2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

tamam buldum canım.gebelik ana sayfasında.aşağıda konular var ya hani yapışkan konuların içinde.

merhaba herkese
Ayşe hoşgeldin canım..
alışveriş için ben de endişelenmeye başladım neresinden başlayacağız ya ? bir sürü alınacak şey var..
ağustos anneleri liste yapmıştı ben oradan bakmıştım, bebek odası yapanların 3 milyarı buluyormuş masrafları..

Günaydın herkese.....

Nasılsınız kızlar?
Ben de daha kıyafetler dışında pek bişey almadım kuzuma
Bir de hastane çıkışı,kıyafet seti var,annemin ördüğü şeyler var o kadar.
Ben taşınacağım için yeni evim oda yapmaya müsait olacak mı bilmiyorum,
oda değilde şimdilik sadece bebek karyolası almayı düşünüyorum bakalım...

günaydın selin, gül hoşgeldiniz..
ben de şimdiye kadar sadece hastane çıkışı bir kaç bady aldım.. hediyeler geldi arkadaşlarımdan :)
oda yapmayı düşünüyorum off çok işimiz var çook..

Günaydın kızlar hepinize merve,esra,halime,selin,aslı,gül ve ayşe tabi unuttuğum kimler varsa nasılsınız bakalım canlar,bizde oğluşumla bildiğiniz gibi iyiyiz işte,merve ne yaptın canım gittinmi dr.a gördünmü meleğini bu sefer gösterdi dimi yüzünü annesi,hepinize güzel bi gün dilerim...

merhaba tüm hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:
nasılsınız arkadaşlarımmmm
ay kızlar çok sıcak ya bahar olmadan yaz geldi gene istanbula ne yapsak pehlivan gibi geziyorum ben evin içinde :roflol:

Bence daha erken 7 aya girmeden çanta hazırlamam ben...Yanii temmuz ortası yaparım alışverişimi allah nasip ederse...

Slm.sedacım nasılsın canım hastamısın ruh halin öyle gösteriyoda iyimisin inşallah bişeyin yoktur

Valla ben de psikolojik hastayım sedaaa...laelaelaelaelae

Herkes elbiseleri,etekleri çıkardı giyiyor şıkır şıkır
Benimse hiçbişeyim olmuyor bana,ayakkabılarım bile dar geliyor.
Gelecek yaza yemin ettim,herşeyimi giyecem,gardırobumu yenilicem baştan aşşağıyaaaa:dilcikar:

Yaa sorma canım evet hastayım ama fizyolojik deği psikolojik:roflol::roflol:
Sen nasılsın?

noldu kız aman iyi ol hayatım üzme kendini hiç bişeye,bende iyiyim napiyim valla artık çok erken acıkıyorum sabah erkenden ayaktayım sonrada erkenden gözlerim kapanıyo aşırı yorgunum şu aralar napcaz bilmiyorum

hoşgeldiniz gülşah seda ebru
sagol gülşahcım evet gördük dün çok şükür canım ilk baktığında yine bacaklarını yüzüne toplamış tam anne kardındaki cenin pozisyonundaydı ki :) düzeltti pozisyonunu ama bebeğimin suyu azmış biraz o yüzden yüzünü yine tam göremedik diğer organlarında problem yok çok şükür yüzünü de yandan görebildim minik burnunu :)

Gülcüm zaten merak etme bebişlerin peşinden koşturmaktan zayıflarız bende o kadar çok şey almışımki şimdi o kıyafetlerime bakabaka iç geçiriyorum

canım ben de renkli renkli elbiseler aldım çok rahat hem de çok şık püfür püfür giyiyorum valla :roflol: ama ayaklarım hemen şişiyo düz spor ayakkabı giyiyorum yine şişiyo ayaklar sıkışıyo en iyisi terlik giymek olacak galiba yazın..

gül hayırlı olsun canımmm çok sevindim inan ki istanbul işinize özellikle de hafif görev durumuna tbrik ederim siziiiiii:sm_cool:
mervecim h.b minik burnunu yersin kızının doğunca artıksırnaşık şey

H.b.tatlım çok sevindim iyi kerata bu sefer inat etmemiş:dance: şükür canım iyiyse problem yok,suyu niye azmış az sıvı falanmı tüketiyosun ondanmı acaba,ama herşeynin iyi olmasına çok ama çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğumlarıda nasip olsun:1hug:

alışveriş için ben de 7. - 8. ayları beklemeyi düşünüyordum ama tecrübelilerden nasihat şimdididen çok luzumlu olacak şeyleri al bi kenara koy dediler ne olur ne olmaz 7. ayda da doğum yapanlar oluyor ana kucağı hastane çıkışı kendimize pijama gecelik bunları hazırlamayı düşünüyorum..İnşAllah vaktinde gelir hepimizin bebişlerii..

ebru gülşah sağolun kızlar evet ebru valla ayy nasıl ısırıcam valla ben çok severim bebekleri severken canını acıtmam inşAllah :)
gülşah canım ya, suyu neden az benim su içmemle mi alakalı birşey dedim dr a; yoo hiç ilgisi yok bebeğin kendisiyle ilgili dedi yani ben de çook su tüketirim esasında.. suyu az olan normal doğum yapması zor oluyormuş inşAllah düzelir ileriki günlerde sezeryan olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…