2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Evet canım,
ama temmuza kadar yine ayrıyız,olsun sayılı gün çabuk geçer
40 gün kaldı buluşmamıza,sonra evimizi taşicaz,inşallah.

canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah..Ucaga bınmen ıcın THY doktordan ozel ızın kagıdı ıstıyor kaşeli.hıc bırsekılde sakıncası olmadıgını ve saglıgının elverıslı oldugunu belırten bır kagıt.yoksa bınemezsın canım
yerimseniben

ben biraz uzanmaya gidiyorum kızlar
ayaklar yine davul gibi oldu...

Size iyi muhabbetler.

Merhaba,
Ablam doğumunu Amerika'da yaptı. Bu dönemde Bella B ürünleini kullandı çatlak önleyici ürünleri süpermiş ben de hamileliğim esnasında onu kullnacağım. bir de meme başı ürünü varmış ablam meme başındaki çatlak probleminde bu ürünü kullandı yanında da temizleme pedi varmış onu kullandı.çok memnun kalmış. açıkçası böyle faydalı ve güzel ürünlerin ülkemizde de satılıyor olması çok iyi.a.s

mommy çok sevindim senin için, hayırlı olsun canım..İstanbulda hangi semtte oturacaksınız? Yakına gelirsen gelirim valla yardıma :)
Bu arada dream81 Kırklarelinin neresinde oturuyorsun? Benim baba tarafımda Kırklarelili ve orada bi evimiz var gidip geliyolar.Hiç dikkat etmemişim Kırklareli yazdığına, sende Kırklarelilimisin, görev yada evlilik nedeniyle mi orada yaşıyosun?
Herkese iyi akşamlar

Çok sevindim canım evet kırklarelinin içinde oturuyorum istasyona çok yakınım zaten,sende geliyormusun bu taraflara,ben buralı değilim hayatım eşimin görevi nedeniyle buradayız işte ama güzel bi yer 1,5 yıldır burda oturuyoruz gelirsen haberim olsun oka.s.

Ya kızlar nerdesiniz saatlerdir kimse uğramamış valla,işinizmi var heralde havalar ısındıkça kimsecikler kalmayacak neyse hepinize iyi akşamlar dilerim..

güll canımmm çokkk sevindimmm yaşasınnn sendee bizim yanımızaa geliyorsunn ne güzell eşinlee artık birlikte olacaksınızz bebişinizi saglıklı birlikte büyüteceksiniz inşllah canımm inan hep aklımdaydınn pc başına oturdugumda acaba güllerin tayini belli oldumu dedim hemen baktım çok sevindimm hadi hayırlısı tatlımm. :dance:
canımm uçak yolculugu yapabilmen için drundan izin alman gerekiyor rapor falan birde tabi havayolu şirketininde onaylaması gerekiyormuş bildigim kadarıyla.
Ya kızlar nerdesiniz saatlerdir kimse uğramamış valla,işinizmi var heralde havalar ısındıkça kimsecikler kalmayacak neyse hepinize iyi akşamlar dilerim..
gülşahh sorma canım yaa gerçekten gece gündüz buram buram terliyorumm allahım yazın bize kolaylık versinn.yakın bir arkadaşım 1 hafta sonra dogum yapıyor su kuşu oldum diyor çok sıcaktan.
kimselerr yok herhaldee.

aslıcım hoş geldin canısııı

valla tayine nasıl sevindik bilemezsin
o kadar çektik ama sonunda rahat edecez inşallah...
Biraz da büyük şehirde yaşayalım artık dimi ama böyle ayrı gayrı gençliğimiz geçti
Çok üzülüyordum,moralim yerine geldi,rahat bir görev çıktı eşime..:hooray:

Canım ben de çok sıcaklıyorum,ellerim ayaklarım davul gibi şişiyor sıcaktan,:bbo:
Allah kolaylık versin bize,bir yandan da yazılı yapıyorum,daha not girişleri var,o yazılıları okuması vaaar,davranış notları falan offf off...Bir de e okul doğru dürüst işlese bari,ikidir aynı sınıfı giriyorum sistem donuyor 10 dk geçince de kayıt edemiyosun tekrar deneyin diyor.Çok üzgünüm çoook

hoşbuldumm canımm sende hoşgeldinn. inan en çok eşinlee ayrı gayrı geçirmeyeceksiniz zamanınızı ne güzell. gül inan canımm not işlerim biraz hafifliyor gibi bu hafta sonu bitiririm herhalde. yakın olsaydıkk hemencecik bitirdikk iki eldenn çabucak. sınıf ögretmeni en yakın arkadaşımın bütün işlerini bitirdik o okudu ben yazdımm bilgisyar ktaplarıydı davranışlarıydı bitirdik.kendiminde bir okul tamamen bitti bir okulunda 7 sınıfın yöneltmesi ile 9 sınıfın davranışı kaldı sonrada bitiyorr yuppi :dance:
haftaya müfettişleride atlattıkmı tamamdırr. :teytey::teytey:

evt canım yaa okulların kapanmasına az kaldıya artık sistemm yavaş yavaş çökmeye başlarr geceleri girersek olur artıkk. bide o zaman kısıtlaması olmasa sinir ediyor zaten beni.

cansucumm Aydın mı dedin şu bildigimiz Ege Bölgesindeki Aydın ili mi? Ben Aydın Nazilliliyimde o yüzden soruyorum tatlımm.
Papatyamm hoşgelmişsinn kendine ve bebişe çok dikkat et güzell annee.

Canım evet bildiğimiz ege deki aydınn... Hem de Nazilli ye de uğramak istiyouz..
Senin ve bebişin için de bol bol temiz hava getireyim oralardan

Canım evet bildiğimiz ege deki aydınn... Hem de Nazilli ye de uğramak istiyouz..
Senin ve bebişin için de bol bol temiz hava getireyim oralardan

ayyy Cansucumm ne güzell getir valla memleketimi özledimm. yalnız canım bizim oralarda burdan daha çok sıcaktır kendine çok dikkat et güzelimm. birde hayırdır sizin oralarda tanıdıklar falan mı var yoksa gezmeye mi gidiyorsunuz.

Hayırlı olsun canımm... Gözünüz aydınnn ne güzell en çok istediğiniz yer olmuş... Bebeğin daha gelmeden şans getirdi sizeee :teytey:

Kimler var bakalım bu saatte bu sıcakta....eşimle yürüyüşe başlayalım dedik dün 1 gece yürüdük....bugünçıkamadık :)) eczanede çok yorulmuşum....bir de sıcak çok sıcak...ne yapacağız daha taaaa eylüle kadar (

Benim eşim Aydın lı canım..
Haftsonu gezmesi için gidiyoruz... Yolu zaten 3 er saate bölüp ilerliyoruz.. Öğlen yola çıktık bursa da ailemde mola verdik... Şimdi de teyzemlerdeyiz..Onlarda manisa akhisar da oturuyorlr.Şu an ordan yazıyorum.Yarın sabahta Aydın a yol çıkıcaz..
Allahtan araba da klima var.. yoksa gerçekten çooooookk sıcakkkk

aman cansucum dikkat et yolda da rada dinlen bence...ben de geçen hafta izmire gittim gölcükte...doktorum en fazla 2 saatte bir durun ve yürü dedi..buna rağmen ayaklarım davul gibi oldu valla....

aman cansucum dikkat et yolda da rada dinlen bence...ben de geçen hafta izmire gittim gölcükte...doktorum en fazla 2 saatte bir durun ve yürü dedi..buna rağmen ayaklarım davul gibi oldu valla....

Canım Allaha şükür şişmelerim yeni yeni başlıyor... Arabayı eşim kullanıyor.. Ben rahatım ayaklarımı uzatarak kendimi yormadan gidiyoruz...
:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…