merhaba arkadaslar,gunaydin..epeydir yoktum ,yeni evime tasindim cok sukur ,epey yoruldum ..birgun ev tasidik bir gun hastaneye gittik :bbo: oyle oyle bitti neyse ki ..yorgunluktan karin agrilarim ,bel agrilarim benneyaptımki bebegime bisey olucak diye cok korktum ama yapicak bisey yoktu , neyse ki bitti ..iyiyiz ..
hilarya bebegini gormussun ne guzel benimde haftaya ultroson kontrolum var ,gerci bu ara bol bol gorduk bebegi ,dedigim gibi hastalaninca hep hastaneye gittik ..
amonra biberon cok sirin iyi gunlerde kullan canim ama sadece sut sagma mekanizmali biberon yeter ,digerleri bastan kullanilmiyor ,almaya gerek yok yani ..ama insan gorunce ozenip aliveriyor ..insallah hepimizin bebekleri anne sutu alsinlar
ilk dort gun sutun az gelmesi veya hic gelmemesi normalmis ,kesinlikle agliyor diye hadi simdilik mama icsin doysun sussun demeyin ,bir kere biberon alinca memeyi kabul etmek istemiyor ..
anne sutunu arttirici caylar var eczanede toz halinde satiliyor ,direk suya koyup karistirip iciyorsun ,ondan alin ..yada illa biberonla vericek duruma gelirseniz biberonun ucuna parmaginizi koyup az az icirmeliymissiniz ..ben bunlari daha sonradan ogrendim ..insallah bu sefer ayni hataya dusmem ve bebegim sut icer ..hepimizin ki insallah..
wiski yani ebru şeker yüklemesinde bugün kızlarr
yeniyaşam esra da işten ayrıldı evde bilg var ama net yok bağlatacaktı diğerleri hakkında bilgim yok :))
Canım hoşgeldinn
Senin için de hayırlısı olsun.. dinlenirsin bir güzel...
Diğerlerinin de işleri vardır herhalde...
Dediğin kasık ağrısını falan hissetmiyorum canım.. benim bebek de kurbağa gibi..Ben ne tarafa yatarsam o da oraya doluyor...
Öznur selam;
hayırlı olsun iznin canım, sen kaçıncı haftadasın..Ne güzel ya çıkmışsınız...Benim daha çok var. Durabildiğim kadar durayım diyorum ama bide erken çıksam da şimdi yaz gezerim bi güzel diyorum bakalım.Hayırlısı...
Bu arada benim de daha çok sağ tarafımda duruyo kızım galiba, orası daha şiş...Benimde iki haftadan beri sağ kasık altımda , kemik var ya orası ağrıyor.Sanki vurmuşum ama içten yürürken ağrı oluyo..Daha sormadım doktora da.Tabii bunun yanında ayak şişmelerim,bel ağrılarım devam ediyo, bacaklarım geriliyo...
kızlarrr kızlarr gelemmiiii
yanağınızdan öpemmmiii
siz ananızın koynundaaa
ben soguktan ölemmiiiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:sırnaşık şey
heyııı napıyonus bakemmm niyee kimse yok yaww aaaaaaaaaa boş bırakmayın sayfayı kızlarrrr ayın birincisi secılelımmm:teytey:
kızlar gobekler buyudumu bakım hee hade gobişlerimizin bugunki hallerini koyalımmı nidersiniiissss:icecream::icecream:
oooo serencimmm,halimecimm hoşgeldinizz. iyiki geldin serencimm yaa eylül annelerine kızmak lazım diyorumm sayfamız düşüşlerde kimsecikler yok. birde serencim sen göbeklerin bugünki hallerini koyalım demişsin bu arada benim agustos annesi olma ihtimalimde oldugu için ben hem oranın hem eylülün anne adayıyımm orda bir sayfa açmıştık agustos anne ve bebişleri diye sende bir sayfa aç şekercimm çekildigimiz göbişlerimizin resimlerini oraya ekleyelim ne dersinn tatlişkomm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?