2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

dün müsait değildim yazamaıdım akşam üstü ayşeyle konuştuk
çoookkk çooookk selamı var sizlere kızımızda gayet sağlıklı büyümekteymişşş
herkesi çok çok öptüü

Günaydinn Arkadaşlarr Nasilsinizz Bebekler Nasill

Kahvalti Yapip Geliommm

Vee Eylül Anneleri Neler Aldinizz Bebeklere Bölümüne Bi Kaç şey Daha Koydummm

Günaydinn Arkadaşlarr Nasilsinizz Bebekler Nasill

Kahvalti Yapip Geliommm

Vee Eylül Anneleri Neler Aldinizz Bebeklere Bölümüne Bi Kaç şey Daha Koydummm

canımmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy özlettin valla kendiniiiii
kız şansa bak ben daha sayfaya selamını yazdımmmm sen geldin ayollll
hehehehe iii insan lafının üstüne gelirmişşşŞeniz

Kizlarrr 48 Kgile Hamiş Kaldimmmm
Nisanda 52 Kg

Veeeeee şimdiiiiiiii 58 Oldummmmmm
1 Ayda Ne Kadar Kg Aldimm Yaaa
Dr 2 Hafta 4 Kg Almaya Başlarsam Diyet Uygulayacakkk
çok Açizz Yawww Bizzz..
Bebeğimm Iyi Maşallah 585 Grm Olmuşş Yavrumm.......
Ayyy Ben Bebek Odasi Ve Araba Bakacagimmm
Alan Var Miii
Neler Aldinizzz

günaydın kızlar
ayşe hoşgeldin.maşallah bebişin büyümüş baya.
bugün hava çok sıcak kızlar ya izmirde.napcam bilmiyorum.bugün evimi de temizlemem gerekiyor.bu sıcakta zor olacak galiba.

günaydın halime evt izmir sıcak ama benim iş yerim çok serin sanki klima var:teytey:şanslıyım ama benim evim çok sıcak ya napcam bilmiyorum:1no2:

burdayız canım.ama kimse gelmemiş daha hakkaten.
heyyyyyyyyyyy nerdesiniz yawwwwwwwww.uyanın artık.bakın ayşecik gelmiş siz yoksunuz.

günaydınnn herkeseee güzell hafta sonlarıı diliyorumm veee Ayşecimmm hoşgeldinn şekercimmm nasılsınn tatlımmm iyiymişş kızınlaa çok sevindimm benimde ne zamandır aklımdasın hep aramak istiyorum bir türlü olmadıı. canım seni çok özledikk gerçektenn hiç tadı tuzu yok buralarınn bazen sayfa ilerlemiyor bilee.
arkadaşlarr ben bir çarşıya kadar gidiyorum sonra hemen geliyorumm. ayşecimm bir yere kaçmaa sohbet edecegizz. yerimseniben

bende anemle pazara kadar gidip geleceğizzbide eltimeugrayacagızz saat 2 gibi gelirimm

YA BEN BİŞEY SORACAMM ŞİMDİİ BAYA Bİ İLERLEDİKK 6 AYLIK OLAN VARR BİZZ ŞİMDİ NELER ALACAGIZZZ Kİİ FİKRİOLAN VARMIII
ALLAHIN İZNİYLE BENDE BAŞLAYACAGIM ALMAYAA
YANİ Bİ BEBEKİÇİN GEREKLİ HERŞEYYDEN BAHSEDİYOMM ODASINDANN TIRNAK MAKASINA KADARR NELER GEREKKK
AYY SÖYLEYİNDE LİSTE YAPAYIMMM

güle güle ayşecim.kendine ve bebişine iyi bak.ayrıca hatırladığım kadarıyla cansunun hazırladığı bi liste vardı ama konunun nerde olduğunu hatırlayamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…