2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben kçtım kızlar bi bakem makarnama da ceylinde uyanır çorbasını ısıtayım onunda yemedi öğlen gene 2 kaşık yedi birazda dünden pilav ve yoğurt verebildim ancak

bune ulennnnn ben burda iken kımse yasmıyodu 3saat gelmedım 3 -4 sayfa ilerlemişinız yaaaaaa
nerdesiniz bakem şimdiiiiiii

Bu aralar herkeste bi can sıkıntısı.Havaların da etkisi var galiba bunda.ıyice eve kapandık,tüm gün çocuklarla hep aynı şeyler ,birbirnden farklı olmayan günler...
Ama yine de şükrediyorum ki sağlık sorunlarıyla uğraşmıyoruz.

Öyle valla Semacımzemuszemus

Hicran içindeki sıkıntı hayrolsun canım.
iç çayını bi de sigara püftür bişeyciğin kalmaz

Bu arada Gül canım kızını ne zaman gönderiyorsun?
Madem yollıycaksın Ayça'yı valla siz de eşinle iyi değerlendirin.Çıkın yemeğe gidin,sinemaya nereye istersen ve ne yapmak istersen yani.Stres atarsın sen de bol bol.

evet yaa havalarda basıyo bide sıkıntılar oluyo haliyle bunalıyo insan işte kapandık evlere gezmek dolaşmak pek olmadı busene ben çıksamda evden çıkıp eve giriyom nerdeyse evimden çıkıyom kardeşimin evine ordan anamın evine ordan abimin evine ordan görümcemin evine arada dolanıyoz ama genelde evlerdeyiz işte sıkıldımmmmmmmmmm
Öyle valla Semacımzemuszemus

Hicran içindeki sıkıntı hayrolsun canım.
iç çayını bi de sigara püftür bişeyciğin kalmaz

amin canım hayrolsun da belli şeyler var işte onlara kafa yoruyom ya ben dün akşam şom ağzımı açtım ya büyük kızın babası ile ilgili geçmişe baktıysan sanki üzerimize çektik adamı içimemi doğdu ne kızın face ine mesaj atmış nerden bulmuşsa nerden aklına geldi ise okuldanbi arkadaşının face ine mesaj atmış tanıyonmu vss diye sankim dünyanın öteki ucundayız allahın belası durup durup kızın sınav zamanlarında çıkıyor ortaya lise döneminde huzursuz etmedi ya kızı olmaz tabii gene göründü kızın morali sıfır istemiyor görüşmek okuldaki rehberlik hocası çağırdı beni bugün gittim tubanın morali bozuk diyo ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz bende dedim istemiyor kız cep nosunu verdi orta 2.sınıftaydı yırtıp atmış gelme görmek istemiyom seni demiş dedim biz zorlamıyoruz negatif yada pozitif konuşmuyoruz görüş yada görüşme diye dedim ama kız başından geçenleri yaşananları unutmuyo bide bunca yıllık ilgisizlik alakasızlık adam 3 yaşında iken ayrıldığı kızını ki kızı demek bile hata aslında emek yok biyolojik olay dışında alsanaalsanasmile bi 5 yaşındayken gördü bi 7 yaşında ilk okul 2. sınıfta iken bide orta okulda aramadan sormadan okuluna gitmişti kızın o senesi mahvolmuştu sınav zamanı gitmişti gene okul müdürü kovmuştu bunu okuldan kızın psikolojisini bozuyon neden aramadan etmeden geldin diye (okul müdürü tanıdık olayları biliyor adam korumuş tubayı )
neyse artık yani şimdi şubatta 16 olcak kızım bugün konuştum gene kızım görüşmek istiyorsan ben bişii diyemem o senin kararın sana git yada gitme demem dedim asla dedi anne okula gelmesin dedi düzenim altüst oluyor dedi ağladı zaten şimdiki eşime baba diyor okulda herkese tanıtıyor babam diye çoğu kişiye sölememiş bile öz babası olmadığını şimdi bunların yıkılacağından korkuyor sanırım bilemiyorum.
bide şerefsiz güya kızına mesaj çekiyor onca yıldan sonra okudum mesajı annen sana yalan sölüyor ben seni görmek istedim izin vermedi sakladı seni diye ya bi insanda accık haysiyet şeref namus olur ulen ben evlenene kadar anasının evinde kalıyordu o benden 1 yıl önce evlendi ve anasında kalıyordu ozamana kadar da evler arasında 150 mt ya vardı ya yoktu ya nasıl bir gerizekalılıktırki böyle bişii söyleyebiliyorsun sen nafaka vermedim sana anne göstermedi diye diyor ben gittim imza verdim istemediğim için benimle pazarlık yaprı şerefsiz prototokol bile hala duruyor keza bu protokolü alabilmek için yapmadıkları hile kalmamıştı uzun olaylar şimdi anlatamicam ya anlatmıyım dedim ama dayanamadım işte neyse lafın kısası kızımın sinirlerini bozdu gene şerefsiz arasa sorsa ilgilense gam yemicem yahu ben nerden bahsettim o herifçioğlundan şom ağızlıyım ben şommmmm

Son düzenleme:

ay canım allah yardımcın olsun gerçekten çok zor kızınada allah yardımcısı olsun ergenlık dönemi babası ilgisizmişokuluna gitmiş belkıde oyuzden böledır bı kaç gundur yordu senı baya onunda duyguları yıpranmış belliki allah yardımcın olsun başka ne denırkibu duruma zorr...

Hicrancım ne güzel annesin sen ,ne iyi edipte konuşmuşsun kızınla.Demek ki Tuba da kendi içinde fırtınalar yaşıyormuş.Yetişkinler ne kadar sorumsuz ve düşüncesiz olabiliyor bazen ,iyi bi baba olsaydı önce kızının psikolojisini düşünürdü.
Ne güzel Tubanın eşine baba demesi gerçekten de önemli olan biyolojik ebeveynlik değil ,emek başka bişey.Allah razı olsun eşinden de.
Tubanın tavrı herşeyi netleştirir inş.Sizin gibi birbirine bağlı bi ailesinin olması da o fazlasıyla doyurur Allah'ın izniye.Böyle bi durumda gel git yaşaması da çok doğal.

sağol canım Allah razı olsun olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile sağol canım valla napiim içimdeki öfkeye rağmen görüşmek isterse engel olamam istemiyorum o ayrı ama görüşmek istemek te hakkı neticede şimdiye kadarda hiç zorlamadım hep aynı davrandım kızıma kendi kararı ne ise ben öyle davranıcam beni üzsede üzmesede yapacak bişii yok benim affedemediklerimi o affedebilir neticede benim yaşadıklarım ayrı olaylar ama onun kini öfkesi başka onunda telafisi mümkün değil artık o nedenlede istemiyor haklı olarak .az önce gene konuştum kızım bak ben istemiyorum diye düşünüp sakın istediğinden vazgeçme dedim anne gelmesin diyo ben kaçarım yapıştırırım bitane diyoooakannehirakannehir kötü bişii aslında yaa valla küçükken söylediği şeyler pek bu kadar anlamlı gelmemişti onu unutmuş hayatımı bozucak düzenimi bozucak diyo yavrum ağlamaklı ağlamaklı hemde bişiiler düğüm oluyor belli ama içini tam olarak bilemiyorsun tabii. gelirse korkma utanacak bişeyinmi var ne çekiniyorsun o utansın ne anlatacaksa konuşacaksa konşsun benden dolayı görüşmediğini sanıyorya dedim görüş anlatsın derdini bakalım sana dedim baktın affedebileceksin affet görüş dene bakalım olmadı olmaz yani silah dayamıyorlar ya kızım kafana dedim ya polisle gelirse almaya beni diyor korkmuş küçükke yaptığı şerefsizlikten dolayı dedim olurmu öle şey sen küçük değilsin 16 olcaksın 1 aysonra senin kararın önemli dedim
emek herşeyden önce geliyor valla ben mesela tubada çok yıpranmıştım sonra çalışmaya başladım annemin çok emeği var tubada her zaman sölerim ilk annen o diye kızıma sonra ben gelirim diyom

ben ceylinin altını temizleyeyim de yatsın artık gene kaçıyor yataktan ağlıyor babası ayaında sallıcak bende o ara bulaşık makinesini boşaltayım bari gelirim sonra gene

Hicrancım aman hayatım,kızın tam ergenlik çağında,çok dikkatli olmak gerek.
Gerçi anlattığın kadarıyla Tuğba mutlu bir genç,yani ileride başına dert olabilecek olayları kendi çıkartmaz ama eloğlu da işte boş durmuyor adam zaten kızının mutluluğunu korumak istese
bu kadar sorumsuz davranmazdı yıllardır.lmaz:Şimdi nerden çıkmış da kızı olduğu aklına gelmiş.
Herkes yuvasında,ailesinde mutlu ne diye çomak sokuyormuş ki?Acaba başka bir hesabı mı var...
Kızını etkilememekle çok iyi yapmışsın,şimdi aklı eriyor kendisi olayları objektif görebiliyor,hiç kendinizi yıpratmayın.Tuğbanın da dikkatini dağıt canım.Olaylardan uzak tutmak için ne bileyim 15 tatilde bi yerlere gidin,bi kursa yazdır veya alış veriş felan yapın...

evet ya işte şerefsiz nerden çıktıysa gene kızı huzursuz ediyor işte aklı başına geldi desem bi şekilde aileden haber yollar görüşmek istiyorum der nebileyim böle okuldan bi arkadaşına mesaj yazmak sonra tubaya yazmış ordan o çocuğa arkadaş olarak eklenmiş ordan tubaya mesaj atmış neler yazmış okudum şimdi burda yazamicam bazı küfürler etmek istiyom ama müsait değil burası alsanaalsanasmile neyse işte saçmalamış baya gene ve tuba cevaben görüşmek istemiyorum şimdiye kadar ne maddi ne manevi yanımda yktun 16 yaşındayım bundan sonrda ihtiyaç duymuyorum diye yolladı bende gördüm yazdıklarını hayvan gene mesaj atıp ne dese beğenirsin kızım senin hiç allah korkun yokmu vicdanın sızlamıyormu benim üvey kızım var onunla konuşuyorum onunda babası yok vefat etmiş onunla konuştukça aklıma geliyon o çok anlayıışlı sen tam tersisin akannehir diye be şerrefsiz allah korkusu asıl sende yokmu vicdan asıl sende yokmu da kıza nasıl böyle bişii yazarsın sen hiç olmadı alttan al değilmi yaaa bunca yıldan sonra.offf valla bi kaşık suda boğasım geliyor karşıma çıkmasa bari bi yerde
tuba herşeyin farkında anne bak dengesiz neler yazmış bana dedi alsanaalsanasmile adam dengesizliğinin doruklarında mesaj atıyor ya ne hesabı var valla bende bilmiyom ama çıkar kokusu yakında bakalım .tuba o kadar nefret doluki soyadını bile değiştirmek istyor korkuyorum yani bakalım psikoloğada götürcem zaten tam üstüne oldu yani daha dün götüreyim asabi diyordum şimdi ful asabi olucak kız
tuba zaten kursa gidiyo canım tiyatro derslerden fırsat kalmıyor zaten ama 15 tatilde yapıcam bişiiler şartları zorlicam kızın kafası dağılsın biraz bide gitar istiyordu onu alıcam oyalanır

hicrancım..okurken kanım çekildi...(((..........parçalamalık bir şahsiyet..iyiki hayatınızdan çıkmış şükürler olsun.....valla bencede uzmana danışıp destek almak en güzeli..yavruların için yaşıyan bi insansın..tatilede gidin..gitarda al güzel tubaya..hatta sporda yapsa bunlardan vakti kalırsa ..sen sağlam kadınsın evelallah..ama yınede ölümden öte köy yok hep bu dünya işleri işte allah başka zeval vermesin kendine iyi bak..

benim gülüm niye sıkkın..sinirli..yorgun...oluyo bacım oluyo napalım..semanın dediği gibi,aynı rutinden bile yoruluyo insan..ben misal ev dekarosyonuyla ilgilenirim bu dönemlerde..hele şimdilerde özellikle evdeki kanapeyi atmayı düşüyorum..bu bana büyük bi rahatlık vericek...kuş gibi hafifliicemm..eh kanepe atılınca malum üstünde hali hazırda yapışık olan şahısda atılmış olucak ve hayatıma yeni bi renk gelicek:)))böylece tüm rutinlerden,homurdanmalardan,kaşıntılardan kurtulmuş oliciimm:))şaka biyana ..yavruyu bi gönder hayırlısıyla..bi kafa dağıt..bi eşinle romantizm moduna gir bişiciğin kalmicak:)

ben baygın..ben yorgun..benim yıkanmam lazım..iki gün yıkanmasam kaşınıyorum sanki...bende buaralar depremden korkuyorum ama malum o benim herzamanki halüsüle takmışlığım:)cümleten hayırlı geceler..rahmetli ananem perşembeyi cumaya bağlayan sabah cok hayırlıdır gökyüzü kapıları açılır ne dua etsen kabul olunur derdi..allah rahmet etsin..keşke bi sabah namazı kılabilseydim..neysem..bende yatmadan önce kanapenin kendi kendini imha etmesine dua ederim belki kabul olur:)şaka şaka:))

Umutcumm canım benim güldürdün güzel kalpli arkadaşım gece gece beni.Müsait bir zamanda arayacagım seni canımcım.Öptüm canım.
Hicrancımm inan canım Allah kolaylık versin kızınla çok güzel bir konuşma yapmışsın hayatım. ama diger olanlara hiçbir söz söyleyemiyorum canım ilk önce kendisine sorsun kendinde Allah korkusu yokmu Tugba yazsaymış ya canım öyle keşke.bakalım ne derdi acaba.bide utanmadan üvey kızından bahsetmiş. canım hiç güzel canını sıkma yanınızda eşin var Allah büyük inşlah herşey yoluna girer. arkadaşlar güzel söylemişler kızlarınıda alıp tatile çıkın,tugbanın istediklerini al vakit harcayacak başka şeylere odaklanırsa belki birşeylerden uzaklaşır psikologa gitmenizde çok iyi olacak.
Yeni gelen arkadaşımız Seren hoşgeldin aramıza.
Gül canımm benim eşinle güzel bir hafta geçirin çok iyi degerlendirin zamanı.
Herkese iyi geceler.

günaydın..
aslıcım canımbenim:)napalım amaaan içimiz şen olsun:)

cümleten hayırlı cumalar dilerim..biz bu sabah erkenciyiz..ismetefendi uyuyo allhtan..bnde yalnızlıgın tadını cıkarıyorum..çay kave sigara üçlüsüyle:)bunlarda olmasa neyapardım acep...

sağol umutçum çok sağol olumunekankayizsmile valla öle budünyada rahatta huzurda boş yalan hep ben zaten artık bıraktım bana huzur mutluluk olmayacak bu dünyada sanırım artık böyle inanıyorum filmlerdeki gibi her sorundan sonra başka bir sorun göğüslemek zorunda kalıyorum nedense sıkıntı hiç bitmiyor yinede allah sağlık versin en azından sağlığımız yerinde olsun bide ordan darbe yersek mahvoluruz artık

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile canım sağol yapmaya çalışıcam işte bişiiler tubaya o şerefsizde de bişi sölesen nolcek zaten dengesiz anlamazki nato kafa nato mermet geçtim ben laf anlamada aramadı sormadı bidaha da aramasa bari diyom hani .:Saruboceq:
psikoloğa da gidicem bakıyom şimdi işte inşallah hayırlısı olur

oh keyfine bak valla canım benim keşke yakın olaydık bende gelirdim hadi yap kahvemi geliyom derdim olumunekankayizsmile:içelim: bende kahvaltımı ettim ceylin yedi bakim size accık dedim eşim çıkacak evden biraz bakim siteye bekle dedim zilli izin vermiyoki artık hepten mıçıma dolanıyor kızınca vurmaya başladı bize özelliklede bana çünki istemediği şeyler hep bende kaydirigubbakcemile3 yemek alt temizliği üst değişme banyokaydirigubbakcemile3 abası gitmeden bi cigara da ben tüttürem bari sonra içemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…