2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Seda gözün aydın canım Allaha çok şükür bebeğin sağlıklıymış
inşAllah ağırlığı da normal doğar bebişinin sen kendine ve bebeğine çook iyi bak canım..

Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin...

Sedacım geçmiş olsun
muayenen iyi geçmiş,hadi gözün aydın...Rahmin kalp şeklindeymiş ne güzeel )
Şaka bir yana,bebişin için bir sakıncası yoksa,önemli değil.Düşük kilolu olma ihtimali var demiş yani bir ihtimal sadec bakarsın,tosuncuk gibi bir kuzu olur.Olmazsa da sütün besler onu merak etme..

günaydın arkadaşlarım.

ay ya ben bugünde kötüyüm.bu seferde başım ağrıyor.sersem gibiyim ya.allahım çabuk geçsin.eski halime dönmek istiyorum ya.ben şimdiden böyle olursam ilerisini düşünemiyorum.

halimecim cok gecmıs olsun canım neyin var?bende son bır haftadır mıde yanmasından gece uyku uyumuyorum ve yuruyuslerde nefes nefese kalıyorumsımdıden basladık bakalım ne olcak...

halimecim cok gecmıs olsun canım neyin var?bende son bır haftadır mıde yanmasından gece uyku uyumuyorum ve yuruyuslerde nefes nefese kalıyorumsımdıden basladık bakalım ne olcak...

ay canım sorma ya.dün ateş basıyo ve midem bulanıyodu.boğuyorlardı sanki beni.bugünde işte yine afakanlar basıyo.allahım nolur çabuk geçsin.(

arkadaslar gittiniz mi ordamısınız 1 ay sonra zaten yokum
memlekete gidecegim inşallah uzun bir süre acamam kk nü
şimdi konusalım gitmediniz ise :teytey:

valla ben burdayım canım ama çok işim var.ara sıra bakıyorum işte.ne güzel ailenin yanına gideceksin.güle güle git gel canım inş.

halime geçmiş olsun bol bol dinlenip açık havada olmak lazım ama çalışınca olmuyor güzelim işte dimi
kız rabiaaaaaaaaaaaaa sen benim adaşımın adını mı değiştirdin kızzzzzzz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz yorgunuz kızımla (
ve çokta yoğunuz (((

merhaba kızlar herkez nasıl ben çok uzun zamandır nete giremiyorum.perşembe aşırı derecede kanamam oldu 2 gün hastanede yattım.kalan 3.ayıı yatarak geçiricem.kızlar dua edin çok korkuyorum.hayırlısıyla kızımı kucağıma alıyım.

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninlea.s. neden kanaman oldu cnm kendine dikkat et
benim göürmcemde olmuştu son 2 ay kadar yattı onun fazla değildi kanaması. dün kızını kucağına aldı allah sanada nasip eder canım inş .tek yapman gereken dinlenmek ve moralini yüksek tutacaksın dr en önemli olanın önce herşeyin iyi olacağına annenin inanması gerekir demişti sende inan canım tamammı

merhaba kızlar herkez nasıl ben çok uzun zamandır nete giremiyorum.perşembe aşırı derecede kanamam oldu 2 gün hastanede yattım.kalan 3.ayıı yatarak geçiricem.kızlar dua edin çok korkuyorum.hayırlısıyla kızımı kucağıma alıyım.

sağol canım rahimle ilgili bir problem olabilir dedi dr.sürekli lekelenmem oluyordu.perşembe günü birden duru kan boşaldı çok panikledim.sancım falan yok bebeğimde iyi allahtan.vajinal muayne olamıyorum.çok panikleyince o yüzden rahime tam bakamadı ama çok şükür içte kanama yoktu.

Kıvılcım çok geçmiş olsuun...moralini bozma ne güzel işte yatıp dinlenirsin,
allahın izniyle 3 ayımız kaldı zaten,bebişin iyi olsun da...
Neden kaynaklanmış kanaman?

İşi bırakacak mısın bu şartlarda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…