2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ay ben ekledim bile göbişimin resimlerini. dünden hazırmışım bende göstermeye sırnaşık şey.göğüslerimde çok büyüdü benim ya.yarışıyor göbişimle valla.75den 90a çıktı.

ay ben ekledim bile göbişimin resimlerini. dünden hazırmışım bende göstermeye sırnaşık şey.göğüslerimde çok büyüdü benim ya.yarışıyor göbişimle valla.75den 90a çıktı.

saol cnmmmmmmmmmmm
ay bende kocaman acılınca resım memişleri gobek sandım yahuu :roflol::roflol:
ay alemsin kısss ama göbişide gordum yaniii
maşallah yaa kocaman olmuş:))))))
bende koydum göbişiiiisırnaşık şey

yaa evt serencimm sen,ben ve halimeden başka kimsecikler yokk ayşecikk olsaydı inletirdi burayıı. zaten sende gelmesenn oo sayfaa gerilerde.

sagol nunuu Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsin ..
desene sende epey yoruldun ,bel agrisi cok kotu oluyor ne oturabiliyor insan ne yatabiliyor..
insallah canim sut icerler ,benim halamin kizida senin gibi calismak zorundaydi ..yanlis hatirlamiyorsam sutunu buzluk posetlere doldurup buzluga koydugunu soylemisti ,ama seni yaniltmak istemiyorum yinede basindan boyle calisma olayi gecenlere danis istersen ..cunku ne kadar saglikli buzluk yontemi bilmiyorum ..

Ay Allah yardimcin olsun keske calismak zorunda olmasaydin da bebisinle daha cok zaman gecirebilseydin ama mecbur desene ..simdiden arastir bu sut birakma isini bencede ..:teselli:

yaa evt serencimm sen,ben ve halimeden başka kimsecikler yokk ayşecikk olsaydı inletirdi burayıı. zaten sende gelmesenn oo sayfaa gerilerde.

hee yaa kımsecıkler yokk nıye kımse gelmıyo aaaaaaaa yolu ilerledikce herkes bitarafa savruldu valla halbuki buzamanlarda birbirimize lazımızklava:
buarada cnm resım koymussun cok saol valla ılgıne ,halimem sanada teşkurler janummmmŞeniz otekı hatınlarıda beklıyoruz valla aaaa olmuyo böleee hatunlar nerelerdesiniisss:enbuyukkk:

slm kızlarr nasılsınız
bugün seker yüklemesi yapıldı zor değil diyorlardı ilk kez midem bulandı valla hamileliğim boyunca hastanede 3 saat bekledim ayrıcaa uyuzzz hemşire kollarımı morarttısenağlama

Slm.kızlar nasılsınız,bende şu aralar fazla uğrayamıyorum ailem yanımda olduğu için çıkıyoruz genelde ama çok yoruluyorum,kasıklarıma bıçak gibi ağrılar saplanıyo bide sanki bebişin olduğu kısımda bi sızı oluyo inşallah önemli şeyler yoktur,selin umarım şeker sonucun iyi çıkar bende 1-1,5 haftaya yaptırıcam artık inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar...

geçmiş olsun selincim.bende yaptırdım ama bana bişey olmamıştı.demek ki herkesin bünyesine göre değişiyo.

hadi kızlar serenin açtığı konuya ekleyin bakalım göbişleri.ben çıkıyorum bayanlar.yarın görüşmek üzere.hepinizi öptüm.

sel-in canım benimde birşey olmamıştı gerçekten rahat geçmişti birde kolların niye morardıki benim parmagımdan kan almışlardı. sonucuda hemen söylemişlerdi gerçi. bu işler kişiden kişiye ve yere göre degişiyor durumlar. umarım sonuçların iyi çıkar.

cok tesekkür ederim sweet curse ,asli,dream 81
gercekten bünyeye göre değişiyo sanırım mide bulantısı oldu
aslıcım ben senin yazdıklarını okumuştum parmaktan zannediyodum ama 3 tüp kolumdan aldılar

ben de cumartesi yaptırdım ..midem bulantım olmadı ama normalde glukoz yüklemesinden dolayı mide bulantısı olması çok normal..özellikle hareketli geçirirseniz o süreyi bulnatı ihtimali daha yüksek..

Bir de doktora göre yapılan yere göre değişen birşey var..açlık şekerine her doktor bakmıyor..hamilelikte tokluk şekeri önemli..sadece tokluk şekerine bakılacağı zaman parmaktan alınan kan yeterli ..ya da kolda çok az alınan kan...fakat herşeye bakılacaksa 2 ya da 3 tüp alınabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…