- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
süt kutularını biz de kule yapıyoruz.zaten yer gök süt kutusu.geçen şeker kasesindeki şekerleri kaşıkla savuruyo nası hoşuna gidiyor.ama benimde şekerle içim gidiyo.alsam seranat dinlicem.ne yapsam.irmik geldi aklıma .koydum kaseye.serdim örtüyü .hem savurdu hem kahkaha atoyo.tabi örtü işe yaramadı.babasına fenalıklar geldi.bi şey söylicek neyse karışmim sen eğitici oyun oynatıyon ya diyo.ya sabır çekiyo.ama öyle gülüyo ki.bitince süpürdüm tamam.bi de şişelere çöp şiş atıyoz.geniş ağızlı dar ağızlı.bakliyatları bi kaptan bi kaba kaşıkla boşaltmaya çalışıyoz.kağıt kalem veriyom ama yüzünü kağıt olarak kullanmayı tercih ediyo.ağzına sokuyo kalemi kısa sürüyo sanatsal çalışmamız.o içiçe kuleleri istiyom ama daha alamadım.15 tatilde alırım inşallah.sizindemi pencereye gelen kediniz var yoksa.bizim her gün geliyo süt veriyoruz ebimizekızım nasıl teyzeleri bu ay çektim bu fotoyu hihoyyyt
size yeni muhabbet açayım bebişlerle evde yaptığınız eğitici aktiviteler neler acaba yaratıcı fikirler bekliyoruz beyzayladelikafadulden
mesela biz bugün süt kutularından kule yaptık arayı da boş bıraktık aralardan parmak uzattık cee yaptık çok hoşumuza gittialkisalkisalkis
başka ne yaparız mesela kızım kitaplara bayılır 6-7 tane kitabı var keni açar sayfaları okur kendi kendine bize oku okuuu diye getirip önümüze koyar Şeniz
gool oynarız balonlarla içiçe geçen kovalarımız var kule yaparız kızm da yıkar kulu kulu diyerek saklambaç oynarız hep ben saklanırım tebii yakalamaca sırnaşık şeybu ara kalemlere merak sardı çizme boyama yapıyoz azcık buzdolabına astık ilk şahaserimizivereliniortak
oyuncaklarla faza ilgilenmiyo açıkcası ha ben oturup bişeyler yaparsam geliyo yoksa sepeti çevirip gidiyo
bi de pencerede oturp miyav ve kuuuş çağırıyoruz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?