Günaydın kızlar,iyi haftalar sağlıklı sıhatli güzel bir hafta olsun bebişlerimize ve bize:teytey:
Ben dün ilk olarak sezonu actım denize gırdım:)İlk başta cok tedirgın oldum ama sonradan alıstım suya.Doktor 5 10 dakıka kal yeter demıstı.2 kere gırdım ama o kadar rahatladımkı uzun zamandır bu kadar derin uyku uyumuyordum:dance:Tek sorun kesınlıkle gunese hıc cıkma dedı doktor,5 dakıka bıle gunes goremedım:1no2:
sagol canım ben de iyiyim çok şükür benim bebiş yemeklerden sonra başlıyo kıpır kıpır.. ama babası elini koyunca duruyor nedense :smiley-cool:
ama eşim hala hissedemedi, çok kıskanıyo hissedemediği için :roflol: eşleriniz teklemeri hissedebiliyo mu kızlar ?
canımmmmm gülşahcım teşekkür ederim ne tatlısın sen öyleee
merve günaydın sana daaaaaaaa h.g. nasılsın iyi misin
kızlar ya size bişi sorucam eşimin teyzesi habersiz park yatak almış gidip oysa ki ben sepet ve bebek odası düşünüyordum şimdi ben onu ne yapayım offff değiştireyim mi sizcee
:bbo::bbo:
ohhhh ne güzelll canım ya....
Benim dr da bol bol yüz dedi bana... Sıcakta çok kalma akşam üstü ya da sabah erken saatlerde yüzmemi önerdi.. Bir de mayo ya da bikiniyi değiştir ıslak kalma dedi...
evet canım aynı banada 5 10 dakıka yuz hemen cık ustunu değiştır dedi.Guneste kalmamam ıcınde senın dedıgın gıbı sabah ve aksam gır dedı.bır sabah 11 gıbı gırdım bırde aksam 5 te.ama havalar cok sıcak olmadıgı ıcın acıkcası suyun ıcınde bıraz usudum onun ıcınde korktum..:1closedeyes:
evet gülşahcım nazlı kızım o benim :)) eşime diyorum zaten artık ikiye bir kalacaksın kızların sözü geçecek evde diiyorum :)
kızlar ben yüzmeyi düşünmüyorum enfeksiyon kapma riskinden çok Allah korusun bi an dengemi kaybederim düşerim diye evhamlanmaktan hiç giremem ben..
Kızlar hala oğluma bir isim bulamadık ya düşünüyoruz düşünüyoruz karar veremiyoruz ya babamız Ege istiyo Ege de kuranda yok bende kuranda olsun istiyorum mesela Kerem ay ay ne zormuş yav şurda 4 ayımız kaldı ne çabuk geçti. Sıcaklar etkiliyomu sizi kızlar ben bazen çok sıcakta durunca kalbim başlıyo hızlı çarpmaya
Ege de kerem de güzel isimler bence canım..
sıcaklar beni de etkiliyor canım.. o yüzden artık gündüz pek dışarıda kalmamaya çalışcağım.. İşlerimi ya sabah erken ya da akşam üstü halletmeye çalışıyorum..
Benim şişmelerim de bu hafta başladı... Nikah yüzüğüm olmuyor artık... Ayaklarım da davul gibi şişiyor... iyiki tuz kullanmıyorum bir de kullansam ne olurdu halim bilmiyorum
yok canım ya... doktorum yüzmenin çok da faydalı olduğunu söyledi.. O yüzden bende temmuz ayını ailemin yanında yazlıkda geçiricem.. doktorum sorun olmadığı sürece çok güzel bişey dedi.. Ve normal doğum için de çok faydalıymış...
Sen daha deniz tam ısınmadan pek girme bencede.. Ya da çok az kal suda...
Ben haziran sonu kontrolunden sonra yazlığa gitmeyi düşünüyorum...
doktorum bir de çok fazla açılma denizde dedi... boyunu aşma her an kramp olabilir panikleme dedi...
Bencce içini ferah tut... yüzmek bence de çok faydalı
Merve benim eşim hissetti bazen çok tekmelediği zamanlarda hemen babasına elini koy diyorum bizim bebişte tekmeliyo süper bişey ya,seninki babasına nazlanıyo desene kızlar nazlı olur nede olsa:teytey:bizmki işine nasıl gelirse valla bazen hissettiriyo bazende babası elini koyunca kesiyo bizimkide az değil şimdiden parmağında oynatıyo kerata:1hug:
Kübracım egede güzel keremde ama ege ve efe ismi şu anda o kadar yaygınki kime sorsam mutlaka bu iki isimden birini söylüyorlar,tabiki karar sana kalmış eğer ikinci alternatifin keremse bence kerem daha güzel gibi geldi karar senin arkadaşım zaten bu isim işleri çok zor,bende aylarca kızım olucak diye kendimi hazırlamıştım ismi bile hazırdı erkek olunca çok zorlandım isim konusunda Allah kolaylık versin karar verirsen mutlaka hbr.ver canım:1hug:
Ay ya bizim babamız oğlumun tekmelerini bi hissedemedi hep o olmadığı zamanda tekmeliyo tüüü neyse büyüdükçe hisseder bakalım artık.Geçen gün arkadaşın bebiğini yıkadık bebek ağlamaya başladı benimki eşim hemen dışarıya çıktı.Ay bu bizim oğlumuzdadamı çıkacak ya korkuyorum vallahi benneyaptımki
Zaten erkekler alışana kadar bebek büyür ayol,bende şimdiden diyorum benimkine valla sende yardım ediceksin diye amaann o işmi yaparım diyo ama biliyorum yapmaz bi geceleri ağlamaya başlasınlar görücem ben onları sustur şunu diye başlarlar artık
Öyle gülşahçım valla ay ne zormuş canım anne olmak aaaa herşeyi düşünmek zorundasın.Bu hafta sonu sınavlarım var sınavlardan sonra babam bebek odasını badana yapçak.Benim çocuk odam lila rengiydi ama biraz koyuydu badanası şimdi oldukça açık bir renk yapçak .Gülşahçım ya bebek beşiğini komidinini falan krem lila almayı düşünüyorum olurdimi erkeğe ay ay anam kız beklerken erkek çıktı bebişim :1hug:
valla kız bende öyle beni bi görsen zaten pembe lila hastasıyım ee oğlan olunca pembeden vazgeçtim zorla,canım senin içine siniyorsa al,ben park yatağı almadan önce lila bi beşik bakmıştım eşim oğlana olmaz bu diye beni tersledi ama neden olmasın sonuçta bebek onlar her renk olur bebişlere,ama eğerki büyüyen beşiklerden alacaksan tabi büyüdüğünde lila belki pek olmaz yinede ben seni etkilemeyim karar senin güzelim
Ben De Lila Hastasiyim Ben Deeeeeeeeeeeeeee
Bu Arada Kübraa Oğlum Olsaydi Adini Ahmet Kerem Koyacaktimm Canimm
gülşah bence de yani bebek bebektir alışveriş için bakıyorsun çoğunlukla ; herşey ya mavi ya pembe ben her renk giydireceğimm kızıma valla :smiley-cool:
duygu canım evet yüzmek sağlıklı su kaldırsa da her ne kadar, ben tedirgin olurum panik yaparım o yüzden giremem.. bir de denizden kulak mantarı kapmıştı bi kere abim, denizde ne mikroplar varmış diye şaşırmıştık :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?