cnm cok şeker senınkıd
evet bu yolladıgım lınktekıler cok pahalı ama bak pahalının ucuza dondurme yolları vardır şekercımmmyerimseniben
bunun aynısından ben yapabılırım sende yapabılırsın nasılmı gıdıyosun eminonunden renklı bademlerden alıyorsun bıde streç şeffaf alıyosun cıcek yapıp ustunu strecle kaplıyorsun o dallardanda satılıyo emınonunde cok basıt kıs okadar para vermeye degmez o senın yolladıgından bıle yapılıyo o bebekler emınonunde 5 kuruş:))) yani 500bın lira ıcıne bacem doldurmuslar kesedın sonra sılıkonla yapıstırmıslar al sana mevlut sekerı işte şekerciiimmmmmm:icecream::icecream:
serencım haklısın da benım yol param o mevlut sekerlerı aynı para tutar :roflol::roflol:
ben ızmırdeyım ya ondan:roflol:
ben en ıyısı dedıgın gıbı ızmırdede bır arastırayım bakayım bende becerebılcemmı acaba canım:dance:
Kızlar ben geldim herkesler gitmiş bakıyorumda nasılsınız bakalım,benimde ailem geldi ama eşim gitti görev icabı tatile:1shok:,çalıştığı yer tatile gönderiyo hemde eşler olmadan erkek olmak vardı bu hayatta valla:sm_confused:,annemler bugün bebek arabası aldılar benim batuşuma,pierre cardinin bebiş arabası 275 milyona aldık ben çok beğendim yakında resmini koyarım inşallah bebişim iyi günlerde kullansında gerisi boş zaten,umarım hepiniz iyisinizdir şimdilik kimse olmadığı için bende gideyim bari,görüşürüz canlarıma.s.
Canımmm hayırlı olsunnn :1hug:
Tekrar denedim bakalım eklenicek mi dün oğluşuma biberon almıştık eşimle küçücük çok hoşumuza gitti
Kumral'cım evet çok tatlı ya bayıldık valla sende iyi günlerde kullan cnm.Ya bişey dikkatimi çekti bu biberonon kapağı yok dimi yoksa vardıda benmi farketmedim :)
akmasını engelleyen kapagımı var güzelim dikat etmemişsin demek ki
Günaydınlarr Güzelll hamişş Arkidişlerimmm
Umarım herkes iyidir...
biz dün oğluşumu görmeye doktora gittik.. Maşallah oğluşum 750 gr olmuş.. Biraz içerideki su azalmış gibi dedi doktorum.. O yüzden fazla su içmeye başladım.
Bende bu güne kadar 3,5 kg almışım.. Herşeyimiz Allah a şükür çok iyi....
Haftaya perşembe günü de şeker yüklemesi ve idrar tahlili yapılacakmış..
Umarım onlarda güzel çıkar...
:teytey::dance:
Cnm ne güzel görmüşsün oğlunu kısmetse bizde perşembe günü gitçez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?