii şimdilikkkkk:)

topicteki en yaşlı benim Ayşecim:))
yaş 39 oldu:))37 de doğum yaptım şükür:))
ben sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım yaa ben özel şeyler yapmıyorum hiç oğluma biz ne yersek oda yiyiyor çünkü.kurufasulye,karnıbahar,ıspanak vs sofrada ne varsa.kahvaltıyı çok seviyor zeytin,peynir,tereyağı,bal bizim gibi tek tek yiyiyoruz.yalnızca kahvaltıda meyve suyu veya ıhlamur gibi şeyleri içmiyor canımı sıkıyor buda:1no2:
birazdan kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz hiç bir şekilde devam maması,sütü vs şeyler yemedik yemiyoruzda.arasıra arı mama yedik.şu ara gogly nin muzlu olan muhallebisini sevdik bazen ondan yiyiyo.uyurkende sadece beni emip uyuyor.gecede 1-2 kere uyanıyor emip tekrar uyuyor.sabahta 9 gibi uyanıyoropuyorumnanaktan

günaydın herkese
bende oğluma özel bişeyler yapmıyorum evde ne varsa onu yedirmeye çalışıyorum, yerse:)
ya kızlar gece uykularınız nasıl? benim oğlum doğdu doğalı uyku yüzü görmedim nerdeyse
çok sık uyanıyor hemen hemen her saat. sabahta en geç 7 de uykumuz bitiyor

birde emziren anneler bebişlerinize süt vermeye başladınız mı?
ben henüz hiç vermedim

zeynepcim deneyimlerinden yararlanmak için benden yaşca büyük olmana cok sevindimkaydirigubbakcemile5
cevap vermek zorunda degilsin ama ben yinede sormak istiyorum
ne zamaan evlendin ve cocugun zor mu oldu cnm?

bu arada senin oglunada maşallahh
canım ben kızıma mecburen ayrı yapıyorum cünkü ben ve eşim yemekte yada corbada kıyma sevmeyiz.
kızımada kıyma şart biliyorsun.o nedenle ona ayrı yapıyorum.cokta yormuyor beni bu.
hatta cokdaha içim rahat oluyor
herşeyi günlük yapıyorum ve dönüşümlü yapıyorum.yedigi miktarlarda belli oluyor.
ama şu da var kızımı mutlaka her sofraya oturturum biizmle birlikte
tabak ve catalı olur yediklerimizden yer kendi.ama daha cok oyun oynar:)
zamanla olur herşey nasılsa.cok da acele etmiyorum:)

bende hiç vermedim devam maması
tahıllı kaşık maması veriyorum onuda kahvaltısına kıvam katsın diye.tahıllı olmasıda bi etken tabi
muhallebide yada pirinc unuda vermedim hiç.2 gündür 1 tatlı kaşıgı irmik ten muhallebi gibi bişi yapıyorom.

oglun emiyormu zeynep?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada doktor kontrolleriniz her ay rutinmi?
ben doktora götürmeyeli 6 ay oldu
doktorum her hangi bi saglık sorunu olmazsa getirmene gerek yok demişti
bende boy ve kilosu için saglık ocagına götürürüm her ay.
bakalım kac olmuş oglunn.haberdar et bizi:)
doktor tavsiyelerinide burda paylaşırsan sevinirim

günaydın halee nasılsınn
senin oglunada maşallahhh
bziizm cok şükr uyku sorunumuz pek olmadısadece bir ay önce peşpeşe diş cıkardıgından gece cok kalktı.cidden cok zor uykusuz cocuk
Allah yardımcın olsun

ben inek sütüne 1 yaşına girince gectim.ama benimki ten içmiyor sütü maalesef
bazen sabah kahvaltısına koyuyorum 1 cay bardagı
2 gndürde gece yatmadan irmikli muhallebi gibi bişi yapıyorum 1 bardak sütle.
cok takmıyorum sütü içmemesini.cünük yogurdu ve kefiri güzel yer maşallah.benide emiyor
100ml deki kalsiyum oranı yogurtta daha fazla
bide ben keçi sütüde kullanıyorum.inek sütüyle dönüşüml yani.

Kızlar ne güzel baya yazmışsınız.Bakıyım bi neler yazmışsınız.Geliyorum.

leyla hoşgeldinn
naberr
eşin nasıl oldu??
aldınmı şurubuu
gel boşver okuma gecmişi ben sana özet gecerimmsırnaşık şey

Ay okudum geldim.
Sağol ayşecim.Eşim yılbaşını yatarak geçirdi.Hemde başka odada Mecburen çocuk için.Şımdi baya iyi.ımmuzinc aldım.Oda içti bende.Bebekler için şurubu varmış kaç eczaneye sordum kalmamış.Getirttim bende bu akşam alıcam.
Yılbaşı tatili eşimle uğraş çocukla uğraş giremedim hiç.Döktürmüşsünüz.

ii sevindim leylacım eşinin ii olmasına.
hasta olunca ayrı odada yatmak yada maske kullanmak şart zaten.
immuzincin cok faydasını göreceksin
düzenli kullanıyorsan iştahta acıyor.
yılbaşı tatili bizim cok sakin gectii
fırsat bldukca girdim lak lak ettim:)
sen ne mühendisisin?

Ayşecim carlson sağlık bakanlığından onaylı değil ama ben doktorumuza sormuştum içir demişti.Çok kişidende memnuniyetini duymuştum.Sağlık bakanlığından onaylı olmamasının başka sebepleride olabiliyomuş ya.Ticari vs.O yüzden ben içiriyorum hayatım.Vitagilde içine sinmiyosa ki zaten içirmesi çok zor .Tadı çok kötü.Multitabs var.Birde onu incele.ıçinde herşey var. Tablet şeklinde yalnız. Ezip verebilirsen.Yada vitagilin özelliğinde sağlık bakanlığı onaylı şuruplarda var.Bende listesi varda evde canım.Akşam bakıyım.Ufaklığı yatırdıktan sonra yazarım.ısimlerini sana. Sende araştır. Doktoruna da sor .Ona göre bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…