2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

inşallah bundan sonra hepimiz için hersey cok güzel olacak arkadaslar meleklerimiz bizim nesemiz olacak cok sabırsızlanıyorum meleklerimiz dünyaya hayırlısı ile gelseydi :dance:

tabii canım özlenmez mi bir yıl olmuş, inşAllah bir ay da çabucak geçer anneciğine kavuşursun canımmm..[/I :1hug:

inşAllah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız Rabiyacım Allah hepimizin meleklerine sağlık versin, onları korusun ..

canım ben çıkıyorum biraz işlerim var yine görüşmek üzere Allaha emanet ol canım..

herkese iyi hafta sonları..

ebru valla öyle canım biz de eve zor sığıyoruz nasıl sıkıştırıcam bu kadar eşyayı bilemiyorum :) bebiş için küvet, anakucağı.....kendine ve bebişe iyi bak canım hoşçakal..

kızlar biraz önce içinde fatura olan bi koli kaldırdım offfffffff belim çok ağrıyo yasenağlama

Kızlaaar herkes çıktı heraldee
Ben de evdeyim temizlik yapıyorum bir yandan,yavaş yavaş işte
hergün bir koltuk siliyom...
taşınacağım için de öyle çok detaya girmek istemiyorum

Dikkat edin sizde insan yorulduğunu anlamıyor iş yaparken ama sonra bir bel ağrısı tutuyor
İyiyim deyipte kendinizi çok yormayın.

kızlar denize giren varmı?doktorumla konustum yuzmek cok saglıklı ama hemen gir çık dedi.5 dakika kadar yüzüp çıkarsın ve ustunu değişmek koşulu ile dedi.

sinirlerim çok gergin ve herşeye aglıyorum öyle az bir aglama değil bahsettiğim.bebeğim de sinirli agresif olacak diye korkuyorum .. çok mutsuzumm

merhaba kızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey yolundaymış:)
kızım 820 gr olmuş
:)))
çok tatlıydı teyzeleri,ağzını açıp kapatıyor el sallıyor
sonrada sıkıldı bizden herhalde sırtını döndü kerata:))
şeker yüklememizde yapıldı,iyişallah onunda sonuçları iyi çıkar

sizler nasılsınız?
alin cim neden bu kadar gerginsin canım?iyi şeyler düşün mutlu hissetmeye çalış olurmu,bak valla meleğinde agrasifolur sonra

Sarıkanarya canım çok sevindim maşallah bebişine Allah ım doğumlarını nasip etsin minik bebişlerimizin,inşallah şeker sonuçlarında iyi çıkar güzel haberlerini bekliyoruma.s.
Alincim kendini herşeye üzme benimde eşim aşırı stresli bi insandır yani acaip şekilde pireyi deve yapar pimpiriklidir ve beni deli eder bazen eşimin stresine dayanamıyorum bebeğimde etkileniyodur diye düşünüyorum sonrada şarkı falan söyleyip rahatlatıyorum kendimi sende dikkat et canım kendini bu kadar kasma üzme yani sonuçta bebişlerimiz herşeyden etkileniyolar sevgiyle kal...a.s.

merhaba kızlar oğlum olacakmış çok mutlu oldum bakalım 23.haftada ayrıntılı kontrolüm var umarım herşey yolundadır renkli ultrasonla ayak parmaklarını bile saydı doktor .şimdide bebeğimi çok merak etmeye başladım.hayırlısıyla bir kucağıma alabilsem ahh ahhh mavili pabuç bile aldım ona
:asigim:

günaydınn güzelll arkadaşlarımmm vee tatlıı minik yegenlerimm. herkese güzel bir pazar diliyorumm. bugün bizim burda hava gayet güzell serinn ohh mis gibi tabi eşimde kalksa biran öncede kahvaltı etsekk çok daha iyi olacagımm. :icecream:

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir,bende aynıyım kalktık kahvaltımızı yaptık ama babamız hala uyuyo neyse hafta içi yatamıyo diye uyandırmadım bende,hepinize güzel ve mutlu bi gün geçirmenizi dilerim...

kızlar.....allah kısmet ederse bende eylül annesi olacağım gebeliğim 22. haftada herşey yolunda ama cinsiyeti için 2 defa erkek 2defa kız dedi dr aranızda böyle birşey yaşayan varmı?çooookkkk şaşkınım yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…