canım ben adım güzel bim sitesine girip bakabilirsiniz.sen aldınmı canım guzelse bende alayım erkek cocuk ıcınmı:uhm:
bugün gelmiş canım bugün gitmişmiydin.resim ekleyebilirsem eklerim.aslıcım bimde demişsin benim burdaa var ben arada gidiyom ama görmedim bidaha gidince bakiim şu oyuncaklara
valla duyguzum maddi olanakların yerindeyse evde de mutlu isen çalışma bencede ama evde sıkılıyor iş hayatını özlüyorsan çalış bencede artık büyüdüler zaten rahat zamanı belli bir işin olursa neden olmasın bence tabi bu benim fikrim ben bulsam hemen giricem mesela tabii şartlar uygun olursa yoksa bende çalışamam kızımı kimselere kolay kolay emanet edemem bende iş olursa iyi kaliteli bir kreşe verebilirim ancak bakalım hayırlısıyla olursa inşallah .sen bankadamı çalışıyordun ay bende ne heves etmiştim bir zaman okulunuda okudum bende ama sonra vazgeçtim zaman ve maddi olanakları nedeni ile muhasebe mesleğinede düşkün olduğumdan bu mesleği seçmiştim hatta müşavirlik falan da düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim uğraşamam dedim şimdi pişmanım o ayrı tabii şuan devam etsemde iş işten geçti geldik 35 yaşına artık uğraşamam stajdı vss ile
mevlüdecim,serapcım güzel önerileriniz hakkında detaylı düşüneceğim.teşekkür ederim..
hicrancım hay ağzına sağlık o hocamızın..görbak işe yaricak bi formül bu..dediğin gibi en önemlisi tuğbacığın aklında hiçbi soru işareti kalmicak..
duygucum..evet bence sen tam bir salon kadınısın..çok kadınsın anacığım:)ama artık aynı zamanda tek başına cocuguna yetebilen çok iyi bir annesin..sanırım dediğin gibi anca eguş meramını anlatabılcek haldeyken ve saatleriyle ev düzenini bozmicak bir işte mutlu olabilirsin..ayrıca tebrik ederim arkadaşım..kenara para koyup bişiler yapabilmek herkezin harcı deildir..misal ben:)hayırlısı neyse o olsun bakalım ..
ogluşumun yeni resimlerinden bir iki tane teyzeleri.
]
Canım ben hep kendi paramı çalışıp kazanmaya çok alışkınım o yüzden çalışmayı istiyorum..Kendi ayaklarım üstünde durmayı seviyorum..
Şuan altımdaki arabayıda kenardaki köşedekinide tabiri caizse eşşek gibi çalışıp kendim aldım ben çalışmayan bilmez evde oturarak olmadı yani...13 senenin birikimidir....
Maddi olarak allaha şükür çok zengin değiliz ama kendimize yetiyoruz..Çalışmasam olur ama nasıl olur benim istediğim gibi değilki..Ben kendime bakmayı seven kuaföre gitmeyi,alışveriş yapmayı seven bir kadınım..Akşama kadar evde eşofmanlarla gezmek bana göre değil..
Umutcuğumda dediği gibi ben salon kadınıyım sanırım..Çalışmak kendime bakmak makyaj yapmak sosyal çevre bunlar beni daha çok mutlu ederdi ..Ama çocuğumdan sonra ne kadar mutlu eder bilmiyorum işte sorun orda canım..
Evet daha önce bankadaydım önce Akbank sonra Garanti...
Bankacılık zor iş iiyiki olmamışın geç vakitlere kadar çıkamamak ayda bır iki İstanbula toplantıya yok yemeğe geliyorduk..Eşimle ilk zamanlar çok sorun yaşadık şimdi dahada beter olurdu herhalde bana bundan sonra daha oturaklı bir iş lazım...
Üniversitede de o conconların içinde kafayı yerdim artık ben kesinkaydirigubbakcemile3
mevlüdecim,serapcım güzel önerileriniz hakkında detaylı düşüneceğim.teşekkür ederim..
hicrancım hay ağzına sağlık o hocamızın..görbak işe yaricak bi formül bu..dediğin gibi en önemlisi tuğbacığın aklında hiçbi soru işareti kalmicak..
duygucum..evet bence sen tam bir salon kadınısın..çok kadınsın anacığım:)ama artık aynı zamanda tek başına cocuguna yetebilen çok iyi bir annesin..sanırım dediğin gibi anca eguş meramını anlatabılcek haldeyken ve saatleriyle ev düzenini bozmicak bir işte mutlu olabilirsin..ayrıca tebrik ederim arkadaşım..kenara para koyup bişiler yapabilmek herkezin harcı deildir..misal ben:)hayırlısı neyse o olsun bakalım ..
selam kızlarr
bu ayın sonu yada şubatın başı gibi istanbula geliyoruz
bi buluşma ayarlarız artık dimiolumunekankayizsmile
ogluşumun yeni resimlerinden bir iki tane teyzeleri.
http://.us/img98/9363/resim057c.jpg
slm kızlar
aslıcım 3 gun değil canım malesef önceden perşembe cuma idi
sonra değişti cuma cumartesı oldu....
eşime kızdım gene insan kendine 1 saat bile ayıramıyomu ya
geçen hafta benım fransızca dersım vardı bir saat eşimın evdeolduğu saate ayarladım bunu bildiği halde evde arkadaşlarıyla iş toplantısı yaptılar..
neyse işi varmış madem erteleseydık dersı bende anlamadım bişey dersden...
bu hafda da benım dersım bıraz uzadı..
bisinir bi tavır meger antencı gelecekmiş neyse öğretmene söledım tamam dedı kadın giderken resmen kadına birdaha gelme muamelesı yaptı ya resmen benide uyuz etti neyse aldım alp i çıktım geldiğimde televizyon yapılmıştıda keyfi yerındeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?