2008 Ekim Anneleri

Haberi duymamıştım canım.Ama yaptırma taraftarı değildik zaten.İyikide yaptırmamışız.

Nisanur bizde bugünlerde boyna yakalamıcılık oynuyoruz.Bide babası yatıyo yiğit sırtına çıkıyo atçılık oynuyolar.Bugünlerdeki favorilerimiz bunlar.Saklambaç oynayalım dedik bikaç kez ama çok heycanlanıyo ,saklanıcam derken kafa göz çarpıyo onu erteledik biraz.

Ben geldim kızlar.
Beyzayada,Tahaya da Maşallah pek tatlılar.

saol canım teşekkür ederim

Haberi duymamıştım canım.Ama yaptırma taraftarı değildik zaten.İyikide yaptırmamışız.

:Saruboceq: valla iyiki yaptırmamışız

o kafa göz çarpmalar ne zaman yokki bi anda tepe taklak oluyo ama allahtan tahanın ağlama huyu yok nekadar sert düşerse düşsün hemen kalkıyo hiçbişey olmamış gibi yaramazlığa devam

ayşe şuanda geniz akıntısı için aklıma hiçbişey gelmiyo umarım bir anönce geçer bebeklerde balgam oluşması ben korkutur aman dikkat et canım opuyorumnanaktan

oğlumun en yeni resmi bunu buldum kızlar 3 hafta önce çekmiş babası fırında beyfendi hem tv seyredio hem simit yiyo

aa leyla hoşgeldin güle güle:)
sen gelmezdin bu saattee görünce şaşırdımm

Günaydın.Kızlar dün akşam oğlum ayran içti.3-4 yudum aldı ama kendi isteyerek hatta vereyim diye bağırarak.1 yudum verdim oturdum yemek yiyodum.Baktım bağırıyo bu .Hiç aklıma gelmedi bişey içmek için bağıracağı.Sudan başka hiç bişeye gönüllü ağzını açmaz çünkü.Verdiysek içti.çok şaşırdım.Yoğurt severdi zaten ama ayran içmiyodu.Maşallah diyimde nazarım değmesin.Böyle böyle eskiye döner belki.

günaydın hanımlar.

irem umarım gelmemezlik yapmazsın foruma; sonuçta burası sanal ortam ve sadece yazıyor olmanın verdiği bir soğukluk illaki oluyor. mimik yok, ses yok dolayısıyla bazı şeyleri yanlış anlamak çok kolay. ben asumanın kötü niyetli bir cümle sarfettiğini zannetmiyorum. herkes düşüncesini söylüyor, her söylenen doğrudur diye bir şey yok. umarım bizimle paylaşımlarda bulunmaya devam edersin.

beyza ve taha çok tatlı çıkmışlar, maşallah kuzulara:)

bizim en favori oyunumuz saklambaç ve yakalamacılık çok mutlu oluyor bunları oynarken. kitap okumayı çok seviyor. oyuncaklarla emir de pek ilgilenmiyor beraber oynamak daha çok hoşuna gidiyor. bu ara legolarla oynuyoruz, benim yaptıklarımı bozuyor, takmayı dün keşfetti her seferinde yüzüme bakıyor başardım diye alkış bekliyor benden beyefendi:)

ayşe geçmiş olsun. eğer balgam varsa bi doktora görünmenizde fayda var bence.

çok sevindim canım. inşallah bundan sonra iştahı açılır paşanın. biz de dönem dönem yaşıyoruz (özellikle diş zamanı) birşey yememesi çok zor.

Evet inş.Aslında benim sıpanın ki iştahtan çok inat.Kaşık,tabak görmesin. Mesela gece ben sütünü vermeden uyanırsa çok ağlıyo acıktığı için.Sütünü veriyorum ama içmiyo.Uyuyunca uykusunda veriyorum içiyo ama . Yani huy edindi herhalde
Şimdi bi kaç gün ayran veriyim sonra kefir veriyim bakıyım içicek mi.Denemiştim içmemişti daha önce.

Zaten bizede ne olduysa dişler yüzünden oldu .ılk dişleri de çok geç ve zor çıktı.Halada 6 dişimiz var daha tık yok.Ama sıkıntı yapıyo çocuğa. Çıkmasını bekliyorum bende .

günaydın kızlarrr
benim oğluşumda oyuncaklarla pek oynamıyor. göktuğun oyuncağı bilgisayar :)
bu aralar legolar ilgisini çekiyo, bazen araba sürüyo kendi çapında. birde hayvan sesleri ilgisini çekmeye başladı, oda kediye tısss deyip duruyo, çocuk dili ortak galiba
leylacım benim oğlumda ayranı çok seviyo, birde portakal suyunu
sabah kahvaltıda 1 çay bardağı içti yine ama bişey yemedi sadece 2 zeytinden başka

Maşallah canım.Aman sevsin zaten.Bizimki meyve suyu içmezde .Önceleri yerdi meyvesini.Evde kavanoz kavanoz marmelat reçel dolu.Yapmıştım kışa girerken seviyo diye.2 kaşık falan marmelat yerdi günde.Yoğurduna karıştırırdım yerdi. Sonra bıraktı. Bende bari yoğurduda bırakmasın diye ısrar etmiyorum şimdi.
Kefir çok faydalıymış ya.Belki yavaş yavaş ayrandan kefire geçeriz diyorum ama bakıcaz artık

Bide oğlumun son günlerde taktığı bi oyun evin kapısı açılır açılmaz eşiğe çöküyo başlıyo bağıra bağıra konuşmaya.Çığlık atmaya.Apartmanın içinde yankı yapıyo ya sesi hoşuna gidiyo herhalde.

evet evet onu göktuğda yapıyo, akşam eve gelince de hemen zile basıyo bi hoşuna gidiyoki anlatamam

bizimkide evden çıkınca aaaa aaaa diye bağırıyo yankı olayı hoşlarına gidiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…