- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım,ebru cansu naber neler yapıyosunuz,ebrucum neden bezginsin kız noldu bakiyim
Günaydın canım.. Saoll ben iyiyim.. Evde biraz işlerim var.onları yapıyorum yavaş yavaş
Sen nasılsın??
gülşahhhhhhh günaydın tatlımmmmmmmmm
işyerindekilerden dolayı bezginim yaa off bir yere kadar yani sabır sabırr
günaydın gülşah ebru cansu
iyisinizdir inşAllah arkadaşlarıım..
Günaydın mervecim napiyim kız ben iyiyim işte sen nasılsın arkadaşım nasıl geçti hafta sonun,bebiş hareketlimi benim bebişte dikkat ediyorum 2 haftadır pazar günleri çok durgun oluyo sevmiyo heralde pazarlarıa.s.
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım,ebru cansu naber neler yapıyosunuz,ebrucum neden bezginsin kız noldu bakiyim
sagol canım ben de iyiyim çok şükür benim bebiş yemeklerden sonra başlıyo kıpır kıpır.. ama babası elini koyunca duruyor nedense :smiley-cool:
ama eşim hala hissedemedi, çok kıskanıyo hissedemediği için :roflol: eşleriniz teklemeri hissedebiliyo mu kızlar ?
canımmmmm gülşahcım teşekkür ederim ne tatlısın sen öyleee
merve günaydın sana daaaaaaaa h.g. nasılsın iyi misin
kızlar ya size bişi sorucam eşimin teyzesi habersiz park yatak almış gidip oysa ki ben sepet ve bebek odası düşünüyordum şimdi ben onu ne yapayım offff değiştireyim mi sizcee
:bbo::bbo:
Kızlar hala oğluma bir isim bulamadık ya düşünüyoruz düşünüyoruz karar veremiyoruz ya babamız Ege istiyo Ege de kuranda yok bende kuranda olsun istiyorum mesela Kerem ay ay ne zormuş yav şurda 4 ayımız kaldı ne çabuk geçti. Sıcaklar etkiliyomu sizi kızlar ben bazen çok sıcakta durunca kalbim başlıyo hızlı çarpmaya
Kızlar hala oğluma bir isim bulamadık ya düşünüyoruz düşünüyoruz karar veremiyoruz ya babamız Ege istiyo Ege de kuranda yok bende kuranda olsun istiyorum mesela Kerem ay ay ne zormuş yav şurda 4 ayımız kaldı ne çabuk geçti. Sıcaklar etkiliyomu sizi kızlar ben bazen çok sıcakta durunca kalbim başlıyo hızlı çarpmaya
Gülşah cnm nasılsın neler yapıyosun konuşamıyoruz valla seninle kız benimkide sabahları sol tarafıma yatayım başlıyo tekmelemeye yavrum üstünemi yatıyorum napiyorum çocuğumun ya kıyamam ben onaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?