2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Seren oglunun adına karar verdınızmı
buarada seren benım arkadasım buraya uyelıgı vardı ama oda bu sayfayı bılmıyordu

yok valla canim
pek du$unmuyomda niyeyse
aysneurda bu zamnlarda kirk isim geçiodu aklimdan
ikinci oldugu içinmi ne ilk gibi hevesim yok

burdaki arkadaslarda yardimci olsun bana :)
ahmet ilk ismi , aynina ikinci ve kisa isim bulmam alzim arkadaslar
4 harflisi makbule gecer ismin
bi fikri olan varsa yazarsa sevnrim :)

yogurtlu erıstelı yapıyor ondan. Bızımkı corbadan zıyade erısteyı cok sevıyor. Yogurdu da sevıyor

Meraba arkadaşlar sizle tanışmıyouz
Ben Gül bu aralar pek uğrayamıyorum sayfamıza

yaramaz mı yaramaz bıcırık bir kızım var daa.s.

Ayçayı memeden kestim sayılır arkadaşlar dün bir kere emzirdim sadece bugün de 1 kez emzirdim bu saate kadar
onu da emzirmezdim ama annem burda çok sinirlendim ona,aldım ayçayı odaya geçtim
açtım verdim memeyi.Vızıl vızıl ediyor çocuk uyumak için benle memesiz uyumuyor işte al geç odaya ayağında salla dedim,telefonları bitmedi hiç,ben de fire verdim mecburen...guclubacismile

bu aralar çok gerginim,kendimi hiç iyi hissetmiyorum valla Ayçanın gitmesi iyi gelecek bana.eyvahedigeldismile

Ulan geldim kaç hafta sonra kimse yok,ben geldim diye mi kaçtınızalsanaalsanasmile
çabuuuk gelin buraya uleeeeeeeeeennnnnn
sinirliyim diyoruuummmmmmmm,fena yaparım bak

selam kızlar bugün pek keyfim yok yorgunum valla gece pek iyi uyuyamadım o nedenle tembellik ettim accık kızda durmadı pek zaten rutin ev işleri yaptım ancak oda az buz yanii eee sizler nasılsınızboshayallersmile

Al benden de o kadar hicoşum başım ağrımaya başladı şimdi de biran önce eve gitmek istiyorummmmm...tunahan da erken uyusa bari bugün....

Günaydın hepinize...
Hicrancım inş en yakın zamanda daha iyi olur aranız ki zaten anne kız küskünlükleri çok kısa süreli şeyler.Ama inş psikolog güzel bir çözüm yolu sunar size.

sağolun kızlar allah hepimize güç kuvvet versin valla çocuk heryaşta zorrr

hoşgeldin aramıza a.s.a.s.olumunekankayizsmile

fiyet olsun mustiye oh bal şeker olsun bende biliyom bunu ama bu adını bilmiyodum açıkçası tabii bizim cadı yemez o ayrı netsek bilmiyomkiii :sm_confused:

adyla yaşasın sağlıkla inşallah
ahmet ege
ahmet asaf
ahmet asım
ahmet demir
ahmet uğur

gibi olabilir aklıma gelenler

alla kolaylık versin sana da canım sütten kesmek hem anneye hem çocuğa stres yapar accık sıkıntını olur bu ara ama inşallah kolay atltırsınız bu dönemi

Ulan geldim kaç hafta sonra kimse yok,ben geldim diye mi kaçtınızalsanaalsanasmile
çabuuuk gelin buraya uleeeeeeeeeennnnnn
sinirliyim diyoruuummmmmmmm,fena yaparım bak

geldik uleynn geldik ama geç kaldık nedelim otobüs gelmediiikaydirigubbakcemile3
valla benimde pek keyfim ok kızımla taryıştık bide kendimi iyi hissetmiyom yorgunum depresyonamı giriyom nee bide başka şeyler var işte neyse şimdi anlatmak istemiyom sonra belki

Al benden de o kadar hicoşum başım ağrımaya başladı şimdi de biran önce eve gitmek istiyorummmmm...tunahan da erken uyusa bari bugün....

allah sanada kolaylık versin valla hem çalış hem ev işi çocuk zor ama oda bi plana göre yapılınca kolaylanıyor değilmi ben hem çocuk hem iş dönemi atlattım büyük kızımdayken anam bakıyordu o darahatlıktı tabii ama şimdi kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım ev işleride bunalttı beni eve kapandım resmen arkadaşlarımlada görüşemiyom eskisi gibi .bi siz varsınız desem yeridir valla .
gene iş bulmaya çalışıyom kendime uygun maaşlı bi iş bulsam ceylini burda iyi bi kreş var vericem oraya yada bakalım artık

ayşenurumuza da hoş geldin miniinide sağlıcakla kucakla inşallah

çok te$ekkurler papatyam ho$ buldukk
aminnn canim in$alalhhhh

isimlerde guzelmi$
aama ben fransadayim ya bide ona dikakt ediom
okunu$ falan degi$io
ege guzel aslinda ama fransizca ej okunur ( okulda kafasi kari$masin çocugun istiom

bu gevurlar bi solemede hayatta yazamazlar , isminin tum harflerini saymam lazim yzamalari için , o yuzden de bes harf bile uzun gelio bana
ahmet le beraber on harf oluyo bide soyadi var bunun boshayallersmile

aslinda ben tek isim istiomda benim koca anlamio :sinifsinif:

ay bugün tam tembellik üstümde valla çay koydum akşama yemek yapmadım makarna salata bide çorba var dünden onu yeriz artık gerçi yemek yiyesimde yok zaten çay içim yeter canım çok istedi demledim valla offfffffffff ruhum daralıyooo geneeee

yurt dışındasın demek aman canım yaa onlar okuyamaz her halukarda yanlış telaffuz ederler zaten hem ahmet olacak adı değilmi iki isimmi söylenedcek yoksa kimliktemi geçecek sadece benim kızda ceylin azra mesela ama ceylin diyoz genelde ceylin azaryı aile içinde kullanıyoz genelde ama dışarda herkes ceylin diyo mesela

ama 2 isim telaffuzu sözkonusuysa uygun bişii düşünürüz artık burdan herkes bişii söler mutlaka anlamıda güzel olmalı tabii biz sallarız uygun isimler ama sen seçersin anlamına bakarsın uygunmu değilmi karar verirsin sağlıkla gelsin oğluşunn ay yeni doğmuş bebek kokusunu özledim vallaaa yeğenim 4 aylık onu görünce yumuluyom ellerine boynuna koklaya koklaya öpüyom velet te beni öle bi tanıyoki artık beni görünce gözlerini ayıramıyo resmen ağlıyo ellerini kaldırıyo kardeşim kızıyo şaka ile karışık ulen oğlum anan benim o teyzen diyeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…