burdayım canım..çay koymaya gitmiştim :)
cicilerini iyi günlerde kullan canım...
Ben daha hastane çıkışını almadım.. son zamana bırakmayı düşünüyorum.. eğer bebişim kilolu olursa hastane çıkışını ya 1 ya da 2 kere giyebilecek.. eğer kilolu bir bebiş olursa 0-3 aylık takımlardan hastane çıkışını kendim oluşturucam.. Ben burda sordum hastane çıkışlarını 50 ile 120 arası diyorlar...
O yüzden de çok para vermek istemiyorum.. aynı markanın büyük boy ürünler iile kendi hastane çıkışımı kendim yaparım diye düşündüm... Ama normal giderse son aylarda bir tane tam set bir takım alıcam...
a.s.
hastane çıkışlarının uygum fiyatlıları da var..öyle kocaman setler değil..5 li setler ve çok uygun 5-10 ytl..bana hediye geldi onlardan 2 tane ...yeter diyor deneyimli anneler..pahalılara gerek yok bence de yani..
site harbiden bugün çok keyifsizya.sabahtan beri kimse yok...eşimle yürüyüşe çıkacakık çok zor geldi bana..sen yürüyor musun canım?
evet canım her gün düzenli olarak en az 1 saat..
Ama son kontrolde dr um artık evde yat dinlen dedi.. Az kilo aldığım için galiba... fisfisfis Bazan kendimi unutup 3 4 saat yürüdüğüm oluyor.. Hele bir de vitrin bakıyorsam.. :roflol:
Ama yine de günde 1 saat yürüyorum..
canım ya ne güzel aslında yürümen ama tabi kilo da alman lazım..ben de yürümediğim için galiba kilo alıyorum...of ya çayımı içince çıkalım bari yürüyüşe...
yeni bir mesaj olup olmadığını anlamak için ne yapıyorsun?ben bir sayfa geri gidip gelyorum..daha kolay yolu var mı :) ??
bence de canım sende bol bol yürümeye çalış..
Bu akşam eşime bende bir enerji fazlalığı var.. Hayatımda ilk defa böyle hissediyorum diyordum.. İçimden hoplayıp zıplamak geliyor.. Hamilelik beni fazla enerjik yaptı ki aslında bünyem kiloya çok elverişlidir.. herhalde bu enerji fazlalığından rahat yürüyorum..
klavyede F5 tuşuna bas ya da internet explorer da yenile düğmesi var. yuvarlak çizen iki yeşil ok oraya bas..
ben çalıştığım için belki de yoruluyorum bir de sıcaktan bayılıyorum ya akşamları halim olmuyor hiç...
Sabahları yürüsen biraz imkanın yok mu canım??
Hem daha rahat olursun gün içinde de..
denemek lazım aslında...akşamları çıkabilsem buraları bilirmisin bilmem değirmendere sahili yazlık yerler gibi çok güzel herkes yürüyor ...artık kendimi zorlamam lazım bu konuda...
kızlar dedıgınız dogru bende oncelerı hastane cıkısına fazla para vermıyım dıyordum ama sonra dedım kı bebegım ılk dunyaya geldıgınde bu takımları gıyıcek yanı ılk kıyafetlerı...onun ıcın cok onemlı oldugunu dusunuyorum ama dıger taraftanda fazla pahalı olmasın dıyede dusunuyorum.
sımdı yıne kafam karıstı...
kılosu konusunda yanı o takımlar standartmıdır acaba?
sonucta aldıgın takımı en az 1 2 ay gıydırırız dıye dusunuyorum yaa..ay bılmıyorum...
kızlar dedıgınız dogru bende oncelerı hastane cıkısına fazla para vermıyım dıyordum ama sonra dedım kı bebegım ılk dunyaya geldıgınde bu takımları gıyıcek yanı ılk kıyafetlerı...onun ıcın cok onemlı oldugunu dusunuyorum ama dıger taraftanda fazla pahalı olmasın dıyede dusunuyorum.
sımdı yıne kafam karıstı...
kılosu konusunda yanı o takımlar standartmıdır acaba?
sonucta aldıgın takımı en az 1 2 ay gıydırırız dıye dusunuyorum yaa..ay bılmıyorum...
alacağın yee göre değişiyor...çoğu yerde standart markasız olanlar tabi..ama markalılar oy boy..mothercae de mesela 3,3 kg 4,5 kg ve 6 kg için var... 6 kg satıyorlar genelde...diğerlerini erken doğum olduğund satıyorar...bizim tanıdık doğum yaptı yeni bebişi 1,8 kg ve kocaman geldi herşeyi...tüm aldıkları...Allah bebişleirmiz korusun valla...
canım ıste bende ılk kıyafetı oldugu ıcın markası ıyı olsun ıstıyorum,mothercare chıcco bırde marks spencer a bakmayı dusunuyordum
mothercare de kıloya goreyse ordan almam cok daha mantıklı olabılır ama dedıgın gıbı ters bırsey olursa allah korusun yaaa
e pekı sızler hastane cantanızı ne zaman hazırlamayı dusunuyorsunuz??erken mı yanı dahafisfisfis
valla ben aslında içine e koyacağımızı da tam bilemiyorum...bu aralar çocuk bezi ve hasta bezi mi alsam 1 er paket diyordum...siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?