aynen canım bende,sanki benim eşimde gelecekmiş gibi bi heyecan oluyo içimde.hatta bugün gözümün önüne getirdm buluşma anlarını,pek bi heyecanlandımBetül ve Serap inanın sizin için çok seviniyorum.Rabbim bundan sonrası için huzurlu ve bir ömür birliktelik versin inş.
patikim umudum çok sevindim rolantiye almana, bence sende elinden geleni yap evliliğin için, eşinlede konuş oda çaba sarfetsin biraz,valla parayı falan kafaya takma, ben bazen takıyor gibi oluyorum öyle olunca eşime karşı soğuk oluyorum, senin deyiminle misal)) misal bugün markete gittim kredi kartı vardı eşimin yanımda ondan geçireyim dedim limit yetersiz, allahtan kendi banka kartımıda lamışım yanımaa zaten eşimin kartını ne zaman geçirtmek istesem limit yetersiz anasını satem:)) ama ben onu seviyorum para bir gün olur inşallah... benim annem ilk evlendiği zamanlarda kayınvalidesiyle yaşarmış tek göz odada, ama zamanla evleride olmuş bahçeleride el ele verdikten sonra olur olur gider inşallah..
canım yazmaya fırsat mı kalıyokı alp uyuyana kadar hiçbişay yapamıyorum bu ara çokhuysuz sonrada varsa bulasık,ütü.çamasır, sil ,süpür , derle topla alp kalksın yemekyedır aksamyemeğioyun bune ya evın pertevimiyim neyimmm...yemekten sonra alple eşim oynuyo ben bulasıkmutfagı topla çay koy alp i yatır derken bakıyorum çay içmeden eşim uyumuş oluyo bıkaç gundur...
aaaaaaaa diyesim var..
cennet anaların ayaklarının altındaysa eger bi uyusluk adilik yapmassak cennetı garantıledık sayılır....:))
rica ederim canım ne demek.geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk atlatır.paptyam sagol canım sayende hazıne bulmus kadar sevındımopuyorumnanaktan
emrenın burnu akıyormus, atesı varmıs ama cok degıl ınsallah artmaz sıkayetlerı
selam güzel anacıklar:)
beni soran sormayan hepinize kucak dolusu sevgilerimle..sizleri özledim..
emelcim,hicrancım,semacım ve henuz geçmişe tam bakamadıgım arkadaşlarım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..eksik olmayın..
ben eşimle olan sıkıntılarımı zamana yayıp ani bi karar vermemek baaabında rölantideyim..ama kendimce hazırlıklarım var..bıkere kesın çalışmaya kararlıyım allah nasıp ederse onumuzdekı kış.
yavruların uyk u ve yeme düzenlerınden bahsedılmiş..buarada ismet dün bir düştü ..benım anahtarlıgımı kaptıgı gibi koştu ve düşünce anahtarlıgın demırı gözünün altını sıyırdı..sürtmeden oluşan kıpkırmızı yara oldu ama anahtarların ucu gözünede girebilirdi..allahım koruyo ve hep korusun nedıyım bianlık elınden almaya çalışmamla fırlaması bir oldu..çokda kuduruğuz ..heryere tırmanma hevesındeyız..tuvalete gıdemez oldum nerdeyse..bidkka gz ayırmaya gelmıyo..tehlıke yaratma uzmanı..
uykumuz eskıden akşam 9 10 gbı yatar 6 7 gibi kalkardık..şimdiler 11 cıvarı yatıp 10 cıvarı kalkıyoruz..ama şükür hamagı kullanmıyoruz artık...uyku vaktı gelınce hem oglen hem akşam yatagına bıkaç oyuncakla koyup firar edıyorum:)bıraz uzun kalsam mızımaya başlıyo çünki..ne kadar yüz verirsem okadar isteme yanlısı..bi iki mızıklanıyo arada..ağlamadıkça yanına gıtmıyorum..genelde uyuya kalıyo..gazı yoksa gece 1 2gibi biraz sütlü muhallebı içiriyorum bidaha uyanmıyo..eskıden gecede 4 5kez kalkardık..oda 30 40 cc mama içmek için..şükür yok o hallerimiz..
gecenlerde suratını kasıp gözlerini kaşlarını yukarı kaldırdıgını farkettım ismetin...öyle bi sıkıyoki kendini o esnada..anlayamadım bu ne...ama bi baktım bişileri taktil ediyo...akabınde babası yıne bana bişiden dolayı söyledgınde ne göreyım babasının yüx ifadesi..nefesını tutarmışcasına kendını sıkıp hiddet ifadesini taklit edıyo yavrum..ama bunu oyun zannedıyo allahtan ve gülüyo hemen arkasından.
yeme düzenimiz kötü..geç kalkınca kahvaltıda 11 e sarkıyo..oglen baya uyuyoruz..mısal bugun 2.30 gıbı uyudu..saat 5oldu uyanmadı..dokunmuyorum uykuda gıdaymış ama ogle yemegı 6 7 oluyo..ve gecede aynı yemegı yemıyo cogukez yada corba yapıyorum ayrıca şansa yerse..bellı bı saatden sonra tatlılarla arası daka ıyı..muhallebı meyvasuyu ve meyveyle akşam öğünü geçiştirilmiş oluyo..geç saatde olsa bi tabak yemek yemesını ıstıyorum...zaten kahvaltıyı kuş gibi yıyo..yani ne bıleyım işte..mısal bu öglene kuzugerdanlı kereviz yaptım..azcık bulgurlu..yarına kalmasın akşamada nasılsa belki yer yemez azcık bı ogunluk yapıyorum yemeklerını genelde..mundarmışcasına cok müşgilim yoksa ıkıgunluk yemek yenmıyo..eşim zaten yemekte soğan tadsa yemez..bişiler karışmışsa yemez..sebze lahana hariç yemez..cok sumturuklu biri yemek konusunda damak tadlarımız kesınlıkle uyuşmuyo..valla şimdiki aklım olsa lokanta lokanta gezerdım bı ınsanla evlenmeden once..teşhisime göre cunkı damak tadı uymayanlar evlenmemeli:))şaka tabi..yani sağlık olsun tek derdımız bunlar olsun hatta bunlarda olmasın:)
hicrancımı bunaltmış güzel tubası...annesi haklısın..ama dedıgın gıbı ergen işte..kız cocuklarını daha cok kolllamak ıstıyoruz korkuyoruz ama devır okadar kötüki erkek cocunundaa bı farkı kalmadı..yınede tuba cok evrelerden geçmiş bir çocuk..senın anlattıklarından yaşadıklarını azcok kestırebılıyorum..ve bence cok hassas..işallah sabrını daha fazla zorlamadan sorunlarınızı halledın..okulunda guvendıgın veya onun guvenıp sevdıgı bı hocasıylada iletişim kurup yardım yada işbirliği isteyebilirsin akıl vermek gibi oldu ama..neblim zor işte..ama onun bi bebeklık fotosu gözümden gitmıyo..kıvırkıvır sarı bukleli güzeller güzeli bir bebek...senın gözündede hala öyle bılıyorum...ama o artık bir genç kız annesi..doğa kanunu bazı şeyler..isyana sebep olabılıcek her durumdan kaçınmak en hayırlısı olur heralde...
kızlar mustafa hayatta ağzına kıyma sokmazdı dün konyanın yöresel yemeği var topalak ondan yaptım koydum önüne çatalla maşallah 10-12 kadar yedi... tavsiye ederim size de .... yapması uğraştırıyo ama değer bence... ben yapıp dolaba atacağım haftada 2 kez falan çorbalarına atmayı düşünüyorum... ayy valla bişey yiyince sevinçten havalara uçuyorum ya..
Hicrann amiin canim donurum cok tesekkurlerr..
Rabbim kimseyi sevdiginden, huzur sebebinden ayri koymasin..
Gülsümcüm benim kızım babasına çekmiş etin her türlüsünü severek yiyor.Senin adına sevindim bi annenin en keyif aldığı anlardan biri de çocuğunu güzelce yemek yiyerek görmekmiş.
Ama bahsettiğin yemeği merak ettim tarifini yazarsan sevinirim.
iyiakşamlar kızlar ayten evet herşey zamanla oluyor..
bizevlendiğimizde bi valızım vardı benım aldım gittim fasa her türkıyeye geldığımde annemde kaldım doğum yaptımgene annemde kaldım amaşuan ok şukur ev aldık durumumuzda iyi
ama bazen keşke kartımın limiti bitseydi...
yada bir kuru ekmeğim olsaydı bunlar olmasaydı dediğim zaman olmadı değil...
eşimin ailesı bıze paranın gökten yağdığını sanıyor süreklı para verıyoruz oda yetmedi evimin anahtarını bıraktım geldım daha ne yapsaydım blmıyorum yınede ben kabahatlı oldum kaç defa bu para meselesı yuzunden eşimle kavga ettık..
sonuçta o kazanıyor tamam ailesınede versın tamam ama bunun haddi hesabı yok ben burda azla yetınmeye çalışırken neden eltım mobilyalarını değiştiriyor işte bu yuzden kızıyorum ve eşimle hep kavgamız bu para yuzunden olmaz olası paraaa
sanırım
uzun oldu biraz tam kızmıştımbu para meselesı yüzünden ayten senın yazını gördum...
Hicrancım ben de ergen dönemlerimde çok huysuzdum çok iyi hatırlıyorum.Hatta annem bazen bana kedi gibi tırmalıyorsun beni derdi(mecazi anlamda)Gerçekten çok dediğim dediktim.Sonra evlenirken annemden ayrılcam diye ne ağladım ne ağladım.Şimdi de anneme acayip düşkünüm.O dönemde insan gerçekten algılayamıyor sen üstüne gittikçe emin ol o daha da inatlaşır ve kendini daha da haklı görür.Biraz sakinleşsin sonra güzelce oturup konuşursunuz.Sen genç annesin daha anlayışlı olursun.
Hicrancım tabi sen sonuçta kızını daha iyi tanıyorsun.Ama ne olursa olsun o hayata karşı küçüklüğünden öfkeyle başlamış.Siz ne kadar tüm sevgiyi ona verdiyseniz de baba sorun olmuş onda.Hani Sabiha Paktuna var ya doktorum programında da çok çıkıyor.O kadın çocukların ayrılıklardan aşırı etkilendiklerinden bahsediyor hep.Ve sanırım Tuba da öyle olmuş.
Ama tabi anne olarak kızının gizli kapaklı işleri yaptığını görmek sıkıntılı bişeydir.Galiba yine en çok sana iş düşüyor.Sen üstüne gittikçe o daha çok öfkelenecek bundan eminim.Hani öfkeni kontrol edip(ki çok zor olduğunu biliyorum) ona karşı yumuşak davransan ,hani seni anlıyorum modunda olsan belki o zaman o da inatlaşmak ve gizlemek yerine konuşmayı tercih eder.Ki gerçekten teyzelerinin olması büyük bi nimet.Ama ne olursa olsun anne başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?