2008 Ekim Anneleri

ooo sabah sabah ne kalabalık burası maaşallah günaydın hanımlar nasılsınız

süt kutularını biz de kule yapıyoruz.zaten yer gök süt kutusu.geçen şeker kasesindeki şekerleri kaşıkla savuruyo nası hoşuna gidiyor.ama benimde şekerle içim gidiyo.alsam seranat dinlicem.ne yapsam.irmik geldi aklıma .koydum kaseye.serdim örtüyü .hem savurdu hem kahkaha atoyo.tabi örtü işe yaramadı.babasına fenalıklar geldi.bi şey söylicek neyse karışmim sen eğitici oyun oynatıyon ya diyo.ya sabır çekiyo.ama öyle gülüyo ki.bitince süpürdüm tamam.bi de şişelere çöp şiş atıyoz.geniş ağızlı dar ağızlı.bakliyatları bi kaptan bi kaba kaşıkla boşaltmaya çalışıyoz.kağıt kalem veriyom ama yüzünü kağıt olarak kullanmayı tercih ediyo.ağzına sokuyo kalemi kısa sürüyo sanatsal çalışmamız.o içiçe kuleleri istiyom ama daha alamadım.15 tatilde alırım inşallah.sizindemi pencereye gelen kediniz var yoksa.bizim her gün geliyo süt veriyoruz ebimize

kayınvalidemlerin kedisi var, onu görüyo hergün :)
hanımlar bebişlerinize boya kalemi, kitabı falan bişeyler aldınız mı?

Ya benmkinin elinde bi dergi bütün gün ananesini oturtup sayfalarını çevirtiyomuş ama kendi sadece bakıyomuş.Anneme gına geldi.Kalem pek vermedik dahada yemek yedirirken işte eline veriyoruz defterle çizsin diye .Ama ağzına sokuyo kulağına sokuyo ,elinde kalem koşmaya kalkıyo falan vermiyorum bugünlerde.Kitap alıcam resimli kitaplar varya ,müzikl, olanıda varmış.Daha almadım ama alıcam kısmetse.

Ya alırken müzikli almasam mı diyorum hani kitabı kitap diye bilsin çocuk.Müzik olmasın .Sizce

günaydınn
leyla bence müzikli al.ben gecen bi tane gördüm hoşuma gitti
hayvan resimleri var.hangi hayvanın üstüne basarsan o ses cıkıyor
müzikliden kastım bu.
ilerde bol bol kitapla işi olacak nasılsaa.şimdi eglenceli halini görsün:)

bencede müzikli olan eğlenceli olabilir. ben demin uğradım kırtasiyeye ama müzikli falan yoktu normal masal kitabı aldım. bremen mızıkacıları ve cırcır böceği ile karınca :)
hayvanları falan tanısın diye zaten tısss yapıp geziyo ortalıkta

ayşecim ben bugün kefir alıcam da, sen onu aldıktan sonra mayalıyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam, nasıl yapıyosun canım ?

hazı kefir içeceginden yogurt yapımıda şöle oluyor.
1 litre sütü aynen yogurt yaparkenki ısıya getiriyorsun.bayaa sıcak olacak yani
yarım çay bardagından biraz fazla kefir katıp karıtırıyorsun
sarıp bekletiyorsun
ben bu tarifi denemedim hiç.tane kefiri olmayan biri böyle yapmış bi forumda okumuştum.
istersen dene bi.

Ya evet müzikli alayım bende.Benim aklıma hayvan sesleri gelmemişti.Hani ölesine müzik çalıyosa diye düşünmüştüm.Ama doğru hayvan sesi olursa meraklı zaten ilgisini çeker belki.

slm herkese
geçmiş olsun tüm hasta olanlarada.bu ara çok sık gelemiyorum cee deyip çıkıyorum şimdi biraz baktım yazılanlarada maşallah sizinkiler ne güzel oynuyor öyl kutularla falan biz ortalık karıştırmayı tercih ediyoruz maalesef(((çok çabuk sıkılıyor herşeyden nasıl aşacağız bunu bakalım?

iyi akşamlar bakıyorum sohbet genelde sabahlarıoluyo ama biz çalışıyoz neyse arkadan takip edelimeyvahedigeldismile
ayşecim kızımn tüm vucüd tipi babası el ayak bacak yürüyüş kulaklar kafa yapısıalsanaalsanasmile bi kız bu kadar mı babaya benzer diyolar
ama büyüdükce yüzü bana dönüyo gözleri dudak yüz şekli aynı ben:lepi:Şeniz
iltifatlar için de ayrıyeten teşekkür ediyoruzopuyorumnanaktan
itokrorrr ben yaptırdım canım hem kendime hem de kızıma okulda küçük çocuğu olan tüm arkadaşlarım da yaptırdı paranoya halinde yaşıyodum çünkü okulda bi sürü hasta vardı o dönem bakıcımızn evinde de 2 ilk öğretim öğrencisi çocuğu var benim kızı gün boyu öpüyolaryasakkelime dr.. da yaptır ben yaprtırdım çocuğuma diyince yaptırdık:a015:

müzikli al itokorcum çok seviyolar müziği bebeler sonra alırsın zaten normal kitaplardan da
ben de sorayı diyodum boya kalemi yada defter için erken mi acaba alsam mı ne marka iyiki boyalar yenecek ya katkı maddesiz olması lazım

ayşeim balgam normal olur zamanla öksürükle atar göğsünü sıcak tut yatarken havlu koy mesela öksürük şurubu verme öksürsünki kolaylıkla atsın balgam sökücü verebilirsin biz asist ti yanlış hatırlamıyorsam ondan vermiştik

selamm
leylacım gecmiş olsun
strestende kaslar kasılıyor.cok şükür benim gecti
sıcak duştan sonra iyi bir terlemeyle bayaa gevşiyor kaslar.tavsiye ederim
birde doktor bana bi jel verdi.ismi nimes jel.istersen dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…