2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

serencım haklısın da benım yol param o mevlut sekerlerı aynı para tutar :roflol::roflol:
ben ızmırdeyım ya ondan:roflol:
ben en ıyısı dedıgın gıbı ızmırdede bır arastırayım bakayım bende becerebılcemmı acaba canım:dance:

:roflol::roflol: ayy dogruu pardonssssss:roflol:

Kızlar ben geldim herkesler gitmiş bakıyorumda nasılsınız bakalım,benimde ailem geldi ama eşim gitti görev icabı tatile:1shok:,çalıştığı yer tatile gönderiyo hemde eşler olmadan erkek olmak vardı bu hayatta valla:sm_confused:,annemler bugün bebek arabası aldılar benim batuşuma,pierre cardinin bebiş arabası 275 milyona aldık ben çok beğendim yakında resmini koyarım inşallah bebişim iyi günlerde kullansında gerisi boş zaten,umarım hepiniz iyisinizdir şimdilik kimse olmadığı için bende gideyim bari,görüşürüz canlarıma.s.

Duygucum senin aldığın bebek arabası bunun aynısı mı???
Eğer 350ye aldıysan çok güzel gerçekten,çok kullanışlı bişeye benziyor.
Güle güle,sağlıkla kullansın bebişin inşallah..

3 parça sanırım dimi??Puset,ana kucağı,oto koltuğu
ayy 3'ü birden 350 yeyse eğer harika...
Nerden aldım demiştin canım? Hangi mothercare den?Aynısından hala var mıı?
İndirimden aldıysan eğer indirim devam ediyor mu???

Çok sordum galibaa naniknanikama hepsine cevap bekliyorum sorularımın
Ben de babanneye aldıracam aynısından çünkü...:1hug:

Canımmm hayırlı olsunnn :1hug:

iyi akşamlar eylül anneleri bbugün oğluşlarımı gördüm.................
çok güzeldi.......boylerını kilolarını öğrendim .....22. haftaya girdim....

Herkese günaydın kızlar;

Bugün nasılsınız bakalım.Nasıl gidiyor hamişlik....Benim bıdığım maaşallah çok hareketli, fıkır fıkır... Babası da eliyle hissetmeye çalışıyo.Bazen resmen döndüğünü hissediyorum.Çok güzel bi şey ya...
Bu arada kendimi toplamam zorlaşıyo.Dün topuklu bir teliğim var onu giyeyim dedim.ama üst kopçası ayağımı sıkmış ve ayak ucum, parmaklarım sosisss gibi şişmişti :bbo::bbo:
Akşam bayağı sızladılar.Bacaklarıma da kramplar giriyo, belimi toplayıp kalkamıyorum.Sağ kasığımın altı kemiğimde yürüdükçe ağrıyo, çatılar mı genişliyo bilmiyorum artık...Ama korkuyom erken açılma ,doğum falan olmasın da....
Bide haftasonu nişan var eşimin akrabasının, eşim geç geliriz yada kalırız diyo..Ben napacam bu halde beni hiç düşünen yok ya...:bbo:

Kumral'cım evet çok tatlı ya bayıldık valla sende iyi günlerde kullan cnm.Ya bişey dikkatimi çekti bu biberonon kapağı yok dimi yoksa vardıda benmi farketmedim :)

Kumral'cım evet çok tatlı ya bayıldık valla sende iyi günlerde kullan cnm.Ya bişey dikkatimi çekti bu biberonon kapağı yok dimi yoksa vardıda benmi farketmedim :)

akmasını engelleyen kapagımı var güzelim dikat etmemişsin demek ki

Dün akşam eşim ile birlikte banyoyu temizledik fayansların arası küf oluyodu benim hafta sonuda badana yapılcak haliyle çamaşır suyuda döktük tabi.Gece yattım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum nasıl korktum nasıl korktum anlatamam size dedim çamaşır suyundan etkilendi herhalde eşimle oturduk yatağa bebeğin tekmelemesini bekliyoruz.Neyse yavrumun tekmesini hissedince rahatladık kızlar gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo.Bende akşam öyle bi aptallık yaptım ama çok korktum allah korusuun bebişlerimizi

Günaydınlarr Güzelll hamişş Arkidişlerimmm

Umarım herkes iyidir...

biz dün oğluşumu görmeye doktora gittik.. Maşallah oğluşum 750 gr olmuş.. Biraz içerideki su azalmış gibi dedi doktorum.. O yüzden fazla su içmeye başladım.
Bende bu güne kadar 3,5 kg almışım.. Herşeyimiz Allah a şükür çok iyi....

Haftaya perşembe günü de şeker yüklemesi ve idrar tahlili yapılacakmış..
Umarım onlarda güzel çıkar...
:teytey::dance:

Cnm ne güzel görmüşsün oğlunu kısmetse bizde perşembe günü gitçez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…