2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

arkadaşlar istanbulda su da doğum nerde var?hangi hastanede?bilen varsa lutfen yardımcı olun.
canım bende araştırıyorum ama bulamadımm sende bulursan bilgi verirsen sevinirimm.
reyhan arkadaşımm drlarda karıştırabiliyorlarr ayrıntılı ultrasona girdinmi eger girmediysen onda daha iyi ve kesin sonuçlar çıkıyor.

Reyhan ayrıntılı ultrasona girdin mi???

Orada herşeye bakıyorlar,değil pipisi,damarları bile görünüyor bebişin
O zaman kesin öğrenirsin canım...Allah gönlüne göre versin.

Kızlar arasıra karnı ağrıyan varmı, benim bugün 3-4 kere oldu, tüm karnım ağrıyor gibi...

Slm.sedacım bugün benimde karnımın sol tarafına acaip bi ağrı girdi bi süre sonra geçti yine tekrarladı canım geçen gün dr.um bundan sonra karın iyice büyüyeceği için karnına kramplar girerse korkma demişti bende heralde ondan oluyodur diye düşündüm yani artık çok normalmiş bide benim kalçalarımda kramplar oluyo bazen yürümekte bile zorlanıyorum canım merak etme endişelenme ciddi bişey değildir artık bebek büyüyo annesia.s.

bende bikaç sitede okudum karın ağrıları bu haftalarda çok normalmiş karına kramplar girebilirmiş endişe etmeye gerek yok

bana doktorum ayrıntılı ultrason vermedi gerek yok dedi bu ultrasonu daha çok risk altında olanlara yada ikili üçlü testlerinde sorun çıkanlara öneriyolarmış sana gerek yok dedi doktorum ama acaba yaptırsa mıydım yaaa

canım aynı seyı benım doktorumda soyledı 2 li 3lü testımde hıc bır sorun olmadıgı ıcın gerek yok fuzuli dedi.Zaten İzmirde yaptıranda yok gıbı bırsey.İstanbulda daha yaygın ısteniyor sanırım doktorlar tarafından...bence de gerek yok..:1no2:

Kızlar her doktorun yaklaşımı ve görüşü farklı olabiliyor.Benim doktorum da 3lü test istemedi ve nasıl olsa ayrıntılı ultrason yapılacak dedi.Yani her gebeye yapıyor.Doktorunuz yapalım demediyse sorun yok bence ama zaten 21-22. haftalar arası yapılması gerekiyordu.

Bu arada Allaha şükür bana kramp falan olmuyor.Magnezyum kullanıyor musunuz??

evet canım her doktorun farklı oluyor haklısın..İzmirdekı hamıs arkadaslardan da ıstenmemıs.galıba bızım köyde yaygın degıl:))))

arkadaşlar benim bildigim bazı drlar 3lü istemese bile ayrıntılı ultrason istiyorlar bende hiçbir risk yoktu ama ayrıntılı ultrason yapıldı. gül canımm benim kramlarr başladıı çok fena yaa hem gecenin bir yarısı tutuyor feci oluyor.

Aslıcım eşin masaj yapsın kramp girdiği zaman,biraz hafifler..

Benim de 2li testimde hiçbir risk yoktu ama doktorum her gebeye yaptığı gibi bana da ayrıntılı ultrason yaptı.3lü testten daha güvenilir olduğunu söyledi...Ama her doktorun görüşü farklı tabii.

Kızlar arasıra karnı ağrıyan varmı, benim bugün 3-4 kere oldu, tüm karnım ağrıyor gibi...

bridciğim benim de baişladı karnım ağrıyor ama korkulacak kadar çok değil. bazen yürürken bile zorlanıyorm.yavaş yavaş yürüyorum.daha karnım çok çıkmasa da bunların hepsi normal..

benim dr. da 2 li test yaptı 3 lüye gerek duymadı.çok daha güvenilir dedi.ancak 24. haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim.önce su miktarıma bakacak yeterli ise ayrıntlı ultrasondan randevu alacağım..umarım birşey çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…