Seren oglunun adına karar verdınızmı
buarada seren benım arkadasım buraya uyelıgı vardı ama oda bu sayfayı bılmıyordu
[ı]aradim uyyomu$
oksurmedi dio bakicisi, burnuda akmiomu$
sabah iki tane serum fiz yiyince duzeldimiki :))))
hangi çorba kiz o
bende cumartesi yapiyim
aksam çorba verdimmi sutunu içmio benimki, içime sinmio ole
bi ogun yemek yeter $imdilik bize[/ı]
günaydın...umutçum hayırlısı şu anda böyle bir karar alman iyi olmuş...serapçığıma ve betülüme çok az zaman sonra gözünüz aydın diyeceğiz inşallah ne güsel:)Allah bir daha ayırmasın...hicoşum seni şöle anlayabiliyorum kuzenlerim var ikizler ikisi de ayrı bir alem aynen anlattığın gibi davranıyorlar...asabiler felan insan gerçekten çileden çıkıyor zor süreci atlatırsınız inşallah...
Günaydın hepinize...
Hicrancım inş en yakın zamanda daha iyi olur aranız ki zaten anne kız küskünlükleri çok kısa süreli şeyler.Ama inş psikolog güzel bir çözüm yolu sunar size.
tünaydın..
anca uyandıkda kahvaltı yaptık:)ismetedefndı 12.30 gbi uyuyunca bende hiçbiyeri toplamadan bayılıp yattım komşumun ziline kalktım..ismetde 11gibi kalktı..ikimizde dönmüşüz capon askerine uyumaktan gözler şişmiş:)ismetin bana benzeyen tek yeri diyebilirim gözaltı torbalanması:)ben az uyusam uyumasam hemen capongöz olurum..bide alt bacakları babasının incedir..benımse mazallah kütük:)ismetin kalınca şükür..hiç sevmem ne erkekte ne kadında cok ince bacağı:)
deryacım saol canımbenim..hicoşumun dediği gibi aynı hataya düşmemek için ağırdan almak öfkeyle kalkmamak zorundayım..öyle bi lüksüm yok ..meslek yok..destek yok sonuçta..
semacım amin teşekkür ederim..
aytencan..kıyamam kıs sana..ben eşimin kartını alamadım misal:)yok oyle bi kart..olanda borçtan iiptal zaten..ama dediğine canıgönülden inanıyorum..eşler uyumlu olursa saygı olursa elele bir yuva cennet olur elbet..her ortamı grüp tecrübe ettim bu hayatta..büyükbaşın derdi bitmez..yoksulluğunda çilesi çekilmez..karınca kararınca yaşayabılmek..yediğinden haz alabilmek önemlii..
her gecenin sabahıda varmış gördüm..
hicrancım...endişelerinde yerden göğe haklısın ..allah eşindende binkere razı olsun işini gücünü rast getirsin.sen sağlığından olma ama..sonuçta zeytingözlü tonton yavruna kım bakıcak..allahım sana güç versin sağlık versin.rabbim kötülerle karşılaştırmasın..cümlemizi..
mevludecim eşin tarafı doguluydu yalnış hatlamıyosam..şafi kürtdü sanırım..onlar aşırı ailelerine bağlı oluyolar..sakın ailesiyle arasına girme..eltinin mobılya yenılemesinin adaletsizlik oldugunu vurgula..kürt felan derken bende bi açılım yapiim dedim:)konuşulmuyo bazı şeyler..laza rahatlıkla laz deriz bu ülkede ama kürde kürt demekte zorlanır bazımız..eşin belkı turk yada arap veya kürt..sonucta dogu ınsanın genelınde aıleye aşırı bağlılık var..batıya gittikçede bağlar güçlüdür ama daha bıreysel yaşıyo ınsanımız..herneyse sosyokültürel araştırma uzmanı gibi konuşmiim gene ama sen yedirtmezsın hakkın olanı ben ona ınanıyorum..
merhabalar
banada yer varmi aranizda
onceden uyeydim ama pek gelmiorum bura , biraz kari$ik gelior bana sisitem :s
ben de 2008 eylul annesiyim , 22 eylul dogumlu prensesm
benden $imdilik bu kadaryerimseniben
umarim keyifli payla$imlarda bulunruz
sağol canım.. valla öyle bi lokma girsin ağzından havalara uçuyorum... hiç birşey yemiyo çünkü çok zayıf... ben göz kararı yapıyorum ama aşağıda ölçülü vermiş arkadaş...
http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler-ii/298156-konyanin-topalagi.html
derya bu muhallebili şerbetli olan değil mi...
ho$bulduk canim
ben seren
kizimda aysenur
6 aylikda hamileyim bu arada :ecrin_bebek:
yok valla canim
pek du$unmuyomda niyeyse
aysneurda bu zamnlarda kirk isim geçiodu aklimdan
ikinci oldugu içinmi ne ilk gibi hevesim yok
burdaki arkadaslarda yardimci olsun bana :)
ahmet ilk ismi , aynina ikinci ve kisa isim bulmam alzim arkadaslar
4 harflisi makbule gecer ismin
bi fikri olan varsa yazarsa sevnrim :)
Ayçayı memeden kestim sayılır arkadaşlar dün bir kere emzirdim sadece bugün de 1 kez emzirdim bu saate kadar
onu da emzirmezdim ama annem burda çok sinirlendim ona,aldım ayçayı odaya geçtim
açtım verdim memeyi.Vızıl vızıl ediyor çocuk uyumak için benle memesiz uyumuyor işte al geç odaya ayağında salla dedim,telefonları bitmedi hiç,ben de fire verdim mecburen...guclubacismile
bu aralar çok gerginim,kendimi hiç iyi hissetmiyorum valla Ayçanın gitmesi iyi gelecek bana.eyvahedigeldismile
Ulan geldim kaç hafta sonra kimse yok,ben geldim diye mi kaçtınızalsanaalsanasmile
çabuuuk gelin buraya uleeeeeeeeeennnnnn
sinirliyim diyoruuummmmmmmm,fena yaparım bak
Al benden de o kadar hicoşum başım ağrımaya başladı şimdi de biran önce eve gitmek istiyorummmmm...tunahan da erken uyusa bari bugün....
ayşenurumuza da hoş geldin miniinide sağlıcakla kucakla inşallah
yurt dışındasın demek aman canım yaa onlar okuyamaz her halukarda yanlış telaffuz ederler zaten hem ahmet olacak adı değilmi iki isimmi söylenedcek yoksa kimliktemi geçecek sadece benim kızda ceylin azra mesela ama ceylin diyoz genelde ceylin azaryı aile içinde kullanıyoz genelde ama dışarda herkes ceylin diyo mesela
çok te$ekkurler papatyam ho$ buldukk
aminnn canim in$alalhhhh
isimlerde guzelmi$
aama ben fransadayim ya bide ona dikakt ediom
okunu$ falan degi$io
ege guzel aslinda ama fransizca ej okunur( okulda kafasi kari$masin çocugun istiom
bu gevurlar bi solemede hayatta yazamazlar , isminin tum harflerini saymam lazim yzamalari için , o yuzden de bes harf bile uzun gelio bana
ahmet le beraber on harf oluyo bide soyadi var bunun boshayallersmile
aslinda ben tek isim istiomda benim koca anlamio :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?