2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben hep kendi paramı çalışıp kazanmaya çok alışkınım o yüzden çalışmayı istiyorum..Kendi ayaklarım üstünde durmayı seviyorum..
Şuan altımdaki arabayıda kenardaki köşedekinide tabiri caizse eşşek gibi çalışıp kendim aldım ben çalışmayan bilmez evde oturarak olmadı yani...13 senenin birikimidir....
Maddi olarak allaha şükür çok zengin değiliz ama kendimize yetiyoruz..Çalışmasam olur ama nasıl olur benim istediğim gibi değilki..Ben kendime bakmayı seven kuaföre gitmeyi,alışveriş yapmayı seven bir kadınım..Akşama kadar evde eşofmanlarla gezmek bana göre değil..
Umutcuğumda dediği gibi ben salon kadınıyım sanırım..Çalışmak kendime bakmak makyaj yapmak sosyal çevre bunlar beni daha çok mutlu ederdi ..Ama çocuğumdan sonra ne kadar mutlu eder bilmiyorum işte sorun orda canım..

Evet daha önce bankadaydım önce Akbank sonra Garanti...
Bankacılık zor iş iiyiki olmamışın geç vakitlere kadar çıkamamak ayda bır iki ıstanbula toplantıya yok yemeğe geliyorduk..Eşimle ilk zamanlar çok sorun yaşadık şimdi dahada beter olurdu herhalde bana bundan sonra daha oturaklı bir iş lazım...
Üniversitede de o conconların içinde kafayı yerdim artık ben kesinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
mevlüdecim,serapcım güzel önerileriniz hakkında detaylı düşüneceğim.teşekkür ederim..

hicrancım hay ağzına sağlık o hocamızın..görbak işe yaricak bi formül bu..dediğin gibi en önemlisi tuğbacığın aklında hiçbi soru işareti kalmicak..

duygucum..evet bence sen tam bir salon kadınısın..çok kadınsın anacığım:)ama artık aynı zamanda tek başına cocuguna yetebilen çok iyi bir annesin..sanırım dediğin gibi anca eguş meramını anlatabılcek haldeyken ve saatleriyle ev düzenini bozmicak bir işte mutlu olabilirsin..ayrıca tebrik ederim arkadaşım..kenara para koyup bişiler yapabilmek herkezin harcı deildir..misal ben:)hayırlısı neyse o olsun bakalım ..

selam kızlarr
bu ayın sonu yada şubatın başı gibi istanbula geliyoruz
bi buluşma ayarlarız artık dimiolumunekankayizsmile

aslıcım nasılda büyümüş yakışıklın
uzun zamandır görmemiştim fotoğrafını
maşallah kuzuna

Canım güzel iltifatların için çok sağol birşeyler yaptık 13 seneye az bile gerçi ama sağlık olsun.Umarım sende gönlünce bir iş bulursun canım evde çalışarak başlıyabilirsin dediğin gibi..
ogluşumun yeni resimlerinden bir iki tane teyzeleri.
]

Aslıcım 41 maşallah Ozan Egem ne kadar büyümüş bana geldiğindeki haliyle dünyalar kadar fark var arada yaa nasıl değişmiş çok tatlı Allah bahtını açık etsin canımopuyorumnanaktan

hayırlısı güzelim hakkınızda hayırlısı ozaman nasıl mutluysan öyle yap senin mutlu olmaz ailenede huzur mutluluk getirecek neticede değilmikaydirigubbakcemile5

bence de süper fikir hem sevdim hem güldüm karşı tarafın tepkisini tahmin ettiğim için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla öle kendin çalışmayınca rahat olamıyorsun bi nevi ben çalışırken daha mutluydum valla en azından isteklerimi kendim karşılıyordum oda bi başka zevk

ben çay içicem eşimle hadi görüşürüz kızlar tubada revani istiyo bu saatten sonra hiç yapasım da yok ama yapıcaz elimiz mahkummm

bu arada ceyline bere başlamıştım ördüm bitirdim zilliye bakın bakalım acemi işi nasıl olmuş =))

Son düzenleme:
bu arada aklıma geldi yarın betülün eşi geliyor değilmi ay askerlerin gelmesine bişii kalmadı desenize

slm kızlar
aslıcım 3 gun değil canım malesef önceden perşembe cuma idi
sonra değişti cuma cumartesı oldu....

eşime kızdım gene insan kendine 1 saat bile ayıramıyomu ya
geçen hafta benım fransızca dersım vardı bir saat eşimın evdeolduğu saate ayarladım bunu bildiği halde evde arkadaşlarıyla iş toplantısı yaptılar..
neyse işi varmış madem erteleseydık dersı bende anlamadım bişey dersden...
bu hafda da benım dersım bıraz uzadı..
bisinir bi tavır meger antencı gelecekmiş neyse öğretmene söledım tamam dedı kadın giderken resmen kadına birdaha gelme muamelesı yaptı ya resmen benide uyuz etti neyse aldım alp i çıktım geldiğimde televizyon yapılmıştıda keyfi yerındeydi...

bu erkekler hep böle anacım kendi işleri olunca herşey önemsiz oluyor onlar için alsanaalsanasmile

bu arada kızlar ceylinin beresi kenarına çiçekte kondurdum bitti taktım foto çetim eh cemi işi ancak bu kadar olur pek eciş bücüş oldu ama :kedi: bidahaki daha güzel olur =)

betül kız heyecan nasıl heyecannnn saatler geçmek bilmez sana şimdi aslanım emrem de herşeyden habersiz yavrum babasını görünce netçek acep şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…