2008 eylül bebekleri doğum günü kutlamaları

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
2008 yılını beraber bebişlerimizin doğumlarını beklemekle geçirdik....eylül bebişleri dedik ağustosta ekimde gelenler de oldu...bebişlerimizin doğum günlerini buradan takip edip kutlayalım mı ne dersiniz???

valla ben çok unutkanım kopya için açtım zaten bu linki.....ilk onurun doğum günü var sanırım dimi fatmaaaaaaaaaaaaaaa.......

merhaba arkadaşlar.....ilk doğum günü onur undu....fatmacım nice yıllara.....
benim kızım durunun da 20 ağustos.....biz cumartesi günü izmirde anneannesinde kutladık...

benim kızım durunun da 20 ağustos.....biz cumartesi günü izmirde anneannesinde kutladık...

Duru'nun doğum günü kutlu olsun, nice senelere opuyorumnanaktan
Duru'nun partisinden kareleri bizimle de paylaşmayacak mısın ?:CüvCüv:

durunun gelecek doğum günü şimdiden kutlu olsun. fotoğraf bekliyoruz deryacım

merhaba kızlar.... nasıl sevindim böyle bir sayfa görünce :))) çok aranızda olamadım ama bende bir 2008 eylül annesiyim... kızımın adıda eylül :))) dogumgunumuz 6 eylül nasıl geçti zaman hiç anlamadım :))

tabi dogumgunu geldi nasıl yapsam ne yapsam hediye ne alsam bisürü soru var kafamda ...bunları paylaşırsak bencede süper olur.. dogumgunlerini kutlayan arkadaslar hepinizin kuzularnın yeni yaşları hayırlı olsun..çok mutlu saglıklı huzurlu bol şanslı yıllar geçirsinler insallah.............tabi sizden ricamızda var yaptıklarınızı bizede anlatın kopya çekelim :)))

deryacımmm canımm geçmiş dogum gününüz kutlu olsun bu sayfayı açman çok iyi olmuş ama kimseler gelmemiş bende kopya çekmek için gelmiştim:))

aslıcım ozan egemin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım...ben ilgi çeker bu topik sanmıştım ama olmadı ..kısmet....

ben Duru'nun doğum gününde...toyikiden davetiye aldım 5 li,tincker bell logolu...annemlere,kayınvalideme,ablamlara,görümceme,birde bize hatıra olsun diye hazırladım verdim....balonlar aldım nazar boncuklu şişirdim astım odanın her yerine..lambaya,duvarlara,borulara falan...happy birthday yazısı aldım perdeye astım boydab boya...birde 13 tane küçük balonlu süslü duvar süsü bir duvara boydan boya....vitrine yukardan aşağı bir süs daha tincker belli....salon kapısına kapıyı kaplayacak bir tincker bell afişi.....peçeteler aynı şekilde.....duruya da beyaz askılı dantelli elbise giydirdim..saçına beyaz kurdela süslü taç...ayaklarına beyaz ayakkabı....prenses oldu kuzum :) pasta meyvalı,beyaz kremalı ama üzeri pembe krema ile süslü,biberon var bebek var happy birthday yazısı bir sürü şey :) 1 yazılı mum.....doğum günü sonrasında da 4 aileye de küçük bir hatıra hediyesi..bebek figürlü kalemlik-kürdanlık gibi biblo.....

darısı başınıza...

DEryacımm tekrar doğum gününüz kutlu olsun nice güzel saglıklı ve mutlu yaşlara.
resimleri varsa eklermisin güzelim. çok güzel şeyler hazırlamışsın.

evde ekleyebilirim ancak vakit bulursam resimleri....benden sonra da doğum günü kutlamaları var ...arkadaşlar bekliyoruz...hadiii.....hatta doğum günü gelecek olanlar yazın ki sizi kutlamayı unutmayalım :))

slm deryaa bende aynıı pastadan sipariş vereceğimmm bu arada 1 yasınız hayırlı olsunnn

lütfen doğum günü kutlayan arkadaşlar fotoları ekleyinnnnnnnnnn bizde sizden fikir alalımm

merhaba deryacım kusura bakma ben böyle bir konu açtığını hiç görmedim o yüzden resimleri doğum yapan annelere eklemiştim herkes de ordan gördü sanırım hala da duruyor

artık bundan sonraki kutlama resimlerini görmek isteriz burdan

24,09,2008 oglum dogdu onunla agladık onunla gulduk onunla mekledık onunla yuruduk onunla konustuk sımdı sıra geldı ılk dogum gununu kutlamaya cok sevınclıyım mutluyum oglum 1 yasında persembe gunu dogum gunu ve balıkesırden annenesı babannedesı dedelerı gelecek demekkı torununun ılk dogum gununu beraber kutlemek ıstedıler ve bu benı cok duygulandırdı dogun gunu ıcın balıkesır denızlı 6,5 saat cekılırmı yol demekkı cekılıyo. torun baldan tatlı evet baldan daha tatlı benım oglummmm :lepi:

BEN BURAYI YENİ GÖRÜM YAHUUUU NEYSE herkesin doğum gününü burdan bir kez daha kutlamış olayım nice yıllaraaa

bizim asıl parti cumartesi günü resimleri koyarım artıkkk çekirdek aile kutlama resimleri diğer konuda kaldı =)

22.09.2008 18.45 te prensim dünyaya gelmişti koskoca bir seneyi geride bıraktık

Bebeğim artık 1 yaşında iyiki gelmişsin dünyaya,iyiki doğurmuşum seni...

Allahıma şükürler olsun seni bana verdiği için

Seni Çook Seviyorum Nice Senelere Hep birlikte

Doğum gününü kutlayan ve kutlayacak olan tüm bebişlerin yeni yaşları hayırlı uğurlu olsun...:))

benim oğluşumunda 25 indeydi. hep beraber kalabalık bi kutlama yaptık çok güzel geçti.çok duygulandım zaman ne çabuk geçtide 1 yaşına geldi.eminim hepiniziçin öledir. tüm bebişlerin tekrar doğum günleri kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…